ДРАМА: Тайната на Владимир Путин

6 19 465

Владимир Путин крие страшна лична тайна. Биологичните му родители са лека жена и безработен пияница от град Очер в Пермска област, показа разследване на „Уикенд”.

Няколко години по-късно Вова е осиновен от далечен родственик, който е потомствен служител в КГБ в Ленинград.

Истинската майка на президента не е Мария Ивановна Путина (Шеломова), родена през 1911 г., а 15 години по-младата Вера Николаевна Путина. В официалната биография на Путин се твърди, че родителите му са починали години преди той да стане президент.

Те обаче са прехвърлили 40-те си години, когато той се ражда. Предишните им синове Алберт и Виктор се появяват доста по-рано – през 30-те години. И двете момчета умират в невръстна възраст. Алберт – съвсем малък, а Виктор – по време на блокадата на Ленинград.

Първите 12 години от живота на Путин, особено в сравнение с други световни лидери, са забулени в мълчание. Данните за този период от живота му са изключително оскъдни-

По думите на биологичната му майка Вера Путина, която прекарва голяма част от живота си в село Метехи, на около 18 километра източно от Гори в Грузия, бащата на Путин е Платон Привалов. Той има връзка с нея, докато е женен за друга жена. Действието се развива в пермския град Очер.

След време Вера Путина се омъжва за грузинския военен Георги Осепахвили, но той я притиска да се откаже от сина си. През декември 1960 г. тя изпраща малкия Вова при баба му и дядо му в Русия. След това те го дават за осиновяване на техни далечни роднини и така той попада при официалните си родители в Ленинград.

И биологичната майка на Путин, и учителката му от началното училище в Грузия преди години казват, че са били заплашени и посъветвани да мълчат. Вера Путина напразно предлага да се направи ДНК анализ. Затова пък двама журналисти – руснак и италианец, които разследват детството на руския президент, загиват при странни обстоятелства. 

Вера твърди, че Вова Путин е роден в Очер през 1950 г. и живее там до 9-годишната си възраст. Показателно е, че няма негови снимки до тази възраст.

В Ленинград през 1960 г. той е записан в първи вместо в трети клас на училище № 193. Очевидно от страх, че Вова няма да може да се справи, защото дотогава е учил в селско училище. При това е променена и годината на раждането му и така тя става 1952.

Реклама

Косвени доказателства потвърждават трудното детство на Путин. Известно е например, че когато се обучава в Института на КГБ, където е забранено да се ползват истинските имена, Путин си избира псевдоним Платов. Очевидно по името на собствения си баща – Платон.

Със семплия произход на Путин изследователи свързват и манталитетът му да прави неприлични изказвания, а понякога да си служи и с откровени цинизми и вулгаризми със сексуален характер, които подхождат повече на гамени и пънкари, отколкото на държавен ръководител.

Ако е роден и израснал в обикновено, нормално семейство, той едва ли щеше да има такова плебейско мислене и неприкрита употреба на цинизми, казват анализатори и дават примери на негови меко казано груби изказвания при различни поводи, включително и при потъването на подводницата „Курск”. В случая става дума за манталитет.

Според източния хороскоп, истинската рождена година на Путин 1950 е под знака на Тигъра. Казват, че „тигрите” по природа са жадни за власт и когато я завземат, не я отстъпят на никого.

При Путин има ясно изразена сантименталност към този знак. През лятото на 2013 г. по негова инициатива е създадена фондация „Амурски тигър”. Основната й цел е защитата и изучаването на точно тези животни. От есента на 2014 г. новият герой на руското „Лека нощ, деца!” е тигърчето Мур, предложено лично от Путин. Можем само да гадаем откъде идва тази любов към тигрите?

Външната сантименталност на много психопати обаче често съжителства с вътрешна жестокост. Установено е, че повечето терористи и убийци са страдали от липсата на майчина любов в детството си. Това впрочем важи и за Ленин, и за Сталин.

Към трудното детство на Путин при това се наслагва и престъпният манталитет, усвоен в КГБ, където той е назначен от осиновителя си – потомствен чекист.

Факт  е, че убийствените репресии срещу неудобни хора стават обичайно явление след идването на Путин на власт. Да припомним само шумните и нагли убийства на негови опоненти като Анна Политковская и Александър Литвиненко.

Експерти припомнят и трагедията със сваления извън руските граници малайзийския „Боинг”, в който въпреки че няма нито един руснак, Путин му отдава минута мълчание, нещо, което не си прави труда да направи, когато гърмят бомби в жилищни райони в Москва, например.

