СКАНДАЛ в Narod.bg: Прокурор си поръча „смъртна заплаха”, за да не остане без работа?

0 14 437

Топ прокурор от обкръжението на Иван Гешев е бил заплашен със смърт. Обвинителят доскоро работил в закритата вече Специализирана прокуратура, където водил случаи срещу организираната престъпност.

Според „Телеграф” информацията е потвърдена от Главна дирекция „Национална полиция” (ГДНП), която е започнала проверка по случая.

Дали Ангел Кънев сам е поръчал зловещия колет?

Реклама

Униформен източник на Narod.bg твърди, че става дума за несметно богатия обвинител Ангел Демирев Кънев, административен ръководител на „бухалката” Спецпрокуратура, който е втори братовчед на уволнения шеф на „Гранична полиция” Деян Валентинов Моллов.

Заплахата във вид на черна траурна лентичка е получена преди две седмици, но за случая се разбира едва сега.

До момента се знае само това – че колетът е съдържал черна траурна лентичка. Получател на пратката била съпругата на бившия спецпрокурор, а адресът, към който е насочен колетът, е семейно жилище под наем, ползвано от двамата в София.

Според версия, която върви в ГДНП, било възможно прокурор Кънев да е замесен в зловещата заплаха в старанието си да остане в държавното обвинение предвид закритата вече Специализирана прокуратура.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.