Жълтопаветник: Кога ще си ходи ген. Наско?

4 6 853

Тъмносинята партия ДСБ понесе чудовищен погром в крепостта на жълтопаветничеството – самата столица. Партията на ген. Атанас Атанасов не успя да вкара нито един депутат в 48-ия парламент от София, което породи вълна от искания за оставка на председателя сред активистите.

Градският председател на ДСБ Бонка Василева също е на топа на устата, след като според съпартийците й дори не е организирала предизборен щаб. За сметка на това обаче му е назначила председател, пише „Уикенд”.

„Христо Иванов и „Зелените” имаха отлична кампания, вложиха средства и време. А нашите спят. Генералчето и Марта Георгиева съсипаха партията”, оплака се председателят на една от районните организации на ДСБ.

Реклама

Атанас Атанасов уж подаде оставка като председател на партията си „Демократи за силна България” миналия ноември след слабия изборен резултат за 47-ия парламент. „Въпреки положените усилия резултатът ни на тези избори е слаб, за което поемам личната си отговорност”, каза тогава ген. Атанасов.

Той свика Национално събрание на ДСБ за избор на Председател и Национално ръководство чак на следващата година, което обаче го преизбра.

Заради пируетите си и вкопчването във властта ген. Атанасов вече е наричан от съпартийците си „тъмносинята Корнелия”.

4 Коментара
 1. Пешо казва

  Ген. Наско ще си ходи след ген. Бойко .

 2. ИСТИНАТА казва

  Да, „генерал“ Наско трябва да си ХОДИ!!! „генерал“ Бойко, също!!! Но защо беше НУЖНО да ни НАБУТАТ друг „генерал“ Стефчо??????????? ЗАЩО????

 3. ОТВРАТЕНА казва

  НЯКОЙ ДА СИ Е ПОМИСЛИЛ, ЧЕ “ ПРОСТАКЪТ“ НА РАДОЙ РАЛИН ЗАСЯГА САМИЯ РАДОЙ РАЛИН ?

 4. Пешо казва

  Ген. Стефчо ни го набута ген. Румен .
  Аман от генерали .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.