Мъст на Натали в Narod.bg: Социолозите избутаха ББ (блондито отрязана от пачките по €500)

4 3 674

Достъпът на Натали до чекмеджето с евро по 500 е отрязан, алармира източник на Narod.bg от близкото обкръжение на блондинката.

Макар че доскоро се смяташе за фаворитка в харема „Мата Хари”, днес дългокраката водеща е в немилост, защото ББ заложил на доста по-красивата и видимо по-умна пиарка Ванина, която придружава застаряващия палавник навсякъде като сянка.

За да си отмъсти за загубения рай, Наталка започна да се гаври с Шугър деди пред очите на цяла България, пише нашият източник.

По време на петъчното предаване водещият прочете поредното и последно социологическо проучване преди изборите. Тогава Натали и колегата й от спорта скочиха на водещия, че тези проучвания не са верни.

Реклама

Натали дори изтъкна, че на предишните избори агенциите сочели бандата на ББ за победител, а всъщност тя изгубила и №1 станали „харвардци”.

Накрая синоптичката самодоволно изтъкна, че и този път стъкмистите-социолози няма да познаят.

Причината за бяса срещу ББ е, че вече не й дава да щипва от чекмеджето с пачки евро по 500, а тя пък много бързо забрави кой я уреди с предаване.

На другия полюс е Ванина, която неспирно подкрепя любимия си, а във фейсбук профила й се вижда, че цъфти покрай връзката си с ББ.

4 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ОТРЕПКИ, НАЛИ ЗНАЕТЕ„ ЧЕ АКО НЯМА ДОКУМЕНТИ, ИМА ИЗТРИВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ. ПОДЪДИМО В ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО.

 2. Мариана Сумистката казва

  ТЕ ВСИЧКИ СЕ ОБАЖДАТ НА ПАПИ ЗА ПОМОЩ, ОТРЕПКИ, САМО ЧЕ ТОЙ НЕ МОЖЕ НА ВСИЧКИ ДА ПОМОГНЕ, ИЛИ ПОНЕ НЕ ТОЧНО В ОПРЕДЕЛЕНИЯ МОМЕНТ, ИЛИ ПОНЕ НЕ СЕ НАДЯВАЛ, ЧЕ НЕЩО ТОЛКОВА ЗЛОНАМЕРЕНО И ЗЛОВЕЩО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА…

 3. ОТВРАТЕНА казва

  НИЕ ВСИЧКИ МРАЗИМ СТЕФАН ДАНАИЛОВ В НАШЕТО СЕМЕЙСТВО.

 4. БГ БОКЛУЦИ казва

  Я КАЖИ ЗА ОХКАНЕТО„ НАЙО….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.