Първо в Narod.bg: Хомофоб драпа към парламента от листата на ПП (СНИМКИ)

6 2 808

Отявлен хомофоб драпа за парламента от листата на „Продължаваме промяната” в Бургас, разкри Narod.bg.

Преди дни в медиите беше широко анонсирано изявлението на кандидата за народен представител от листата на ПП „Продължаваме промяната“ в МИР- Бургас, Бисер Русимов Русимов, обвинен в хомофобия, че ще подаде заявление за оттегляне от листата, в това число и драматични изявления от негова страна в профила му във фейсбук.

Реклама

Русимов е лидер на хомофобската организация ОЗБГ (Организацията за закрила на българските граждани), известен в града с многобройните си прояви срещу хората с различна сексуална организация, както и публичното горене на знамена.

След справка на сайта на РИК – Бургас, обаче установихме, че няма взето такова решение, т.е., Бисер Русимов продължава да е кандидат за народен представител и не се е оттеглил.

Бургазлията сам признава, че продължава да е кандидат-депутат

В чат под свой пост врагът на хората с различна сексуална ориентация сам признава, че продължава да е кандидат-депутат, въпреки лъжите, че ще се оттегли от листата, показа проверката на Narod.bg.

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ДА НЕ ВЛЕЗЕТЕ САМО В НЯКОЯ НЕЩАСТНА ЗА ВАС ВРЪТКА„ ГНУСНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

 2. ОТВРАТЕНА казва

  СЕЛЯНДУРИ !

 3. ОТВРАТЕНА казва

  АЗ ИМАМ МНОГО ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАС…

 4. ОТВРАТЕНА казва

  НИЕ СМЕ 100 % СИГУРНИ ВЪВ ВАШАТА НЕПОЧТЕНОСТ !

 5. Дружка на Бистра казва

  Бистра така известната минетчиика беше фрасната в мутрата, че захапала при минет Рандо с огромния 2.1:2 цола с разширени вени известен мачо в Бургас прчелбар от пиндираси. От тогава действа потайно и се движи с перука и ситчет когато ловува мъшкато. Но плаща фонте вече откакто я маризиха мангалите.

 6. !!! казва

  При това изобилие от меки китки и педали в парламента и управлението на държавата, един хомофоб пролет не прави. трябват още много.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.