Запознати дори твърдят, че тогава е свален чужд превозвач, вместо планирания руски пътнически самолет, който би бил много убедителна причина за навлизането на руски войски в Украйна още преди години.

Не напразно казват, че всеки народ си заслужава своя владетел. Путинизмът, както сполучливо го определят анализатори, е съветска власт плюс фалшификация на цялата страна, власт, която обаче идва и от мизерията на масовото съзнание.

6 Коментара
 1. !!! казва

  Безспорно, у нас е пълно с абсолютно компетентни разбирачи на тайните на всички световни лидери.

 2. ЙП казва

  поредното ровичкане в бельото на Путин!
  За Путина преди няколко месеца го писаха болен – в последен стадий – до месец щеше да бъде аут , после се
  е изявявал с двойник , после му готвят преврат и до дни ша бъде оут и т.н. и т.н.
  Сега пак и пак – поредното ровене в биографията – баща пияница ….
  Простичкийо ВАПРОС към продажните медии и тези медии , които пре публикуват , смеят ли да не публикуват „НОВИНИТЕ“ за путина? Защо сте се съсредоточили само около путина! Кой ви разпореди – или паричките не миришат и са добрички!
  Отговорът е още по още по простичък – ТАМ и затова плащат ДОБРИ парички!
  Абре отворковци, или продажници , поне за да немате срам пишете и за други личности паралелно , например за радевия , байдъна, или за – френскийо – младеж и т.н.

 3. J.English MI5 казва

  Майката на Путин е еврейка хазарка Мария ШАЛОМова пра дедото на Путин е равина ШЛОМО по произход грузински горски евреи
  По башина линия дедото на Путин е НКВДееца СПИРИДОН
  НКВД Спиридон е бил личен готвач на лидера ЛЕНИН който е шведски евреин по бащина линия/ЛЕНИН-на иврит ПОСТОВИ,стоящ буден на пост/
  Като личен готвач на ЛЕНН после и на СТАЛИН.грузински евреин/ НКВДееца Спиридон получава задача да “трови“ с настройки от гъби и медни окиси Ленин и Сталин за да получат леки халюциогени ефекти,СТРАХови неврози,паранои и фобии,МАНИИ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ И заговори
  Така когато СТАЛИН имал паранои от заговори и паранои това било добре за НКВД които внушавали на диктатора че ИМА НУЖДА от ПОВЕЧЕ ПАРИ и СРЕДСТВА за ОХРАНА и така сумите отделени за НКВД скачали в ПЪТИ което било добре дошло за тях
  ШАЛОМ-на иврит МИР,покой
  Като внук на виден НКВД служител ПУТИН-ШАЛОМов естествено продължил делото на дедо си Спиридон но вече като служител на КГБ и резидент в Дрезден ГДР.
  В ГДР евреина КГБеец Путин -ШАЛОМов преминава ХАБАДска школа обучение по Лурианска КАБАЛА/Сатанински черно магьоснически практики/преподавани от равините от гр.ПАНКОФФ Еврейския Берлински квартал.равините висщи членове на ГДР службите “ЩАЗИ“
  В ПАНКОФФ се намира НАЙ-голямата еврейска хазарска синагога в Европа и НАЙ-голямото хазарско еврейско гробище в Европа
  Берлинските равини от Рикерщрасе синагог Панкофф запознали КГБееца ШАЛОМов с другарката Ангела Дороти КУШНЕР/Ангела МЕРКЕЛ-бъдешата германска канцлерка/ дъщеря ба полския хазар Хорст КУШНЕР псевдо лутериански свещеник наУЖким приел Християнството и служещ в евангелска църква в кв,ПАНКОФФ Берлин служител на ЩАЗИ нисък ранг
  КУШНЕР/КАШНЕР на немски
  КУШ-на иврит ИЗБУТВАМ
  НЕР-на иврит Работно място/позиция

  Службата КГБ е създадена от група полско-руски евреи хазари и армено-грузински горски евреи ПОСТАВИЛ ЗА шеф сатрап грузинския горски евреи Иосеф Джугашвили/Джехудашвили Йехудския-еврейски син/.Йосеф-на иврит СЪБИРАЩ,взимащ,колекциониращ
  КаГаБ-КАГАБ-на иврит ВЗАИМО ПОМОЩ,ПОДКРЕПА

