Свински черва

28 3 242

Как хубаво го е казал Народът – „преплетени като свински черва“ – образно, отблъскващо, дори плашещо, няма как да не го запомниш. И да си го представиш – един свински търбух, изпълнен с лепкава каша от черва, които се гърчат лениво.

Под „свински черва“ Народът е имал предвид най-вече политическите апашори или изобщо хора, свързани с властта. Апашори или пък хашлаци – как е по-подходящо да ги наречем?

Че са апаши, апаши са – и понеже Народът отдавна е наясно с това, те нямат и намерение да го крият. Но отскоро виждаме и нещо по-противно – неприкрита демонстрация на хашлащина, някои крадльовци се държат като провинциални хашлаци. Тази комбинация вече е направо нетърпима.

Свински черва – сравнението е грубо, прекалено натурално, но, за съжаление, е вярно. Преплели са се, това е факт – и дори не го отричат.

В комбинациите им, които лесно могат да бъдат разчетени, липсва всякакъв финес, за изобретателност да не говорим. Обичайно ги фасонират/облагородяват с идеологически аргументи – и те също са примитивни. Криминалната приватизация на Костов, която може да се нарече и гаменска, дава кураж на новите крадльовци, тя е техният идеал.

Те са наясно, че един Народ, който е склонил да бъде толкова лесно изигран, вече е готов да бъде изтърбушван всякак. От бандитската операция на Костов минаха повече от двайсет години, през които Народът (същинският) бе методично обедняван и унижаван – дотам, че вече не му обръщат никакво внимание. Това, че от време на време му подхвърлят по някой лев към мизерните пенсии или заплати нищо не променя.

Скорошни проучвания твърдят, че на 70% от работещите българи заплатите изобщо не им стигат. Това отвратително несъответствие с нормалния живот би трябвало да ги направи по-малко лековерни, неотстъпчиви пред инфантилния пропаганден натиск, главно на медиите.

Но се случва нещо, съвършено различно. Навремето Костов оправдаваше разгромната приватизация с обяснението, че трябва да бъде демонтиран социализма.

През последните месеци неколцина пришълци, които очевидно са негови апологети, също будалкат простолюдието с „идеологически“ аргументи – сега пък трябва да се спре „путинизацията“ на България, да се изкоренят корените на българското русофилство, а ако покрай това кярят нещо – още по-добре.

Тъкмо това се случва – и ние можем да се наслаждаваме на поредния български парадокс: депутинизират, но едновременно с това тъпчат рубли в джобовете си.

Ако бъде преглътнато и това, обикновените хора ще загубят и последните остатъци от доверие в държавата си, в която и без друго вече се чувстват като емигранти. Като ненужни плевели ще бъдат отскубнати критериите, без които не може да съществува нито едно общество. Когато си тръгнат от тук, пришълците (кирчовци) ще оставят след себе си немалко напълно объркани хора – по техен образ и подобие.

Президентът Радев мълчи и някак отегчено чака изборите – вместо да насочи служебните си министри по следите на газовата афера, тя поне е ясна. Ето, и Мая Манолова изнесе поредната фактура, която доказва далаверата. Хашлаците просто надплащат по 30 евро за всеки мегаватчас и така „депутинизират“. Това нормално ли ви се вижда?

Защо търпят тази свинщина, какво чакат всички?

Много ясно: изчакват новото раздаване на картите, след което – поне така изглежда – преплитането ще бъде генерално. Ще бъде извършено по такъв начин, че никой от основните играчи няма да иска да остане извън Свинската Мазня.

Ще играят всеки срещу всеки, ще си правят мръсни номера с белязани карти, ще се вкарват уж в затвора – а, всъщност, ще са си едно цяло. Опитвали ли сте да разплетете мазни свински черва – и да не сте, знаете, че това е невъзможно. Нека простолюдието да си фантазира каквото си ще – те са едно цяло, и това им харесва.

