Вуйчо Спас съсипа bTV, Антон Хекимян е в паника

6 4 783

Вуйчо Спас съсипа bTV. Телевизията бележи тотално пропадане през последните месеци заради опорките на Спас Русев, директорът на новините Антон Хекимян изпаднал в паника, довериха телевизионери, запознати с тв рейтингите.

Големият конкурент „Нова“ бележи сериозно настъпление, пише „Галерия”.

Към момента в категорията от 18 до 49 години медията до летището тотално бие по аудитория. А това е важната възрастова група за рекламодателите. Единствено засега централните новини на bTV държат превес, но преднината пред „Нова телевизия” е съкратена до минимум.

Според източник на Narod.bg зад падението стои некадърно спуснатите опорки от боса в сянка Спас Русев. Пернишкият милионер, както вече разкрихме, диктува политиката в телевизията, което очевидно отвращава мислещите българи, оттам и пазарният срив на медията.

При сериалите „Нова“ тотално надвива съперника. Хората си обичат български ситикоми, колкото и спорно да е качеството им. Голямата болка на bTV е пълният крах при форматите. Медията разчита само на „Ергенът“ да спаси положението, но предстои да видим.

„Игри на волята“ пък сгазва тотално „Фермата“, като на последното риалити не помага дори включването на Христо Стоичков.

Реклама

И „Нова телевизия“ обаче има своите кошмари. Новите два шоу формата се оказват пълен провал. Поредното предаване на Рачков беше оплюто тотално, като се радва на мижав интерес от публиката. Зле тръгва и шоуто за имитатори „Звездите в нас“, показват рейтингите.

Нормално, тъй като Рачков и сие предлагат същия претоплен хумор, втръсналите на всички гости, въртящи се от години в ефира на „Нова“.

Все пак „Игрите“ и „Черешката на тортата” удържат фронта.

В опитите да върне телевизията на върха в ключовата възрастова група, Антон Хекимян предприема отчаяни мерки. Той нареди на звездите в различните ресори да правят свой подкаст, като самият той се хвърли отново в ефира.

Целта е да бъде усилено и онлайн съдържанието, където bTV също изостава значително пред „Нова”.

Голямата надежда обаче остава в „Ергенът“ и евентуално засилване в интереса към „Гласът на България“ с навлизане на шоуто в решителните фази.

ЬТУ се опита да обезглави репортерския екип на конкурента, като привлече последователно Владислава Тричкова, Ванина Недкова и Ивелина Драгнева. Но и „Нова” не спи и също краде кадрите на пазарните си конкуренти.

6 Коментара
 1. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  ТЯ ПРОСТАТА КУРВА МАЯ МАНОЛОВА СТАВА ЗА ПР САМО НА ЦИГАНСКАТА МАХАЛА. ДА ГИ УЧИ КАК СЕ СЛАГА СПИРАЛА….

 2. ОТВРАТЕНА казва

  МНОГО ЕВТИНИ СЦЕНАРИИ НА ОТКАЧАЛКИТЕ- ПСИХОПАТИ !

 3. ОТВРАТЕНА казва

  КАТО СИ ПРЕДСТАВА, ЧЕ АКО МЕ БЯХТЕ ОСТАВИЛИ ДА СИ ИЗПОЛЗВАМ ЕКСФОЛИРАЩИЯТ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ, НЯМАШЕ ДА ВИ СЛЕ СЛУЧАТ ВСИЧКИ ТИЯ НЕПРИЯТНОСТИ. АМА, ПУСТА ЗАВИСТ….

 4. ОТВРАТЕНА казва

  МЪНИЧКО СУХО И ЖИЛАВО ЧОВЕЧЕ, И МНОГО РАБОТОСПОСОБНО! НАЛИ„ ГНУСНИ УБИЙЦИ…. ХОДЕЩО ПО КОРИДОРИТЕ НА БОЛНИЦАТА И ПОПРАВЯЩО ГРЕШКИТЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ… НО И ТОВА ВИ ИЗВАДИ ОЧИТЕ.

 5. DEUTSCHE BANK-? Перки И Бонбонки казва

  SIE WISSEN SCHON – MEIN NAME IST……

 6. ОТВРАТЕНА казва

  КАЗАХ, ЧЕ ЩЕ ПИША ЗА ВАС НА РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА„ ЗА ДА ВИ ПРИОБЩАТ КЪМ ИСЛЯМА. КЪЛНА СЕ ЮДА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.