 4. Lucid & Ferrous казва

  Дрън-дрън. Настоящият Путин НЕ Е Путин. Путин 1 имаше рак на гръбначния мозък, диагностицираха го 2006 в Германия и трябваше да замине на операция там. Обаче, рашките не го изпратиха, казаха, че е оздравял!!! Вместо това, или го евтанизираха, или го оставиха да умре и му намериха двойник. Жена му Путина която живее в Австрия, в едно интервю, каза, че се е развела с него защото не желае да живее с непознат човек. Спомням си как ме изритаха от един руски сайт 2007 защото казах, че Путин си е боядисал косата. Путин 1 имаше посивяла коса, Путин 2 нямаше.
  Путин 2 украинците го взривиха в колата с касетъчна бомба, той и шофьора му се пръснаха на молекули 2014. Рашките казаха, че не е бил в колата и произведоха Путин 3.
  В една голяма нация винаги можеш да намериш някой, който долу-горе прилича на теб. С малко пластика и подмяната е готова. Формата на черепа обаче не можеш да промениш – Путин 1 е с издължен череп, Путин 3 с кръгъл.
  Путин е живял дълги години в Германия и владееше свободно немски, този Путин и бъкел не знае, дори Меркел се обърна настрана за да не се разсмее когато Путин се опита да говори немски. Този Путин е изглежда доста млад за 70-72 годишен човек. И т.н.

 5. Uncle SAM казва

  Русофилите български русоРОБИ са в шах и мат транс НЕ могат да приемат ИСТИНАТА че товирищ Путин-ШАЛОМович НЕ този добър и САМЬIЙ ВЕЖЛИВЬIЙ из ЛЮДЕ ,православен ,и оповаваш се на християнските ценности

  Путин -ШАЛОМович е ЮДЕОХАЗАРски сатрап диктатор отгледан и СЪЗДАДЕН от КГБ за подтискане и ограбване и държане в робство на славяните в Россия

  “Православния“ ПУТИН който се къпе в еленска и баранска/овнешка/ кръв по заръките на личния си хазаро-алтайски шаман Сергей ШОЙГУ/по майка еврейката БЕНИАМИН и алтайския шаман Кужогетович/
  ШОЙГУ-словосъчетание от 2 еврейски думи ШОЙ-на иврит ИЗРАВНЯВАМ,гоня Равенство,Уравновесявам и ГУ-на иврит ЗАВРЪЩАМ се за…
  Православния Путин ШАЛОМов който често участва в кървави шамански ритуали с жертвоприношения на елени и и овни ,пиене на кръв пушенв на лула с опиати и викане духовете -демоните на ТАЙГАТА алтайски кладбища и юрти
  Православния Путин ШАЛОМов който омъжи и 2-те си щерки за ЕВРЕИ
  Едната за Холандски евреи Йорит Фаасен и другата за руския еврей ШЕМАЛов/Шемал на иврит Пребит от РАБОТА,много бачкащ,работещ до изтощение/
  “Православния“ Путин ШАЛОМов с 200 МИЛИАРДА евра в офшорката “ГУНВОР“ в еврейски банки в ЦУГ и Цюрих Швейцария
  ГУНВОР -еврейск словосъчетание от 2 думи ГУН/ГАНна иврит-Градина и ВОР-на иврит КОМАНДВАМ,управлявам,КРАДА контролирано на руски ВОР-КРАДЕЦ
  “Православния“ Путин ШАЛОМов чийто ВСИЧКИ олигарси и министри са ЕВРЕЙхазари
  Дмитрий Медведев/с истинско еврейско име Давид МЕНДЕ,Л наследник на еврей от Биробиджан Руска Еврейска Автономна област/
  Сергей МИШУСТИН/син на арменски еврей МОШЕстан/
  Сергей Лавров /син на грузинския еврей ЛаБаааров/
  Олигарсите братя Ротенберг
  Олег ДЕРИПАСКХА/на иврит Дерипаскха-ОТСЕК,отделен път,Параграф /
  Фрийдман
  Векселберг
  Абрамович/Абрам-на иврит АБ-баща РАМ-издигнат/

 6. Lucid & Ferrous казва

  и ВОР-на иврит
  ВОР от циганското Чор, чорибе ли идва?
  Анкъл, евреи, ибрим, отдавна НЯМА, ако въобще ги е имало. Религията се нарича юдаизъм, а пратикуващите я – юдеи. Индийско-испанско-мароканските цигани са предпочитали юдаизма пред исляма и християнството заради по-свободните правила за жените, пък и за мъжете. Европейските бардаци и кафе-шантани са били пълни с циганки юдейки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.