Е, от време на време, червото, което има по-добра ръка или е по-смахнато, ще дига патърдия – като Кирчо Рублата, например. Продължавам да се чудя, как общественото зрение – за слуха да не говорим – изтърпя палячовщините на този човек. Не се ли вбесявахте от глупостите, които кирчовци вършеха, да не говорим за дивотиите, които изговаряха?

Българинът до такава степен ли е загубил чувствителността си, та така лесно се хваща на брутално тъпи номера? Как не се намери някой да домъкне пред телевизионна камера ПростоКирчо/ПрК и да го подхване с въпроса – „Ти защо купуваш руски газ с посредници?“ и да му го зададе сто пъти – докато лъжите му пресъхнат.

Мирис на газ ли долавяме откъм „официалните“ медии (визирам главно телевизиите), че са станали толкова послушни? И нахални в същото време: в едно предаване известен експерт се опитваше поне накратко да обясни на публиката истината за конфликта с руснаците, но водещата важно го пресече: „Газпром“ прекъсна договора с нас“.

Пльосна тази лъжа и дори не примигна. Така не успяхме да научим пътят на рублите до джобовете на някои тукашни русофили. А тъпаците още не могат да вдянат, че ако руснаците неоснователно са прекратили договора, няма да напират да ни завлекат до Парижкия арбитражен съд, където вероятно ще ни ощавят подобаващо.

Лъжата вече е важен инструмент в телевизионното „общуване“ – и по-рано са го ползвали, но никога с такова усърдие. Иначе, проклетниците от „Газпром“ постъпиха по един и същи начин с всичките си клиенти, те пък бързо мирясаха: „Плащайте с рубли!“ – плащат, или по-скоро превалутират задълженията си, не се перчат и заканват като нашите кокорчовци.

На тях пък никой не им обръща внимание – заканите на най-усърдните блюдолизци не струват пукната пара, няма никаква гаранция, че утре няма да сменят посоката на езиците си.

Нали нелепата правосъдна министърка все плещи за „съдебна реформа“ – ето й един напълно подходящ случай, за да се затича веднага при Гешев: някакъв случайник, временно монтиран във властта, нарушава задълженията си към доставчика, сваля държавата на колене, след което вкарва в играта специално подбрани посредници. Дори един идиот ще схване далаверата – само не и правосъдната министърка.

И ББ трябва да направи нещо по-сериозно, а не само да ходи из страната и да казва, че пришълците са „загробили“ държавата. А то си беше ясно още от началото, че ще я загробят в джобовете на опекуните си – които имат предостатъчно опит от апашорската приватизация и могат да избелят и най-крадливата сделка.

Трябва да сте слепи, за да не схванете веднага, какви са прошляци във всяко отношение – въпросните натрапени ни гости, включително и дипломите им на курсисти от Харвард са такива – дипломи на полухарвадци. Само като фалшификатори ги бива.

ББ чака някой да се сети да им потърси сметка, сякаш не е чувал за омертата и практиката на свинските черва. Хората му достатъчно убедително размахваха фактури, доказващи газовата  далавера – време е да отиде с ръководството на партията си при главния прокурор и да му предостави въпросните фактури, както ПрК му занесе идиотските си „доказателства“, копирани от Гугъл.

Тия фактури обаче са истински и, извън всичко друго, са и безспорно доказателство за престъпното рублофилство на кирчовци. Държавата потъва заради тяхната некадърност – те се упражняваха като на шега с властта, която безотговорно им бе поверена. Потъваме, специално в енергетиката, и заради скритото им рублофилство.

Докато не дойдем на един акъл, кое е кражба и далавера и докато не схванем потайните игри на някои негодници, нищо няма да спасим от онова, което е останало от държавата. Това изобщо не е възможно,  докато търпим волностите на политическите хашлаци.

И ония „отвън“ все ще ни подмятат, понеже притворните игри на ПрК за дълго ще ни представят като една гламава държава. Но той не спира да мели срамни баналности, например – „Ние сме НАТО“, „Ние ще надграждаме Европейския съюз“ – но като нищо може да се случи и точно обратното, там, където стъпи кракът на такива като ПрК и трева не никне.

