Руският „Балкански поток” отвява Бойко и ГЕРБ! Борисов скъсал доклад на ДАНС за газопровода

5 4 006

Страхотен скандал може да помете не само ръководството на ГЕРБ, но и да постави под заплаха имиджа на България в цивилизования сеят.

Още през 2017 г. ДАНС е видяла в „Балкански поток“ опит за задушаване на Украйна“, показаха документи, разпространени в сайта за разследваща журналистика bird.bg.

Президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов и председателите на Народното събрание са се запознали през 2017 г. със справки на ДАНС за проекта „Балкански поток”. В тях се твърди, че целта на Русия с този проект е до 2020 г. да изолира Украйна от газовите доставки и по тази тръба няма да дойде газ за България, пише „Галерия“.

Бойко Борисов хвърли цялата енергия и държавен ресурс да завърши проекта до 2020 година и после гордо се снима с Путин, Ердоган и Вучич.

Само дето от България, Русия, Турция и Сърбия само една държава няма полза. Разбира се, нашата.

В справките на ДАНС през 2017 година все още не се говори за „Балкански поток“, а за „проект за пренос на газ по съоръжение от „Турски поток“.

Цената на проекта и трасето напълно отговарят на реализирания от правителствата на Бойко Борисов газопровод. За пред хората той е кръстен „Балкански”, а всъщност си е чисто „Руски поток”.

Истинската цел, както се вижда от справката на родните служби, е изцяло в полза на Кремъл. Русия ще може да заобиколи изцяло Украйна благодарение на тръбата, минаваща през България.

Втора справка на ДАНС от декември 2017 г. доказва как лидерът на ГЕРБ е знаел, че газопроводът не носи и кубичен метър суровина на България.

Забележете! Службите докладват, че „Газпром“ едностранно е променил параметрите за пренос на газ през българска територия. Целият обем ще се транзитира през България в посока Сърбия, Гърция и Македония. А количества за вътрешния пазар не са предвиден. Реакция обаче няма!

Припомняме, че 3 милиарда лева финансиране на руската тръба стана с пари на българските данъкоплатци.

За да се угоди на Путин, администрацията на Борисов погази стотици административни наредби, което беше доказано в доклад на Инспектората на Министерския съвет, поръчан от правителството „Петков”.

Реклама

Европейската прокуратура разследва прехвърлянето на строителството на руския поток на огромен брой техника, купена по програми на ЕС – абсолютно недопустимо!

В същото време газовата ни връзка пъплеше със скоростта на костенурка и 12 години никой не искаше да я завършва, за да не получим евтина суровина от азерите.

За „Балкански поток” като подизпълнители бяха наемани близки до ГЕРБ фирми. Служебният джип на една от тях дори беше открит в баровското имение на Севда Арнаудова, личната пиарка на Борисов, покрай ареста им.

Луксозното возило обслужвало съпругът на Севда – Делян Димитров, който е калинка в „Булгартрансгаз”.

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов също потвърди, че че забранени от ЕС емисари на Кремъл са се виждали с ръководството на хунтата – Бойко Борисов, Томислав Дончев и Теменужка Петкова.

Още от 2020-а има доклад, че с анексирането на Крим Украйна губи 80% от своите находища на нефт и газ.

Така реализирането на „Балкански поток” прави България изцяло зависима от Русия. А и до ден-днешен никой не казва къде е пътната карта на газопровода.

Нещо повече – в Плана за устойчивост и развитие, разработен от ГЕРБ, Томислав Дончев лично записа превръщането на нашите ТЕЦ централи в такива, работещи на руски газ. Кабинетът „Петков” обаче махна това от плана, по който ще получим 13 милиарда евро от ЕС.

Бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди тезата, че в България е било пълно с руски агенти по времето на строежа на тръбата. 1727 чужди граждани са работили на обекта по изграждането на „Турски потон”, от тях 1348 руски граждани, останалите беларуски и други.

Цветан Цветанов направи обосновано предположение, че Борисов, Дончев и Петкова са правили срещи с хора от забранителния списък на ЕС и САЩ  – Александър Бабаков и Александър Воробьов на територията на България. А някои от тези срещи са провеждани в централата на ГЕРБ, където е бил посрещнат Гари Каспаров. „Ако знаеше Гари Каспаров кой е ходил там, надали щеше да излезе и да застане с тази позиция”, предположи Цветанов.

За да заобиколят забраните на ЕС и САЩ, Бабаков и Воробьов са влизали в страната ни чрез определена виза. даваща им хуманитарен статут. Обикновено поводът е нужда от медицинска помощ.

Работа на бившия външен министър Екатерина Захариева е да обясни как забранени от ЕС и САЩ лица се разхождали на спокойствие у нас.

В крайна сметка тази двойна игра на България при ГЕРБ плюс „Северен поток“ 2 позволи на Путин да започне войната в Украйна, която дотук отнесе стотици хиляди живота, милиони бяха принудени да напуснат домовете си.

5 Коментара
 1. A- ha - ha ! казва

  НА ВАС ЗА КАКВО ВИ Е ГОСПОД„ КАТО СИ ИМАТЕ “ ГЕРБ “ „ ОТРЕПАНЯЦИ.

 2. Египетската казва

  НИЕ С ПАПИНКО СИ ИМАМЕ ИДИГОВ “ ONE TOUCH “ ПРОЕКТ.

 3. многознайко казва

  Така като гледам-отвсякъде си е е глава първа по НК-ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.И пак не виждам някой заключен.Що?
  Ако липсват дължавните инстититуции дя извършим граждански арест.Срам!Срам!Срам!Въпреки че всички знаем как е било с тричленките на ЧК някога-вместо дълги и тягосни процеси-до стената и……А в по близката история е примера с Чаушеску….то бива бива,ама това на нищо не прилича.Без една тръбичка отклонение за България.Ама поне една-за адет.
  Гешев-действай,щото и ти няма да оцелееш и то от тези които те туриха на този пост.Имай малко чест поне.

 4. ИСТИНАТА казва

  Е, КОЙ, КОЙ, КОЙ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН сега, ще ГЛАСУВА за ШАЙКАТА ОПГ“герб“?!?!?! КОЙ, КОЙ, КОЙ НЕ ЗНАЕШЕ за тази ИСТИНА, този ГРАБЕЖ, ДАЛАВЕРА?!?!?! КОЙ???? До КОГА ще ни ГРАБЯТ и ЛЪЖАТ?!?!?!

 5. ✞❤️Виктория от Русе❤️ yerl.org/5PDhD казва

  ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5
  ☠Цигaнин-cвoдниk = гнycнa вoнящa xиeнa☜☞: tiny.cc/cnbyuz

  ☞България oт 78 гoдини е под жидo-милиционеро-циганско ИГО!: tiny.cc/zc7wuz

  ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz

  ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V
  ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5Jodg
  ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz

  ☞Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞He нa глacyвaнe, a HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT тpябвa дa ce вдигнe нapoдa!☜☞: tiny.cc/w1duuz

  ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!
  ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x

  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ! ☜☞: tiny.cc/rq6zuz
  ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz

  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz
  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz

  ➤Koльo Kитaeцa: ВAЖНO: ЗA Избopитe нa 2-pи Okтoмвpи: tiny.cc/acdzuz

  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE☜☞: tiny.cc/qewyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.