Само в Narod.bg: Корнелия бори 26-годишно лъвче

19 8 014

Корнелия бори 26-годишно лъвче, което предвидливо е назначила на заплата на „Позитано”, за да ѝ е под ръка при нужда, твърдят източници на Narod.bg от партийната централа.

Соцмълвата носи, че наскоро 53-годишната лидерка се обзавела с поредното сърдечно забавление, на което дори обещала кариера в редиците на Столетницата след изборите.

Изумителното е, че младокът, инсталиран в гнездото на социализма на пъпа на София, бил тих като водата – малцина избрани знаели името му и откъде и как изведнъж кацнал директно в БСП-централата.

Старите социалисти върнаха лентата, че Корнелия бе спрягана като опасно близка и до автомобилния състезател Крум Дончев.

Реклама

Паметливите източници припомниха, че през 2017-а Нинова лично направила рали хубавеца член на БСП и връчила членската книжка.

Корнелия имала афинитет към по-млади мъже, като обичала да ги сменя често-често,мълвят из червените кулоари.

Преди Крум Дончев опасно близък до достолепната соцлидерка бил друг младок – Иван Ченчев, не скриха усмивката си информаторите на Narod.bg.

Очаквайте продължение – ще научите как се казва младото лъвче на Корнелия, откъде идва и куп други пикантни подробности – само в Narod.bg

19 Коментара
 1. БУКЕТ ЧЕРВЕНИ РОЗИ казва

  КАКВО ЛИ ЩЕ КАЖАТ ЗА ТЛЪСТИТЕ КОРУПЦИОННИ СХЕМИ И ЗА ЛИПСАТА НА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ В ПО –ЦИГАНСКо – ТАТАРСКАТА ЧАСТ ОТ ЕВРОПА….

 2. ДЕТСКА ГРАДИНА казва

  ТОЙ ТОЯ ГЬОЛ НЕ Е ЗА ПРЕСКАЧАНЕ…..

 3. ОТВРАТЕНА казва

  НЯКОЙ ДА ПРИПОМНИ НА ОТРЕПКАТА НИНОВ, ЧЕ СОФИЙСКОТО ЛАРГО ЗАПОЧВА ПЪЛНОТО СИ ОБНОВЯВАНЕ, ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО СЕГАШНИЯ СИ ИЗГЛЕД ПРИ БОРИСОВ: “ ДО 2010-ТЕ ГОДИНИ ПРЕЗ ПЛОЩАДА УСПОРЕДНО ВЪРЖЯТ ЕДНОПОСОЧНИ ПЛАТНА (ПРОДЪЛЖЕНИЯ НА БУЛЕВАРДИТЕ “ КНЯЗ АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ“ И “ ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ“), РАЗДЕЛЕНИ ОТ ЦВЕТНА АЛЕЯ. ДОСТЪПЪТ ЗА ПЕВЕХОДЦИ Е ПО ШИРОКИТЕ ТРОТОАРИ ОТСРАНИ НА ПЪТНИТЕ ПЛАТНА И ПЛОЧНИКА ПРЕД ПАРТИЙНИЯ ДОМ.
  ПО ВРЕМЕ НА РАЗШИРЯВАНЕТО НА ПОДЛЕЗА ПОД ПЛОЩАДА И СТРОЕЖА НА МЕТРОСТАНЦИЯ “ СЕРДИКА 1″ , ПЪТНИТЕ ПЛАТНА СЕ СЪБИРАТ ОТКЪМ ЮЖНАТА МУ ЧАСТ И СЕ ОТВАРЯ ШИРОКО ПЕШЕХОДНО ПРОСТРАНСТВО В СЕВЕРНАТА МУ ЧАСТ В НАЧАЛОТО НА 2013 ГОДИНА.“

 4. Рецидив казва

  ПРЕДПОЛАГАМ„ ЧЕ ПО ГРУБИ СМЕТКИ, ЕДИНИЯТ ДЪЛЖИМ МИЛИОН ПО ЛАРГОТО ИДВАТ ПРИ МЕН, ЗАЩОТО ВЕДНАГА МОГА ДА ОРИЕНТИРАМ ОЛАФ КЪДЕ СА НАСТАНЕНИ БЕЖАНЦИТЕ.

 5. PaulaFox казва

  ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

 6. ОТВРАТЕНА казва

  КЕНЕФ

 7. ОТВРАТЕНА казва

  ИМАТЕ ДОСТА НЕПОПРАВИЛИ ЗАТЛАЧВАНИЯ В КАНАЛИЗАЦИЯТА….

 8. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  ЗА КОЛКО МИЛИОНА СМЕНИХТЕ КЕНЕФИТЕ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ„ ЧЕ НЕ РАЗБРАХ….?

 9. ОТВРАТЕНА казва

  МАНГАЛЪТ СИ Е МАНГАЛ

 10. УМРИ ! казва

  АЗ МИСЛЯ„ ЧЕ ФРАНЦИЯ„ ИТАЛИЯ„ ПОРТУГАЛИЯ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СЪЩО БИХА ИСКАЛИ ДА ИМАТ НЯКАКВО РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ КАТО ЧЛЕНОВЕ НА ЕС……

 11. ОТВРАТЕНА казва

  БАХТИ СЕЛЯНИТЕ!

 12. Со керез казва

  Да го бори като ѝ е паднал. Мъжът ѝ е толкова грозен, че мангуста вече ще да е преборила цяла зоологическа градина.

 13. ЗЛОВЕЩО казва

  ОБАЧЕ СТЕ ГРАДИНА….. МАЛКО ПО- ДРУГА, НО И ТЕ ЗНАЯТ ДА ГОВОРЯТ. НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ КНИГИ, ИЛИ ПОНЕ ЗАГЛАВИЯ….

 14. ОТВРАТЕНА казва

  А И ВИЖДАМ„ ЧЕ ЧЕРНОБОРСАДЖИЙСТВОТО ПРОЦЪФТЯВА……

 15. ОТВРАТЕНА казва

  НО ПЪК КОМИСИИТЕ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ СА СИГУРНО ПОНЕ 10 – С ПОДКОМИСИИТЕ…..

 16. ОТВРАТЕНА казва

  И КАЖЕТЕ НА УРСУЛА УБИЙЦАТА„ ЧЕ ЧЕРНИЯТ И ДЕМОНСКИ ПЛАН Е РАЗКРИТ. А НИКОЙ В ЕВРОПА НЕ ОБИЧА УБИЙЦИ„ ДОРИ И ДА СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ ТЯХ !

 17. ОТВРАТЕНА казва

  А ТО ОТ УБИЙСТВО ДО УБИЙСТВО ИМА РАЗЛИКА……. ОПРЕДЕЛЕНО. НАШТЕ МАСОВИТЕ ТУК СЕ ЗАДУШАВАХА…..

 18. ОТВРАТЕНА казва

  И ВСЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ- УБИЙЦИ, СЪС СТАЖ И ОПИТ.

 19. ОТВРАТЕНА казва

  ФРАНЦИЗИТЕ СА ПРОФЕСИОНАЛНИ АНТИАТЕНТАТОРИ ПЪК….. ИЛИ АНТИИСЛЯМИСТИ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.