Само в Narod.bg: ПП и „Възраждане” купуват ромски вот в Пазарджик по 100 лв., бият се за 300 гласа

10 2 551

Представители на „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и „Възраждане” на Костя Копейкин са се хванали за гушите заради платени предварително 300 ромски гласа в гетото на Пазарджик – кв. „Изток”, разкри пред Narod.bg МВР източник от града край Марица.

По-рано днес дойде новината, че копторът е блокиран от служители на полицията, а на територията на цялата област тече операция срещу купуване на гласове и данъчни престъпления.

В операцията участват представители на „Жандармерия“, „Охранителна полиция“, „Икономическа полиция“, Пожарна безопасност, Областна дирекция по безопасност на храните. НАП, трудова инспекция.

Проверяват се магазини, офиси, заложни къщи, търговски обекти. Обект на проверка са и съмнения или сигнали за купуване на гласове, като акцията ще продължи целия ден, обявиха от МВР.

Реклама

Нашият източник уточни, че повод за акцията са взаимни обвинения между ПП и „Възраждане” за предизборни машинации.

Всъщност, емисарите на Кирил Петков и Костадин Костадинов се сдърпали заради 300 ромски гласа, които и двете партии купили предварително по 100 лева на калпак.

И двете партии смятали, че платените вече роми ще гласуват за тях на вота на 2 октомври.

Хората на Копейкин, обаче, избеснели, след като спипали флаери на ПП с написани на тях три имена и ЕГН. Оказало се, че въпросните платени избиратели вече били напазарувани и от „Възраждане”.

Това станало повод партиите да подадат сигнали една срещу друга за предизборни престъпления, което пък довело и до акцията на МВР, категоричен е източникът на Narod.bg.

10 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  СЛЕД КАТО СЪМ СЪБРАЛА ВСИЧКИ УБИЙЦИ И КАСАПИ ОКОЛО СЕБЕ СИ ДЕНОНОЩНО, СЛЕДВА И АЗ ДА ОБЯСНЯ НА УРСУЛА В КАКЪВ ФИЛМ ЩЕ Я ВКАРАМ…..

 2. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ СЪМ ВИДЯЛА И ЕДНА КОЛА НА ЖАНДАРМЕРИЯ ОТ 5 ГОДИНИ„ А СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ БЮДЖЕТА МИЛИОНИ ЗА БЕНЗИН…..

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ПРИ МЕН СА И РАЗНИ АДМИНИСТРАТИВНИ ПАЧАВРИ„ КОИТО ПОЛУЧАВАТ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ.

 4. ОТВРАТЕНА казва

  АДМИНИСТРАЦИЯТА СА ПРЕСТЪПНИЦИ„ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ, А НЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИ. ЗАТВОРИТЕ СА ПРАЗНИ„ А ХОРАТА В БОЛНИЦИТЕ УМИРАТ ОТ СКОВАВАЩ СТУД И ЛИПСА НА СЛЕДОПЕРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ…..

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ФЪНА КАЗА„ ЧЕ СЪМ ПИЯНА……

 6. ФЕНКА МАРИАНА Б.Б. И ЖЪЛТУРКО казва

  БУКВАЛНО, ЩЕ И ПОИСКАМ ТАКСА “ ОБРАЖДАНЕ “ НА УРСУЛА.

 7. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  А, МЪРТЪВЦИТЕ, НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПЪВАТ И СА ВКЛЮЧЕНИЕ В ТАКСА “ РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ“…..

 8. казва

  “Мила” задунайшка картинка. ..Настаяшая и несламаемая.
  ——-
  НАТО ! Пълен комплект Активни. …ииии – Канец масфилмъ задунайшки.

 9. Севастократ Бокодер от Арбанаси: yerl.org/qmZT8 казва

  ☞KYЧETO на Боkо и Дoгaн, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненска масонска ложа!: yerl.org/R4vUw
  ☞Цигaн-Kостя Koпeйкин е приет в масонската ложа “Бoян Aбаджиев” Варна през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров.
  ☞Един маcон не може да бъде националист!
  ☞Това са две взаимно изключващи се понятия!
  ☞Mасоните са безpoдници и Cатaнисти-Kaнибaли, учавстващи в жepтвoприношeния на мaлkи мoмичeнца!: tiny.cc/ay9zuz
  ☞Ваксъра-Мошеник Костя Копейкин за една година се сдоби с нова къща, с изглед към морето, и чисто нови коли.
  ☞Ваксъра-Костя Копейкин = Безродника-Волен-Долен!
  ☞И двамата са гнусни доносници на ДС, и ПОДЛОГИ на доносниците-българомразци Гоце фон Клозет, Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар!: yerl.org/UYVvr
  ☞Докладна от убития Ахмет Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн: yerl.org/4SkBO
  ☞Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA
  ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP

 10. PaulaFox казва

  ❤️Здравейте!! Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.