Мръсна схема: Кметът на Симитли от ГЕРБ държи полицейски шеф с интимен компромат?

5 19 489

Несменяемият кмет на Симитли Апостол Апостолов от ГЕРБ имал пикантен секс компромат срещу високопоставен полицейски шеф в Благоевград. В брутално домашно видео въпросният МВР шеф от областната дирекция се забавлявал с две атрактивни дами от Симитли.

За да не види бял свят тази извратена продукция, МВР шефът предпочитал да си затваря очите за това, което става в града на фамилията от СИК Апостолови.

Затова нито ченгетата, нито прокурорите си дават зор през последните години да проверяват сигналите срещу него, включително и по време на последните избори, предаде „Уикенд”.

Веднага да обясним, че синът на кмета – Стефан Апостолов редовно поставя рекорди с огромния брой преференции, които го изстрелват от последното до първото място в листата.

И на последния вот кандидат-депутатът Стефчо е специално отбелязан от 7357 избиратели! Дори бившата хостеса от Варна Славена Точева, призната за ударничка в изборите, има 7306, тоест с 51 по-малко от него.

Реклама

Здравият разум трудно може да си обясни тази електорална любов. Специално кметският наследник не блести нито с дар слово в парламента, нито е някакъв законотворец. По-скоро стана ясно, че има проблеми с гладкото четене на готов текст. Затова пък местните се смеят: „Защо му е да е грамотен, той ще става депутат, няма да става даскал!”.

А че има съмнения около неговите преференции тези дни каза и  вътрешният министър Иван Демерджиев. Той обясни, че кметът на Симитли „доста интензивно е действал, агитирал и притеснявал една от секциите в града и то секция, в която синът му е кандидат за депутат”. Екшънът се разиграл в с. Долно Осеново, където полицията общо взето само гледала безучастно и пазела да не се стигне до меле в секцията.

„Предприехме действия, за наше съжаление обаче това е един от случаите,  в които прокуратурата показа, че крехкото доверие, което се изгради между двете институции, е в опасност, защото беше отказано да се образува досъдебно производство.

Нека прокуратурата подробно обясни мотивите си за това” – допълни още Демерждиев и хвърли вината върху друга институция.

Източниците ни обаче са категорични, че над Поли и неговият син е разпънат не толкова прокурорски, колкото полицейски чадър. Прокуратурата, според източниците ни, в конкретния случай действа само като „помощен” инструмент на въпросния началник от МВР.

Апостол Апостолов – Поли управлява Симитли вече близо две десетилетия. Свързаният със СИК гербаджия е кмет още от 2003 г.

5 Коментара
 1. БГ БОКЛУЦИ казва

  НА КОЙ БИ МУ ХРУМНАЛО ДА ИЗМЕСТВА ПО ТЕХНОЛОГИЧЕН ПЪТ ЯЙЧНИК НА ЗДРАВА ЖЕНА?

 2. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. И ЖЪЛТУРКО казва

  НИЕ, “ ГЛУПАВИТЕ “ ХОРА ОТИВАМЕ ТАМ, КЪДЕТО СМЕ ЖЕЛАНИ, ОТРЕПКИ !

 3. Мариана Сумистката казва

  КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ ИМА ХОРА„ КОИТО НЕ СА ВДИГАЛИ НИЩО ПО– ТЕЖКО ОТ…. ДЕБИТНА КАРТА….

 4. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  ВИЕ, ОТ УБИЙСТВОТО НА ПЕТЪР ЧЕРНЕВ НАСАМ, СТЕ ГНУСНИ БРАТОУБИЙЦИ И ПРОДАЖНИ ПСЕТА, ТАКА , ЧЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ „ ЧЕ С НЕЩО ЩЕ ПРОМЕНЯ РЕШЕНИЕТО СИ ДА ВИ СМАЧКАМ ФАСОНА ДОКОЛКОТО МОГА !

 5. Иван казва

  Не вярвах, че още има такива драскачи като вас, пишещи евтини, пропити с омраза и простота статии.
  Аман от комплексари!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.