МИМИКРИЯ в Narod.bg: Социален министър в кабинета „Гълъб Донев” е… Томислав Дончев

3 4 191

Ако си мислите, че в момента ви управлява екипът на служебния премиер Гълъб Донев, помислете пак. Това посъветва репортер на Narod.bg висш служител от Министерския съвет, като даде и конкретен пример със задкулисна политическа мимикрия.

Тази кукла на конци се води социален министър, всъщност заповедите ги дава Томислав Дончев

Официално служебен вицепремиер по социалните политики и министър на труда и социалната политика е магистърът по икономика от УНСС Лазар Лазаров, който „случайно“ прави кариера в държавната администрация по времето на ГЕРБ.

Всъщност, в това министерство командва… Томислав Дончев, за когото Narod.bg вече разкри, че е бъдещият лидер на ГЕРБ, след като Бойко Борисов бъде свален на режисиран партиен конгрес.

Реклама

При разпределянето на влиянието в служебния кабинет „Гълъб Донев” социалното министерство е отредено именно на Томислав Дончев. Така всяко назначение в момента, уволнение на зам.-министри, секретари или директори в страната и София, става след одобрение на висшия гербопитек, категоричен е източникът на Narod.bg.

В МТСП са наясно, че Томислав Дончев лично казва на Лазар Лазаров кого да уволни или назначи, всеки кандидат за държавна служба под шапката на министерството първо минава през неговото одобрение.

Пример – зам.-шефка на Инспекцията по труда получава поста, след като мъжът ѝ стига до Лазар Лазаров, а министърът признава, че „Томислав трябва да нареди”.

Така ангажираният съпруг си прави лична среща с Дончев, който му казва какво коства това назначение и така дамата получава поста, разкри схемата служителят от Министерския съвет.

3 Коментара
 1. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  ТЪПА КУРВО, ЩЕ ВИДИШ КОЙ Е ДИЛЕМА И КОЙ Е ОРИГИНАЛ.
  ЗАБЕЛЕЖКА: ПАПИ СИ ЗНАЕ ПРАВАТА !

 2. ОТВРАТЕНА казва

  И АЗ МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ, ПИЧ ! НАДЯВАМ СЕ„ ЧЕ ЩЕ ПОЛУЧИШ МОЗЪЧЕН ТУМОР….

 3. ОТВРАТЕНА казва

  Я ВИЖ ТИ– КОЙ СЕ Е НАТРЯСКАЛ ДО КОЗИРКАТА И ПРЕДАЛ ЛИДЕРА СИ НА ГРОЗНИТЕ КИЛЪРИ….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.