„Пеперудка” в Narod.bg: Основателят на ГЕРБ Емил Караниколов стана общинар от… БСП

5 8 011

Политическата пеперудка Емил Караниколов, съосновател на хунтата ГЕРБ, стана общински съветник от… БСП с одобрението на Корнелия Нинова! Фрапиращата симбиоза между гербопитеци и социалисти, одобрена от лидерката на Столетницата, стъписа Казанлък, докладваха пред Narod.bg другари от местната структура на БСП.

Румяна Друмева напусна ОбС-Казанлък, а на нейното място се намърда гербаджията Емил Караниколов

Само преди дни бившият лидер на местната червената организация в Казанлък Румяна Друмева подаде оставка като общински съветник. Дотук нищо интересно. По-важното е кой влезе в Общинския съвет на нейно място от листата на БСП?

Това е Емил Караниколов! Една одиозна личност във всякакъв смисъл. Той беше депутат от ГЕРБ в периода 2009-2013 г. Беше дори кандидат за шеф на местната организация на ГЕРБ, припомнят източниците на Narod.bg.

Narod.bg припомня, че Караниколов беше заместник-кмет от квотата на ГЕРБ при управлението на кмета Стефан Дамянов,подкрепен два мандата от БСП. Тогава, в амплоато си на гербопитек, плюеше по всякакъв повод и БСП и кмета, а сега става старейшина от Столетницата.

Реклама

Емил Караниколов ще остане запомнен и с това, че е единственият депутат , който след приключване на мандата на парламента се регистрира на трудовата борса и една година получава обезщетение като безработен. Тогава Караниколов заяви ,че остава верен на ГЕРБ, но по-късно се оказа в листата на БСП на местните избори.

Ето какво казва пребоядисаният гербаджия през 19 март 2013 година:

,,Това, че няма да съм сред кандидатите в следващата листа на ГЕРБ, не означава, че слагам край на моята любов към ГЕРБ. Аз съм учредител на тази партия, тя е първата, единствената и последната, в която съм членувал и нямам никакви намерения да я напускам.

Напротив, оставам член на тази партия и ще продължавам да работя да се осъществи това, което сме записали в нашата платформа при учредяването й. Не се съмнявам, че ще продължим напред. Аз напускам парламента, но оставам в партия ГЕРБ”, закле се Караниколов.

За тези свои заслуги срещу БСП на последните местни избори ръководството на казанлъшката структура на социалистите го назначи на избираемо място в листата си, пренебрегвайки много други заслужили другари. Това стана с изричното съгласие и подкрепа от Корнелия Нинова, завърши сигналът на социалистите до Narod.bg.

5 Коментара
 1. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  НАРИЧА СЕ “ ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЗДРАВИТЕ ХОРА КЪМ БОЛНИТЕ КУРВИ „…

 2. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  И АЗ ТВА СЕ ПИТАХ – КОЙ УПРАВЛЯВА “ ДЕТСКА ПЕДАГОГИЧЕСКА СТАЯ „?

 3. НЯМА ВЕЧЕ ШОКОЛАДИ„ БОНБОНИ казва

  И ДА ВИ КАЖА„ АЗ БЯХ ЛУД ФЕН НА ПРЕЗИДЕНТА, ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТКАТА И ТЯХНАТА “ БЪЛГАРСКА КОЛЕДА“. ДА НЕ БИ ТОЗИ СТА БЪЛГАРСКИ ОБИЧАЙ ДА СЕ ИЗПАРИ ? ИЛИ ЕВАПОРИРА ?

 4. ОТВРАТЕНА казва

  АЗ ? АЗ НАЙ– МНОГО ВЯРВАМ В ОПЕРАЦИЯТА С ЛАЗЕР НА ЗДРАВИ ХОРА ….

 5. ИСТИНАТА казва

  Защо „пеперуда“?! Та има ли още някой да НЕ е РАЗБРАЛ, че „герб“ е НОВОТО ИМЕ на „бсп“?!?!?!? Кой? КОЙ?? КОЙ ОЩЕ НЕ е РАЗБРАЛ за:“бкп“ – „бсп“ – „герб“?????????? Отделно като прибавим и ДС-ЯТАЦИТЕ от „дпс“, от…………., и КРЪГЪТ се ЗАТВАРЯ!?!?!? КАКЪВ КОМУНИЗЪМ, КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ, с тези КРАДЦИ и МОШЕНИЦИ?!?!?! Българиоооооооооооооооооооооооо!!! НАРОДЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.