Първо в Narod.bg: Бойко Борисов пада от власт! Кой ще е новият лидер на ГЕРБ?

5 4 281

Партиен конгрес на ГЕРБ, който ще се състои във времето след предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, ще катурне от власт Бойко Борисов!

Новината разкри само пред Narod.bg източник от върховете на партийната централа на шайката.

Планът е Бойко Борисов сам да обяви, че му е време да остави партията на следващото поколение, а той остава почетен председател по примера на Ахмед Доган и ДПС с идеята да дърпа конците задкулисно.

Реклама

Информаторът на Narod.bg е категоричен, че постът на Бойко ще бъде поет от един от лидерите на вътрешнопартийната опозиция – Томислав Дончев. Другият противников лагер около Даниел Митов – Къдравата Сю, ще трябва да се примири със загубата, ясен е гербаджията пред Narod.bg.

Новината идва след месеци на лансиране на хипотези, че Бойко Борисов ще се пенсионира, или че ще бъде принуден да излезе в пенсия.

В крайна сметка хунтата е решила да смени компрометирания бивш шофьор в СИК с екс кмета на Габрово, който минава за диалогичен човек, способен да изведе ГЕРБ от тоталната изолация, в която партията изпадна след 12 години грабежи.

5 Коментара
 1. ЛЮБИТЕЛ- АРИСТОКРАТ казва

  В СМИСЪЛ, ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КЕНЕФА “ ГЕРБ “ СИ ОСТАВА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ„ НАЛИ ?

 2. ОТВРАТЕНА казва

  А БЕЗДОМНИТЕ ХОРА СИ ОТИВАТ ПО ГНЕЗДЕНЦАТА.

 3. ОТВРАТЕНА казва

  А ЗА КВО ВИ Е АЗЕРСКИ ГАЗ„ КАТО ОЧАКВАХТЕ РУСКИ НА ПРИЕМЛИВА ЦЕНА„ ДОЛНИ МЪРШИ ?

 4. Мариана Сумистката казва

  БОЙЧЕТО, МЪРШИ, ВИНАГИ Е МИСЛИЛ ПЪРВО ЗА БЪЛГАРИЯ„ И ПОСЛЕ ЗА РУСИЯ; И АЗ ЩЕ ОСЪДЯ ФАШИСТКАТА ПАРТИЯ “ ГЕРБ “ ЗА ПЪКЛЕН ПЛАН СРЕЩУ ЕДИН- ЕДИНСТВЕН СПОРЕД ТЯХ „ПРЕДАТЕЛ “ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА СТРАНАТА. РАЗБИРА СЕ В ХАГА, ЧРЕЗ СВЕТОВНИЯ СЪД ЗА ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.

 5. Затвор за тиквата казва

  Фейк! Вече не вярвам този простак да получи някакво възмездие. Живота ми мина надеждата да чуя новина а е пукнал или арестуван и тикнат до живот в пандиза.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.