Как се крадат 1,5 млн. лева? Кметът на Пловдив от ГЕРБ измисли схема с „бедствие” (СКАНДАЛ)

8 2 334

Частично бедствено положение! Кметът на Община Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров – Зико е обявил частично бедствено положение със заповед 22ОА-2290 от 30.09.22 г. Цялата му идея е да се усвоят едни бързи 1,5 млн. лв. от близка до властта фирма за следизборно разплащане.

Зико усвои схемите на Бойко…

Явно кметът на Пловдив не е стъпвал никога в наводнените населени места и няма представа, какво представлява частично бедствено положение. Затова реших да му направя един колаж, за да открие разликите между Пловдив и с. Богдан (Община Карлово). Защото издаването на подобна заповед е смешна на фона на случващото се в наводнените от потопа села.

Къде е областният управител?

Ангел Стоев, чийто PR в момента е старият PR на Зико мълчи! Знаете ли защо? Защото той се е съгласил със заповедта на кмета на Община Пловдив и я е потвърдил. Което означава, че той лично преценя, че ситуацията между Пловдив и наводнените села е идентична. Ако сте се чудили, защо преди време искахме да подаде #ОСТАВКА, се вече знаете.

Изводът!

Мафията е решила да усвои едни пари. Не кои да е пари, а нашите от бюджета на Пловдив. В цялата схема участват и държавата с неин представител на територията на Пловдив област, който вместо да спре това безумие, го потвърждава.

Но това не е нещо ново. Още при първите си срещи, държавата и бизнеса се разбраха, че река Марица трябва да бъде почистена. След това Община Пловдив също се срещна с държавата и потвърди това намерение.

И ето го видимия резултат – 1 500 000 лв. Пари, които отиват на пряко договаряне за фирма, участвала в срещите между бизнеса, държавата и общината. Но и тези пари няма да му бъдат достатъчни.

Предстои на следващата сесия Община Пловдив да внесе предложение за увеличаване на тази сума, защото към момента на поръчката цените на услугите ще се покачат.

Реклама

Така от 1,5 млн. лева, сумата ще стане 8 млн. лева. Толкова поиска бизнесът от общината и областта, за да свърши работа. Както поръчките за Даме Груев, Хаджи Димитър, Стадион Ботев, Модър – Царевец, Брезовско шосе и тази ще мине през увеличение на парите.

Цялата тази инициативата за бедственото положение се прави, за да може да се избегне закона. Кметът иска да не прави конкурс, а пряко да се договори с определената от него вече фирма, която да обслужи интересите на бизнеса в Пловдив. Целият цирк се играе пред нас, за да се усвоят едни бързи пари.

Бедствието се е настанило в общината и областта!

Единственото частично бедствие, което се намира в Пловдив се е настанило на втория етаж на пл. „Стефан Стамболов“ 1 (Община Пловдив) и пл. „Н. Мушанов 1 (Областната управа).  Този тандем Зико – Стоев видимо не работи в името на пловдивчани. Той е вреден не само за града, в който живеем, а и е в ущърб на цялата държава.  Затова е време и двамата да си съберат партакешите и да напуснат местата, които заемат.

Стига сме търпели „калинки“ да заемат най-висшите постове, от които зависи нашето бъдеще. Време е гражданското общество да сложим край на това управление на ГЕРБ, патерици и задкулисни назначения в Пловдив и областта Няма друг начин!

Трябва да се вдигнем и да потърсим отговорност на тези хора. Защото те са главните виновници държавата да е абдикирала!

#ОСТАВКА на Ангел Стоев – Областен на Пловдив област!

#ОСТАВКА на Здравко Димитров – кмет на Община Пловдив!

Стига мафията е управлявала в нашия град!

Пост на Любомир Чакъров, председател на Сдружение „Аз обичам Пловдив“

8 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ОТРЕПКИ, ЩЕ ВИДИМ КОЙ КОГО…

 2. Мариана Сумистката казва

  НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА СТЕ ДО КОКАЛА, ГНУСНА СВОЛОЧ.

 3. Мариана Сумистката казва

  ДОБРЕ ДЕ- ОТ ДВЕ ГОДИНИ.

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ НЯМА ДА СВИДЕТЕЛСТВАТ ЗА ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ„ А ЩЕ СВИДЕТЕЛСТВАТ ЗА СХЕМИТЕ СИ !

 5. ГРИШАТА МИТНИЧАРА ПЪК..... казва

  ПОЕТЪТ ВАПЦАРОВ ВИ ТЪРСИ ДА МУ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ„ ПРОСТУТКИ…

 6. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  ПО– ДОБРЕ МАГАРЕ„ ОТКОЛКОТО УРОД, ИЛИ …?

 7. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. И ЖЪЛТУРКО казва

  ТИКВОЧ, МА ПЪПЕШ !

 8. Мариана Сумистката казва

  АЗ ИМАМ – КЛИНОВЕ И ДЪНКИ И ПАПЕТО ЗНАЕ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.