Тема на Narod.bg: Аверът на Плевнелиев – Такис Дретакис, изритан от „Алфа банк” (РАЗКРИТИЯ)

0 13 405

Гъркът Такис Дретакис, авер на „главния преговарящ” за кабинет на шайката Росен Плевнелиев, с чиято помощ бившият президент от ГЕРБ купил палата си в Уранополи, Халкидики, е бил в мениджмънта на втората по големина гръцка банка „Алфа банк”, разкри ексклузивно източник на Narod.bg.

Актуалният съпруг на палавата рускиня Наталия Кобилкина, обаче, се разделил със скандал с амплоато си на банкер, след като бил уличен в злоупотреби, за което е и изритан от трезора, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Бизнесът на сръчния грък обаче не спихва въпреки несполуката. Такис купил хотел в с. Чифлика, Троянско, където нощувката не е за всеки с цена 180 лева на вечер.

Интересите на Кобилкиния съпруг в хотелиерството отново го сблъскват с Росен Плевнелиев. Такис Дретакис имал апетити към един от имотите на бившия президент от шайката – комплексът в разложкото с. Баня, който патерицата на Бойко продаде преди пет години.

Реклама

Къщите са разположени върху терен от 3 дка, чийто предишен собственик е селското читалище в Баня.

Райското кътче се намира на изхода на разложкото село Баня в посока Банско, на един хвърлей от пътя. Местността се нарича Камено, но само по документи – за местните мястото е известно като Квартала на богатите.

В затворения комплекс всички сгради са във възрожденски стил – с огромните греди, типични за подобни постройки. Двуетажни са, като на първия етаж са всекидневните с кухня, трапезария и камина, а на втория са разположени спалните помещения.

Според нашата информация мъжът на Наталия Кобилкина е един от щастливците, получили къща в затворения комплекс, който Плевнелиев продал на парче още през 2017-а.

Очаквайте продължение в Narod.bg – с какъв палав бизнес е натрупала първоначалния си капитал представящата се за сексоложка Наталия Кобликина

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.