Амурче в Narod.bg: Пиарът на ГЕРБ Никола Николов има нов приятел – топ мениджър в „Софарма”

3 2 004

Предизборна радост в ГЕРБ! Пиарът Никола Николов, който от февруари е и национален координатор на шайката, има нов приятел, радва се читател на Narod.bg от партийната централа.

Досега Никола разменял размисли и страсти със собственик на погребална агенция (името се пази в редакцията на Narod.bg, б.ред.), който е женен и баща на пораснало момиченце.

От няколко седмици, обаче, Никола и траурният бизнесмен с лавиращи предпочитания загърбили дружбата си.

Реклама

Никола е винаги плътно зад Бойко…

Това дало повод на пиара на Бойко да се огледа за нов другар, и, о, щастие, попаднал на подходящия човек, усмихва се източникът на Narod.bg.

В централата на хунтата са горди, че техният свързочник с жестоката към ГЕРБ общественост вече разчита на мъжкото рамо на засукан мениджър на много висока позиция в „Софарма”, собственост на олигарха Огнян Донев.

Хубавелкото с тлъста заплата имал възможността да се отдаде на приятелството си с Никола в елитни ресторанти и хотели, което е достойно за завиждане, завърши гербаджията пред Narod.bg.

3 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    НАДЯВАМ СЕ ФОН ЛАЙЕН ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ДИСКРИМИНАЦИОННИТЕ ПРОЦЕСИ ОТ МИНАЛОТО И НА ХИЛЯДИТЕ УБИЙСТВА. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, НЕМЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗНЕНАДАНИ С МНОГО ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ ЗА СЪУЧАСТНИЧЕСТВО !

  2. Петко Пройнов казва

    Педераси Сър!

  3. Радослав Стоянов казва

    Нали Софарма снабдява с вазелин харема „Мата Хари“! Иначе без смазка симитлийското Поли със синчето му Стефи ще го работят БОКо с искри и миризливи пушеци от многочасовото свръх-триене! Я дайте снимка на Софармаджията – може и БОКо да се влюби в него?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.