ИСТИНАТА: Ето защо Лена Бориславова отказа да е депутатка

3 9 432

Лена Бориславова се е отказала да става депутат заради годеника си Мирослав Иванов, научи „Филтър“ от близки на двойката.

Сочената за сив кардинал на свалената от власт четворна коалиция беше началник на кабинета на Кирил Петков. Властният й характер предизвика напрежение в правителството и особено в трите партии, които бяха партньори на „Продължаваме промяната“.

През седемте месеца на управлението на ПП тема номер 1 бяха съмненията, че амбициозната дама е особено близка с премиера Кирил Петков, още повече че папараци неведнъж ги снимаха заедно в нетипични за колеги от управлението ситуации.

В същото време Лена официално живее на семейни начала със заместник-председателя на парламента Мирослав Иванов, с когото са заедно от няколко години. Младият юрист отнесе куп подигравки, включително и в парламента, че любимата му има връзка с премиера, но Иванов стоически издържа и не каза нито дума за личните отношения.

Сега той със сигурност ще влезе в Народното събрание, защото е водач на листата на „Продължаваме промяната“ в Ямбол. Сигурен депутат е и Кирил Петков, тъй като води две листи в София и Пловдив.

Присъствието и на Лена Бориславова ще даде още много поводи на опонентите им за интриги заради очертаващия се любовен триъгълник между двамата мъже и дамата.

Реклама

Точно това бил мотивът на Мирослав Иванов да проведе сериозен разговор с любимата си и да помоли тя да се откаже да се кандидатира за Народното събрание. Още повече че през юни Бориславова публично показа и годежен пръстен, което породи слухове, че двамата все пак планират скорошна сватба и дори дете.

Идеята на Мирослав Иванов била подкрепена от Асен Василев, както и от високоплатените пиари на „Продължаваме промяната“, които продължават да се потят, когато отричат слуховете за евентуална интимност между Петков и Бориславова.

След сдаването на властта Лена Бориславова се е отдала изцяло на „Продължаваме промяната“, показа справка на „Филтър“. Тя е в изпълнителния съвет на партията заедно с още 10 души, сред които Кирил Петков и Асен Василев.

Лена обаче не се появява публично по време на обиколките на лидерите в страната и за разлика от бившия премиер, не хвана пиарски лопатата, за да помага на пострадалите от наводненията в Карловско.

Остава загадка какво ще е бъдещето на чепатата Лена Бориславова, която успя да разедини дори „Продължаваме промяната“. Името й вече отсъства от екипа на адвокатската кантора „Георгиев, Тодоров и Ко“.

Дълги години тя беше част от най-големите специалисти в дружеството на професор Иван Тодоров, който е собственик и на „Сиела Норма“. С тази фирма ЦИК има договор за доставка и поддръжка на машините, с които ще се гласува на изборите.

Във всички случаи амбициозната дама ще заеме важен пост в бъдещото управление, за да докаже, че жените не са за подценяване, както е декларирала многократно в свои публични изяви и фейсбук постове.

3 Коментара
  1. ОТВРАТЕНА казва

    ЗАХАРИЕВА„ ДА НЯМА ГЛАДНИ…..!

  2. ДЕДЕ И МИА казва

    АЗ ПЪК НАМИРАМ ПРИЛИКА С ТОМ КРУЗ НА МЛАДИНИ, НО, МНОГО ПО- ВИСОК, СНАЖЕН И КРАСИВ„ МЪРШИ!

  3. PaulaFox казва

    ❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.