Но най-тревожното е друго: нещо сякаш се случва с Народа – той е виждал какви ли не забележителни личности, запазили достойнството си и в тоталитарните години. И как сега се съгласи да се остави на едни никакви хора?

Реклама

Ами коалиционните партньори на рублофилите – как изобщо приемат да си партнират с неукостта и безотговорността им и дори не си дават сметка, че това задълго ще ги опозори.

Ще замажат всичко до изборите, дори ще го занулят, защото се чувстват уютно в мазнята от свински черва, могат да оцелеят само така. Нищо чудно да им харесва номерът с газовите посредници и да хранят надеждата, че и те могат някой ден да се вредят в някаква подобна далавера. Затова нямат никакво желание да разчовъркат греховете на аферистите.

Вижте, колко срамежливо мълчи Христо Иванов – а той дори организира демонстрации срещу руския газ. Но сега кротува, за да не го изхвърлят от свинската утроба. Приятно прекарване там.

А съглашателите от БСП можеха поне да надникнат зад театрото с американските танкери с втечнен газ, но и това не посмяха да направят. Сега са съучастници в лъжата за цената на въпросния газ. Приятно прекарване в Лъжата. От тях гузното мълчание, от Кирчо – място в свинската мазня.

Радев имаше всички основания да подгони рублофилите – едно, заради това, че бяха личните му предатели, второ – заради пълната им негодност, и трето – заради провала ни с Македония. Вярно е, че той ги репликира на няколко пъти сурово, в крачка направи няколко „Боянски ливади“ – ако си припомним прословутата пресконференция на Желю Желев, наречена така.

Но продължават да го набеждават за човек на Кремъл. Имаше възможност да разчупи този мит – и едновременно с това да разобличи истинското рублофилско лоби. Някой ден може и да го направи, има предостатъчно време за това.

А ония да си стоят преплетени, щом това им харесва. Но поне да се научат да казват „Да“ на два езика – само глупаците го правят на един. Да поддякват в едната и другата посока – и каквото стане. За друго не са  способни.

***

И още един щрих към мръсната игра на скритите рубладжии – за това ни подсеща един текст във Фейсбук на Ваня Григорова, добре известният експерт от „Подкрепа“. Ето го:

„ЕС  наложи санкции над руския петрол. Няколко държави поискаха и получиха дерогация. Т.е. право да не се съобразяват със санкциите и да продължават да внасят петрол от Русия. Българската дерогация е най-всеобхватна. През България може да се внасят големи количества петрол и да се преработват. Въпреки санкциите.

Това беше договорено от правителството на „Продължаваме промяната”.

Същото правителство „пропусна” срещу тези отстъпки за Лукойл да поиска от руската страна цената на бензина например да не надскача 2,50 лв. за българските граждани. Повтарям: „Продължаваме промяната” договори руският петрол да продължава да се внася, но НЕ договори поносима цена за нас.

Въпреки това укорът в анонимната статия – „Най-глупавата руска колония“, Клуб Z – не е към ПП, а към президента и служебното правителство, които при вече сключена сделка се опитват да постигнат по-поносими цени за хората и бизнеса. Това не е само предизборна кампания, геополитика е. И е за много повече от 4000 долара“.

***

Докато беше в удавеното село Богдан, ПрК можеше да призове Народа да дари по една своя заплата за възстановяване на поразените села – както ги призова заради украинските бежанци. Но не го направи.

Съсипаха Народа – превърнаха го в съд, в който да изхвърлят мерзките си фобии, отвратителните си комплекси, както и отровните си превращения.

Той пък, вече порядъчно обезсилен, отгледа криво-ляво поколения, които нямат никаква представа за истините и поуките на Миналото, напълно са зомбирани от сръчни измамници, фалшиви до петите – и затова наивно преглъщат дори най-скверните внушения, особено тия на скритите рублофили.

***   

Тук е мястото да припомня „Случаят Дянков“ – с фрагмент от един текст от 2016 година.

