Narod.bg успя! Прокурори погнаха ДС милионера Красимир Дачев

15 1 447

Narod.bg успя! След серия наши разкрития на базата на документи за сенчестия бизнес на ДС милионера Красимир Дачев, прокуратурата се раздвижи! Креатурата на мафиотския бос Исмет Шабан – Стария Фатик, е влязъл в полезрението на държавното обвинение само с една от далаверите си – вписвал се в бордове на компании чрез използване на декларации с невярно съдържание, но първата крачка вече е направена.

Според данните грабителят на поне 100 милиона долара само с аферата „Свилоза“ е декларирал неколкократно, че не е бил член на орган на управление на търговско дружество, обявено в несъстоятелност. Декларирането на това обстоятелство е задължително условие за вписването на членове на органи на управление на акционерни дружества и дружества с ограничена отговорност.

Само дето Красимир Дачев не само че е бил член на орган на управление на такова дружество, но дори става въпрос за банка, обявена в несъстоятелност,  на която той е бил Председател на Надзорния съвет.

Реклама

Наглостта на тариката Дачев стигала дотам, че да обяснява на колегите си – членове на същия НС и на УС на банката, че те вече не могат да бъдат избирани на такива длъжности. За него, обаче, забрани няма, а законът се спазва само, когато на беловласия хитрец му изнася, подчерта източник на Narod.bg от прокуратурата.

За негова беда държавното обвинение най-сетне показа, че все още е живо – по данни на Narod.bg прокуратурата се е заинтересувала сериозно по въпроса с измамното вписване в бордовете на търговски дружества, и е започнала работа по казуса.

Крайно време е да го подкара и за останалите му афери, които Narod.bg осветли, а те не са една и две – изнудване, кражба на акции и предприятия, пране на пари, измами и подкупи и други корупционни схеми, които могат да осигурят дълги години килия за милиционерския син, маскиран като „бизнесмен“.   

15 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ЗАПРИЛИЧАХТЕ НА ЦИГАНСКА МАХАЛА, ПОРАДИ ЛИПСА НА КУЛТУРА, ХИГИЕНА И ИНТЕЛЕКТ.

 2. ЗАПОЗНАТА казва

  ВИЕ ИМАТЕ ТОЛКОВА ОБЩО С ЩАТИТЕ„ КОЛКОТО АФРИКА С ФРАНЦИЯ…..

 3. ОТВРАТЕНА казва

  С ХИЛЯДИ УСИЛИЯ ПОДДЪРЖАМ ЖИЗНЕНИТЕ СИ ПРОЦЕСИ, НО ПЪК НЕ БИХ ИСКАЛА ДА БЪДА НА МЯСТОТО НА “ УШИ “ И ДА ИМАМ НЕЙНИТЕ “ ПРИЯТЕЛИ “ И ПРОЦЕДУРИ…

 4. ГАЛАТЕЯ КОМЕРС казва

  ПАПИТО ВДИГА МАНГАЛСКИЯ СТАНДАРТ НА ВИСОКО НИВО.

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ПАПИТО ОЖИВЯ СЛЕД “ РУСКА РУЛЕТКА „

 6. IGNORED казва

  I BELIEVE WE REACHED THE END OF THE FABLES…..

 7. ОТВРАТЕНА казва

  ВСЕ ЕДНО ДА ОЧАКВАШ РЕВИЗИЯ НА БАНКА….

 8. ПИТО / ПЛАТЕНО ? казва

  МНОГО ЛЕСНО; ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАДПИС НА ОРЪЖИЕТО НА ТЕРОРИСТА.

 9. ОТВРАТЕНА казва

  Е ДА ДЕ- ВИЕ СТЕ ДЕПО…. НО НА ТРУПОВЕ.

 10. ОТВРАТЕНА казва

  МНОГО ЛЕСНО- ПОЗВОЛЕНО НИ Е ДА БЪДЕМ ОТКАЧЕНИ КОЛКОТО НЯКОИ АМЕРИКАНЦИ. НО ПЪК ТЕ СА….

 11. ОТВРАТЕНА казва

  С ТРУДНИ ЗА РАЗГАДАВАНЕ ПОТЕКЛА…..

 12. ОТВРАТЕНА казва

  Ооо, КАЗАНЪТ НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС Е ИСТИНСКИ И Е ПЪЛЕН С ТРУПОВЕ.

 13. Мариана Сумистката казва

  САМО ДА НЕ ВИ ЗАМИРИШЕ НА АГНЕШКО, МЪРШИ….

 14. ОТВРАТЕНА казва

  IN GRAVY…..

 15. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ БЕ, ШЕ ГИ ОБЕЗПАРАЗИТЯ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.