Жителите на Крумово до Narod.bg: Гербаджии провалиха строеж на забавачка, искат да заграбят имота (ГАЛЕРИЯ)

6 4 784

Пореден сигнал на жителите на пловдивското с. Крумово до Narod.bg за безобразията на самозабравилата се кметица от ГЕРБ Румяна Самоковарева!

Хората са категорични, че гербаджийката има апетити към местен парки затова е провалила изграждане на нова детска градина в малка част от него!

Ето и сигнала:

Пишем, за да споделим как гербаджиите Румяна Самоковарева и Таня Бочукова – съответно кмет на селото и бивш зам. кмет на община „Родопи”, провалиха референдум в с. Крумово организирано от община „Родопи”, на който хората трябваше да гласуват дали в една малка част от парка на селото, който е 30 декара, а за градината са необходими само 5, да бъде изградена нова детска градина.

В момента забавачката е в сграда на над сто години, силно амортизирана, тясна, със смесени групи, недостатъчно пространство за над 90 те деца в нея и хората биват принуждавани да записват децата си в град Пловдив. Дори кметската внучка беше преместена от градината от селото в града заради тези лоши условия.

Защо го провалиха? Първо, защото и двете живеят и палатите им са точно срещу парка и явно искат тишина.

Бочукова иска да лапне имота, за да го продаде…

Реклама

Второ, не е тайна за никого, че г-жа Бочукова все още се надява и иска да реституира тази част от парка и да го разпродаде после на части.

Трето, защото изобщо не им пука за децата.

Четвърто, защото не могат да понесат друг да направи това велико нещо. Те твърдят, че искат градина, но не предлагат друг парцел. Защо ли? Защото няма друго място, което да отговаря на всички държавни изисквания в селото!

Как го провалиха?

Първо, въпреки инициативата на общината и съобщенията, които те разпратиха по официалните си страници до гражданите за предстоящото събрание и референдум, никъде на официалните страници на самото село не бяха качили тази информация, никакви афиши, никакво споменаване изобщо.

Умишлено гербопитеците – техни поддръжници, не дойдоха и не се регистрираха, за да няма кворум и гласуване съответно.

Бяха докарали група „зелени”, хора без адресни регистрации в Крумово, да снимат и притесняват гражданите. Наложи се дори полицията да им прави забележки да не викат и крещят. Целяха провал и го получиха. ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НА КРУМОВО!

Младите хора на Крумово до Narod.bg

6 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  НАЛИ ЗНАЕТЕ„ МЪРШИ – ОТ ИВАН КОСТОВ НАСАМ, НЕКАДЪРНОСТТА В ПОЛИТИКАТА ВИ СВЕДЕ ДО ГОЛЯМАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. САМО ЕДИН МНОГ ПРОСТ СЕЛЯНИН БИ ПОВЯРВАЛ В ЕДНОЛИЧНОСТ В ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ !

 2. ОТВРАТЕНА казва
 3. Мариана Сумистката казва

  НАЛИ ЗНАЕТЕ„ МЪРШИ, ЧЕ “ ЗЕМНАТА ОС “ НА БЪЛГАРСКИЯ ПРОСТАК Е НАКЛОНЕНА В ОБРАТНА ПОСОКА ! РЕСУЛТАТИ И ОЧЕВИДНИ ФАКТИ – БОЛ….

 4. Жител на Крумово казва

  Г-н Павел Михайлов и останалите му подчинени и лизачи подари „сигнала“ към съответната медия не Ви ли е срам гнусни продажници и крадливи мишки??!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ?!

 5. Бррррр казва

  Колко,ниско би могъл да,падне“САМОЗАБРАВИЛИЯТ СЕ КМЕТ НА ОБЩИНА РОДОПИ“и лизачите около него,да приписват,на други това,което те искаха да направят с ПАРКА НА СЕЛО КРУМОВО!!!

 6. Narod.bg казва

  Има само един жител наричащ „ПРОСТИ“ всички и пишещ с главни букви!! Жалкото Танче Бочукова!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.