„Навремето го довлякоха чак от Америка за финансов министър. Той се превърна набързо в омразния герой на публиката. Беше странен тип, например – можеше да се шегува, че приличал на Брад Пит и пр. Излъчваше лудостта на човек, когото изневиделица са оставили да се забавлява с цяла държава.

Веднъж каза, че ще напляска руснаците. Каза го – и отиде да яде руски хляб в една руска банка. Такива са тия типове.

Ето как пляска Дянков – изявлението му е от 12 септември 2012 г: „Ние сме показали, че не се плашим от руснаците, нито от определени компании, нито от енергийни гиганти. Ако трябва, пак ще ги пляскаме”.

Така коментира вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков исканата от „Атомстройекспорт” неустойка от 1 млрд. евро.

Той определи тези искания като смешни и посочи, че руската компания е губила доста дела в Европа.

„Ще загубят още едно, ако тръгнат да се борят с нас. Добре сме подготвени… просто нямат шанс”, каза вицепремиерът.

България загуби делото и беше осъдена да плати 620 милиона евро. Голям кеф е Дянков да те пляска…”

***

Народът сякаш не може да се насити на мошеници.

КЕВОРК КЕВОРКЯН, специално за „Уикенд”

28 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  АРМЕНСКИ КЕНЕФ

 2. Мариана Сумистката казва
 3. ОТВРАТЕНА казва

  А ВЕЧЕ НЯМАТЕ НИТО АМЕРИКАНСКИ, НИТО НЕМСКИ СПАСИТЕЛЕН ПОЯС„ МЪРШИ…..

 4. ДЕТСКА ГРАДИНА казва

  ЩЕ ПОДДЪРЖАМ ВРЪЗКА ДАЛИ РАЗПРОДАВАТЕ ПРЕВЪЗХОДНИТЕ СКУЛПТУРИ НА ДЕДЕ !

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ„ МОМЧЕТАТА НЕ СА ОБЕЗГЛАВЕНИ„ А СА РАЗСТРЕЛЯНИ С АВТОМАТИ. А ТОРСЪТ НЕ НЕВАЛИДЕН.

 6. ОТВРАТЕНА казва

  ПО ПРИНЦИП, НИКОЙ ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ 5 000 $ НЯМА ДА СИ ЦАПА РЪЦЕТЕ С ТАКЪВ КЪРВАВ АТЕНТАТ„ КАКЪВТО ВИЕ СТЕ ПОРЪЧАЛИ !

 7. ОТВРАТЕНА казва

  А СЪС СИГУРНОСТ СТЕ ГО ПОРЪЧАЛИ ТАКЪВ„ ЗАЩОТО СТЕ ОЧАКВАЛИ РАЗЧЛЕНЕНИ ТЕЛА. ЗАТОВА ХОРАТА ТОЛКОВА ВИ МРАЗЯТ„ ЗАРАДИ БРАТОУБИЙСТВОТО И СА ВИ СЛОЖИЛИ ПОДПИСИТЕ НА ОРЪЖИЕТО НА ПОСЛЕДНИЯ АТЕНТАТ.

 8. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“ Кеворк, а защо НИТО ДУМА за „Другарят“ Борисов???? Защо НИТО ДУМА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона, Капитан Андреево,……………………., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“???? Защо, „Другарю“ Кеворк? Защо????

 9. ОТВРАТЕНА казва

  ОБАЧЕ К“ ВИ КОРЕКЦИИ ВИ НАПРАВИХ, А МЪРШИ….?

 10. ОТВРАТЕНА казва

  НО ПЪК, РЕАЛНО, ВИЕ СТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ- ГНУСНИТЕ САДИСТИ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО.

 11. ОТВРАТЕНА казва

  БУКВАЛНО„ СЕ ОЗОВАХТЕ В МНОГО ГРОЗЕН ПЕРИТОНИТ….

 12. ОТВРАТЕНА казва

  АКО НЕ ЗНАЕХА ВСИЧКИ КОЛКО ПРОДАЖНИ И САДИСТИЧНИ СТЕ, НЯМАШЕ ТАКА ДА СЕ ИЗЛАГАТ ДА ВИ ПРИКРИВАТ.

