ЗАВЕРА: Бойко врътна палачинката – размазва Боби Перуката с помощ от Маджо

8 3 328

Нов конгрес се задава в българския футбол, на който Борислав Михаилов ще бъде буквално размазан, научи „Галерия“. Две са фундаменталните промени под повърхността.

Едната е поредното завъртане на Бойко Борисов. Той беше зад Димитър Бербатов, после се ядоса и се врътна към настоящия шеф на Българския футболен съюз Боби Перуката.

Сега все още действащият лидер на ГЕРБ е минал отново в лагера на „Еволюцията”. Основен фактор за това е неговият партньор на белот Христо Йовов, с когото редовно вадят тестето в Банкя.

Бившият ас на „Левски” навил Борисов да подкрепи лагера на Бербо. Бижутера е много гъст със Стилиян Петров. Йовов вероятно ще получи място на вицепрезидент в БФС.

Реклама

Вече сме обяснявали ролята на Борисов, но все пак още веднъж. Болшинството футболни клубове са общинска собственост и кметът решава всичко. А повечето кметове в страната са на ГЕРБ. Втората по сила партия в местната власт -ДПС, е твърдо на страната на Боби. Основен двигател там беше Камен Костадинов, който се спомина от инфаркт наскоро.

Пак по наша информация зад Бербатов ще мине с голямо неудоволствие и „Славия”. Босът Венци Стефанов е сред най-големите защитници на Боби Михайлов, но търпението му също се изчерпва.

А и е получил обаждане от главния акционер Младен Михалев-Маджо да бъде подкрепен Бербатов. Какви са мотивите на бизнесмена и основател на СИК, все още проверяваме.

Така на практика Боби Михайлов остава почти изоставен в битката и ще се надява чрез съдебни хватки да проточва управлението си максимално дълго.

8 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ТОЙ НЕ Е НАЙО „ МА КУРВО„ АМИ Е ФРИЙО …

 2. Мариана Сумистката казва

  И СТИГА С ТИЯ СТИКЕРИ И ВАДЕНКИ …

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ЗАЩОТ’ ОТКЪДЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМЕ ОЩЕ ПАРИ, НЯМА ДА ВИ ГИ ИЗПИШЕ„ Я !

 4. ГНУС„ ГНУС„ ГНУС..... казва

  КЪДЕ ТИ ЛУКС ДА ТЕ ОСТАВЯТ НА МИРА ОТРЕПКИТЕ …? ТЕ СИ ИМАТ ДЪЖАВА ОТ ФАЛШИВИ РЕАЛНОСТИ.

 5. Мариана Сумистката казва

  ДОСТОПОЧТЕНИЯТ ТОДОР КОЛЕВ ТВЪРДЕ РАНО СЕ ОТДЕЛИ ОТ ТЯХ !

 6. ОТВРАТЕНА казва

  КАЗА ИМ ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ : : “ АЗ НЕ СЪМ ВАШ, А НА АЛКОХОЛА ! „

 7. ГНУС„ ГНУС„ ГНУС..... казва

  ПРЕДПОЛАГАМ„ ЧЕ ТЪПИТЕ НЕМЦИ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЛКО БЕЗНАДЕЖДНО БОЛНИ СТЕ, ОТКАЧЕНИ ПСИХОПАТИ…

 8. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  ИМА ХОРА„ КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УБИТИ НАПОЛОВИНА, КАТО ТОДОР КОЛЕВ, НАЛИ, МЪРШИ ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.