Политика по полов път: Пиарът на Бойко Никола Николов уреди приятеля си за депутат? (СИГНАЛ + СНИМКИ)

6 3 040

Политиката в ГЕРБ явно се предава по полов път – пиарът на хунтата Никола Николов, който получи изненадващо повишение като национален координатор, започна да кадрува в партийните структури и листи, поставяйки свои хора, пише в нов сигнал до Narod.bg.

22-годишният гербаджия се стяга за дупетат

Миналата година нежният говорител на Баце успя да намърда 22-годишния студент Георги Кръстев за областен координатор в Русе. С това назначение Никола Николов буквално разцепи структурата в крайдунавския град, отблъсквайки старейшините в организацията.

Георги бил влязъл толкова дълбоко не само в сърцето на пиара на Бойко, че Никола не искал да продължава да чувства празнина от липсата му и затова уредил избираемо място на младока в партийната листа за предстоящия парламентарен вот, твърди източникът на Narod.bg.

Отношенията между тях започнали преди почти две години, когато Николов онемял от външния вид на съпартиеца си, който тогава бил председател на младежката организация на ГЕРБ в Русе, където майка му е общински съветник.

Никола усетил твърдата амбиция у студента и желанието му за бърза власт и директно му предложил да го подбутва в партийната йерерхия.

Явно младокът се справя добре с любовното оръдие, защото месеци по-късно Борисов лично го назначава за областен координатор, а на тези избори ще бъде на второ място и със сигурност ще стане депутат на 22, без да има нито един ден работен стаж, чуди се източникът на Narod.bg.

Реклама

Борисов от години държи Никола близо до себе си именно заради различната му ориентация. Лидерът дори започнал да го използва като инструмент за зависимости сред своите, смятат в ГЕРБ.

Георги се върти около ГЕРБ още от времето на нежния Росен Плевнелиев

В сигнала се твърди още, че Георги Кръстев само няколко месеца успял да съсипе цялата партийна организация в Русенско.

Това, обаче, остава в мъртвата зона на полезрението на Борисов, пред когото Георги е показван като изключителен кадър. Благодарение на съветите на Никола палавият студент често може да бъде видян зад гърба на Борисов при обиколките му из страната.

Георги Кръстев е роден през декември 1999 г. в Русе. Син е на бившия зам.-кмет на Русе Наталия Кръстева. Средното си образование завършва в МГ „Баба Тонка“, в момента е студент четвърти курс в специалността „Право“ на Русенския университет.

През февруари 2020 г. оглави младежка структура на ГЕРБ в Русе, а на редовните парламентарни избори на 4 април бе най-младият кандидат за народен представител от Русе.

Носител е на три сребърни медала по плуване от летните университетски спортни игри 2020 г. 

6 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО Е ТЕЗИ ХОРА ДА НЕ СА СРЕД ВАС !

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ЧОВЕК ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕ„ ЧЕ “ ПИАРИТЕ “ НАЗНАЧАВАЛИ ТАКИЯА ШАЙБИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ…..

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ОБАЧЕ Е ПОЗОРНО ЕДНА АПОЛИТИЧНА “ БЕЗРАБОТНА “ ДА ВИ СМАЧКА ПОЛИТИЧЕСКИ !

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ПРИНЦИПНО, КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ СТЕ В НАЙ- ЛОШИ ОТНОШЕНИЯ ОТ БАЛКАНСКИТЕ СТРАНИ С РУСИЯ, ЩОМ СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ИМ ПРИПИСВАТЕ ГРАНДИОЗНИ ХАКЕРСКИ АТАКИ, КАТО ТАЗИ „ СВЪРЗАНА СЪС ПЕНСИИТЕ.

 5. Пешо казва

  Той и Сергей Станишев стана министър председател без ден трудов стаж ама произхожда от съветско семейство от Херсон . Нищо чудно сега да се откаже от ПЕС и да отиде да се бие за „родината“ си . Дано там получи заслуженото си .

 6. !!! казва

  Меките китки стават лицето на Българската политика.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.