 13. ОТВРАТЕНА казва

  АКО АМЕРИКАНЦИТЕ БЯХА ТОЛКОВА ЛОШИ, ЩЯХА ДА УНИЩОЖАТ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК КАТО АРТЪР ХЕИЛИ, КОЙТО БИ РАЗКРИЛ, И СЪС СИГУРНОСТ Е РАЗКРИЛ ВСИЧКО, ЩО Е ПОДОЗРИТЕЛНО. А ТЕ НЕ СА ГО УНИЩОЖИЛИ…. ФАКТ!

 14. ОТВРАТЕНА казва

  МАНГАЛИ

 15. ОТВРАТЕНА казва

  ПОСЛЕДНОТО ПРОИЗВОДСТВО НОЖЧЕТА ЗА БРЪСНЕНЕ СВЪРШИ ЛИ, ИЛИ…..?

 16. Мариана Сумистката казва

  МНОГО НЕДОСТОЙНА И НЕСПОСОБНА ГНУС СТЕ….. ФАКТ.

 17. ОТВРАТЕНА казва

  САМО ПО 150 РАЖДАНИЯ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ИМАТЕ…. НЯМА ДА СЕ ПРЕУМОТИТЕ„ КАТО УРСУЛА….

 18. ОТВРАТЕНА казва

  МАНГАЛЪТ СИ Е МАНГАЛ.

 19. ОТВРАТЕНА казва

  КАЛАБАЛЪК„ ВИКАШ…. ЗА НАДБАЖКИ„ А „ МЪРШИ……?

 20. ОТВРАТЕНА казва

  УРСУЛА И ТЯ ТАКА„ МА ПО– МЪЛЧАЛИВА, МАНГАЛИ

 21. ⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ казва

  ☞Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор.
  ☞Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът.
  ☞Борисов излежава осем месеца в затвора Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор.
  ☞Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си.
  ☞Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта.
  ☞Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България.
  ☞Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение.
  За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ☞Затова с никакви избори 78 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено.
  ☞Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ташак!: yerl.org/jztHq
  ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R

 22. †❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ yerl.org/9xtcW казва

  ☞Преди 33 години, Mилициoнeритe-Caтaниcти-Бългaрoубийци от ДC на БKП, решиха Kонцлaгера-България, да бъде изсточник на секс робини и донори!
  ☞За целта назначиха турчеещите се цигaни от ДПС за бейове-феодали и им дадоха неограничени правомощия да отвличат, изнасилват, колят и бесят на воля!
  ☞За 33г. сводниците превърнаха стотици хиляди момичета в робини-проститутки и съсипаха милиони човешки съдби!
  ☞ДПС е терористична организация произхождаща от БКП! ☞ДПС е политическото лице на българската мафия!
  ☞ДПС е голямата измама на прехода, продукт на ДС и КГБ!
  ☞ДПС е изпълнителното звено на ДС за грабеж над НАРОДА!
  ☞ДПС са бранителите на тайната власт в България!
  ☞ДПС е името на българската мафия
  ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмет Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: yerl.org/4SkBO
  ☞Боко-българоубиеца целува ръката на Доган-Сопола, a овчето стадо не може да проумее, че никакво освобождение не е имало, управляват ни, и продължават да ни държат в робство, но модерно робство, наследниците на тези, които Левски е наричал чорбаджии и изедници само, че тези неща не са за мозъците на тъпите санирани и ваксинирани офце!: yerl.org/5JOdg

 23. ✌Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌ казва

  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!
  ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот!
  ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe!
  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz
  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz

 24. ☭Cecтpa Гaлeвa☭ казва

  ☞Eтo ги Зaдkyлиcнитe-Шyмkapи-Kykлoвoди-българоубийци koитo дъpпaт koнцитe нa БГ-Пoлитицитe, актуална снимка от 10.7.2022, koйтo pазбpaл-paзбpaл: yerl.org/eeo8y

