Само в Narod.bg: Вместо оставка и пенсия, ген. Наско рекетира за постове

1 8 497

Вместо оставка и пенсия, 63-годишният фамозен генерал Атанас Атанасов иска власт!

Източник на Narod.bg от „Демократична България” се изнерви, че ген. Наско, както подигравателно наричат джобния политик, трябва да напусне партийния пост, след като на изборите на 2 октомври от наследената му от Иван Костов ПП „Демократи за силна България” (ДСБ) не е влезе НИТО ЕДИН депутат в новия 48-и парламент.

Вместо да се скрие от политическата сцена, сега генералът изнудва десните да вкарат негови хора на най-високите постове в министерствата на бъдещия кабинет.

Ето какво написа по повода една от разочарованите от Атанасов съпартийци – Христина Димитрова.

Реклама

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото Атанасов е готов да жертва всичко и всички само и само политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи, категорична е съпартийката му Христина Димитрова.

„Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов?“. Това попита чрез профила си в социалните мрежи Христина Димитрова, бивш младежки лидер на ДСБ.

Тя твърди, че ябълката на раздора е Кристина Петкова, зам.-председател на ДСБ, която не бе избрана за депутат, след като в 23 МИР бе пренаредена от Елисавета Белобрадова от „Да, България“ ( за четвърти път попада в парламента след фамозен брой преференции, б.а.)

Атанас Атанасов, който е съпредседател на коалицията „Демократична България“, обаче настоял в този район да се освободи място за заместничката му и Надежда Йорданова (от квотата на Да, България), която е водач на тази листа да влезе от Русе. Парадоксалното е, че така ще „изяде“ мястото на друг член на ДСБ  – Иван Станев, който изглежда не е толкова важен за ген.Атанас Атанасов.

1 Коментар
  1. qzp казва

    Това е прикрит Гербаджийски сайт

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.