Партиен лидер язди ауди „А8” за 300 бона?

2 6 053

Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, познат на народа с партизанското си име Костя Копейкин, се обзаведе предизборно с чисто нова лимузина ауди „А8” за над 300 000 лева, твърди сайта Lupa.bg, позовавайки се на човек, видял с очите си народния трибун да излиза от лимузината.

Реклама

Очевидецът на тежкия кортеж на варненеца, минал през няколко партии, докато основе своя собствена, обясни, че Костя е забелязан да се радва на предизборния урожай с немския символ на лукса на пъпа на София. Любопитен момент е, че лъскавото черно ауди е с пловдивска регистрация – РВ 32 23 ТТ.

Засега не е ясно дали капиталистическата екстра е лично притежание на левия партиен вожд, дали се води на „Възраждане” или на някой фен на Копейкин, който със силна воля си е наложил да се поглези с „Ауди А8”, докато мечтае за новия модел на „Москвич”.

2 Коментара
  1. Рускиня казва

    Шорналисъо писал ….. язди ауди „А8” за 300 бон…… тка си знае, че магаре се ЯЗДИ. Простако кола се ШОФИРА. Toa излязал от село, но селото не е излязло от кухата му тиква:)))

  2. Тримарец казва

    Копейкин като метресите на богаташите

    Първо им ДАВАТ скъпи коли,телефони и бижута после като се рояви по млада,оборотна и красива си ВЗИМАТ версиите

    Ако Копейкин НЕ оправдае очакванията богаташите спонсори Т.И.М ,Туцанов,Дидо Дънката и Боко ЩЕ му вземат всичко и Копейкин пак ще ходи за рабони за 780 лв заплата управник на Варненския музей

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.