ЧЕСТИТО: Лиляна Павлова роди тайно от любовник – милионер

8 26 593

Бившият регионален министър Лиляна Павлова е станала майка за втори път. Настоящият вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка е родила в първите дни на октомври, но все още се пази в тайна точната дата на бебето, което се казва Павел.

Някогашната любимка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов упорито криеше бременността си, като само най-близките й приятели бяха запознати. „Уикенд” информира читателите си, че Павлова чака бебе преди няколко месеца.

От 2019 г. брюнетката живее със семейството си в Люксембург. В херцогството учи порасналата й вече дъщеря – София, която тази година навърши 15 г. От обкръжението на вицепрезидента на Европейската инвестиционна банка издават, че бащата на бебето не е съпругът й Пламен Николов, с когото тя се разведе тихомъком преди 3 години.

Реклама

Таткото е бившият шеф на „Автомагистрали” във второто правителство на Бойко Борисов – Парашкев Кръстев. Павлова се решила да роди на 44 години именно защото е много влюбена в милионера, твърдят близки до нея.

Таткото на новото й дете също е доста заможен. Неотдавна той купи за Лиляна Павлова гигантски мезонет за близо 3 милиона лева в една от най-красивите сгради в столицата – на бул. „Джеймс Баучер”.

След като отпадна от политиката, Лиляна Павлова бе инсталирана като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, където се радва на доста висока заплата.

8 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  МНОГО ТЕЖКОПОНОСИМА ДУХОВНА БЕДНОСТ И НЕЗДРАВО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЕБЕПОДОБНИТЕ…..

 2. ИТ"С А УЪНДЪРФУЛ УЪРД казва

  ДАЖЕ НЕСКИТЕ ФАШИСТИ НЯМА ДА ПОНЕСАТ ТОЛКОВА КОНЦЕНТРИРАН ФАШИЗЪМ НА ЕДНО МЯСТО !

 3. ГЕША казва

  БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

 4. ГЕША казва

  Я СТЪПИ НА ТАЯ ОБЕТОВАНА МАРИАНСКА ПАДИНА…

 5. НАГЛАТА казва

  ЕДИН I POD ЗА ЕДИН НЕГЪР ОТ ГРАД СЛИВЕН

 6. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  УПРАВИТЕЛКАТА НА СТАРЧЕСКИЯ ДОМ ПОЗДРАВЯВА МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО С “ ВЗЕМИ ТОВА ПЪТЕШЕСТВИЕ „….

 7. ИСТИНАТА казва

  А, ПОМНИТЕ ли, ПОМНИТЕ ли, ПОМНИТЕ ли, „ремонта ПОД ВОДА“ на „Студена“ и „водопровода БЕЗ ВОДА“ от Рила????????? Е, КЪДЕ ли са сега ПОТОПЕНИТЕ ТАМ МИЛИОНИ ЕВРО?! КЪДЕ са ПАРИТЕЕЕЕЕЕ, НАРОДЕ????

 8. Новите СЪСЕДИ казва

  Парите 30 МИЛИОНА ЕВРА за яз.Студена са трансформираха в луксозен 4 звезден хотел в испанската столица МАДРИД/любимито място на Свинетка Павлова/
  Свинетка/внука на съветска агентка Леиля/,БОКО,ЗЛАТЕВ и шефа на ЛУКойл KGBееца Вагит АЛЕКПЕРОВ изкупили десетки хотели ,вили и яхт порта във БАРСЕЛОНА и района
  За прикритие са ползвали фирмата на АЛЕКПЕРОВ “’SALAMANCA Group“
  БОКО,ЗЛАТЕВ и АЛЕКПЕРОВ са купили луксозния хотел“Мандарин ОРИЕНТАЛ-Барселона“ за 140 милиона евра както и ЯХТпорта във БАРСЕЛОНА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.