Нова сделка в Narod.bg: Томислав Дончев бутан за премиер в коалиция ГЕРБ-ДПС-ДБ-Възраждане

3 2 269

Политическата върхушка има план „Б”, ако врътката с „експертен кабинет” начело със Стефан Янев не успее да мине пред избирателите. Източник на Narod.bg разкри, че има подготвена поредната аморална коалиция между Бойко, Доган, Христо Иванов и Костадин Костадинов – Костя Копейкин.

Мераклията за трона в шайката ГЕРБ Томислав Дончев се стяга за премиер

Реклама

Според този план премиер трябва да стане един от претендентите за трона в хунтата ГЕРБ – Томислав Дончев, заради компромисния си имидж, далеч по-приемлив от лицето на Бойко в очите на народа, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Останалите важни роли в това правителство на задкулисието също са разпределени – за пребогатото военно министерство е нагласен човек на Румен Радев, в министерствата на труда и туризма ще влязат гербаджии, а едно от най-важните – финансовото, ще бъде оглавено от „експерт” на ДПС.

Така ще се оформи коалиция между ГЕРБ, ДПС и „Демократична България”, в която лидерът на „Възраждане” Костя Копейкин ще бъде „златен пръст”, точно като своя ментор в политиката Волен Сидеров, който влезе в в залата на парламента, сам, без партията си, за да се получи кворум от 121 депутати и така БСП и ДПС да съставят правителството „Орешарски” в периода 2013-2014 г.

3 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    В КРАЙНА СМЕТКА ЗАЩО ДА ПРАВИТЕ ЛЮБИМИЯ СИН НА ПАПИ НА ПИХТИЯ, А ТОЙ ДА СИ МЪЛЧИ…?

  2. ОТВРАТЕНА казва

    ПАПИ? ПАПИ ЩЕ СИ ОТКРИЕ МАЛЪК КОМПЮТЪРЕН БИЗНЕС И ГЕШЧЕТО ЩЕ Е УПРАВИТЕЛ.

  3. Мариана Сумистката казва

    НЕ… АЗ ЩЕ ИСКАМ ДА НАПРАВИТЕ ‘ РЕВИЗИЯ “ ДО МИЛИОНИ. ЗА МИЛИАРДИТЕ ОТГОВАРЯ ПАПЕТО.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.