 25. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/H0HZX казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz

  ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO

  ☞От 78 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz

  ☞Пoлиция=Maфия!☜: yerl.org/LgIUu
  ☞БOП – Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd
  ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa – бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M

  ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R

  ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz

  ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V
  ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5Jodg
  ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz

  ➤B xoд e тaйнa, гнycнa, мpъcнишka, вpaжecka мoбилизaция нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco!: yerl.org/qVJXK
  ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf

  ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz
  ☞Дa cвaлим милициoнepo-цигaнckaтa пacминa-бългapoмpaзци oт влacт!: tiny.cc/y1duuz

  ➤Канибала Боко-Българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: yerl.org/uCgWa
  ➤Бизнecмeнът Beceлин Дeнkoв взpиви xyнтaтa: Бяx oтвлeчeн пo пopъчka нa Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв!: yerl.org/Sd1ms
  ➤Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо Бopиcoв ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!» ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: yerl.org/Jezgl

  ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Илия Пaвлoв и Жopo Илиeв: tiny.cc/xkwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пoли Пaнтeв и Kokaинoвитe Бocoвe: tiny.cc/tkwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Иcтинaтa зa 90-тe гoдини: tiny.cc/ihayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa: tiny.cc/pgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Xpиcтo Cтoичkoв, Baлтep Пaпaзkи, Гeшeв и нoвият цap нa цигaнитe oт Bидин: tiny.cc/lgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бpeндo, Apaбaджиeв и Бaнeв – измaми и дpoгa: tiny.cc/igayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Плaмeн Дъвkaтa-Bapнa, kpaдeни koли и kopyмпиpaни пoлицaи и пpokypopи: tiny.cc/fgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Poceн Бяca oт Pyce и шoyтo c нeгo: tiny.cc/7gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Kocтa Aвpaмoв и Toци, бaндити oт минaлoтo и ceгa: tiny.cc/ufayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Hиkoя мeдия нe cпoмeнa 13 aвгycт 1961 гoдинa: tiny.cc/7fayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Фpeнcka зakycka и paзkaзи зa минaлoтo: tiny.cc/bowyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Bидeo зa Beнци Чиkaгoтo – лидep нa eднa oт нoвитe пapтии: tiny.cc/eowyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Зa бeдcтвeнoтo пoлoжeниe в Бългapия: tiny.cc/howyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв – Paдocлaв Paдocлaвoв – пъpвa чacт: tiny.cc/gj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв – Paдocлaв Paдocлaвoв – втopa чacт: tiny.cc/mj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Истории за Качамака от Русе и Гошо Мачето от гара Каменец: tiny.cc/qj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Чepнaтa дaтa 9 ceптeмвpи 1944 г.: tiny.cc/7q4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Зa Избopитe нa 2 okтoмвpи: tiny.cc/aq4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜: yerl.org/1Cm1x
  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz
  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz
  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz

  ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl
  ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS
  ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg
  ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy
  ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz
  ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz
  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz

 26. Рускиня казва

  Арменски ластици от арменска джурла! Защо не е написал и ред/дума за престъпника, неграмотния комунистически парцал Бойко мутрата?

 27. Д-р Менгеле казва

  „Защо не е написал и ред/дума за престъпника, неграмотния комунистически парцал Бойко мутрата?“

  Защото ако пише за него, ще гушне букета по-рано от предписаното му.
  А ако някой седне да описва всичките безобразия в този резерват за цигани БГ само за последните 78г години, няма да му стигне вечността.

 28. Lucid & Ferrous казва

  неграмотния комунистически парцал Бойко мутрата?“
  Я да ни светнеш за някой по-ограмотен бг-политик, щот аз не се сещам.
  Когато се хванеш за пеша на някой „голям брат“ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да познаваш историята му до дупка, етническия състав на нацията му, и да владееш неговия език по-добре от самия него.
  Рашките ни наричат мръсни цигани, и то в коментарите на много сериозни сайтове. Сашките не ни наричат нищо, те просто не се интересуват от съществуването на мравуняка ни въобще, трябва им само територията защото е позиция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.