4-и километър в Narod.bg: Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев – Кухия седял на един чин с Путин

5 4 085

„Каратеката” на ГЕРБ Маноил Минчев Манев – Кухия вероятно има нужда от психиатрична помощ, алармира източник на Narod.bg от родната Стара Загора. В пика на войната между Русия и Украйна гербаджията-милиционер се хвалел наляво и надясно, че „докато учех в Русия седях на един чин с Владимир Владимирович Путин”, смее се с глас информаторът на Narod.bg.

Според официалната му визитка, обаче, Кухия не е учил в Русия – завършил е спортно училище с профил „щанги”, после Академията на МВР. До 2005 г. е работил като полицай, уволняват го, после основава Колеж по охрана и сигурност с помощ от ГЕРБ.

В последния 47-и парламент старозагорският гербопитек е член на Група за приятелство България – Русия, това е едната му „връзка с Путин”.

Реклама

Другата той сам казва в интервю преди пет години, през 2017-а, когато се хвали, че дъщеря му Магдалена, тогава на 23 години, учи туризъм в един от най-големите университети в Москва.

„Беше приета в УНСС, но след една година каза, че не й харесва там. Беше направила анализ, че най-сериозните туристически потоци в света са от Русия. Затова реши, че най-добре е да се учи туризъм там, при тези, които действително са превзели целия свят като туристи. В Москва е вече трета година”, горд е гербопитекът.

В Стара Загора се знае, че в началото на новото хилядолетие тогавашният директор на ОД МВР ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев, защото спускал чадър над мургави комарджии с играта „Тука има – тука нема”.

5 Коментара
 1. помачора казва

  ТОЯ КЕФИ ОТ ВСЯКЪДЕ ,ТОЛКОВА ТЪП ЧОВЕК РЯДКО СЕ СРЕЩА ,ДАНО ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ,ПЪЛЕН ТАШАК Е

 2. българин казва

  рядко праволинеен и тъп!!
  Това , чи е седял на един чин с Путин – очевадно е чи е от „избраните и облагоделстваните“ преди 1989г.
  Доказа се като ТЪП и праволиненен парламентарист, стигащ до крайности само и само пак да заеме парламентарната банка и да получава парички!
  на бб- тиквоча са му нужни и такива люде, за да „нажежават“ атмосферата и , като цяло НИЩО в парламентуту да не свърши! Да се протакат законите и решенията – такива люде в гроб – БОЛ!
  КОГА ще се освободим от такива „кухи“ люде?

 3. казва

  Даааа…Поредният (#Кой ли поред ?) Ачик задунайДобитък…
  ——-
  НАТО ! Пълен комплект Активни. ..и Чрез което
  —> РеИнженерингът+НовНюрнбергски.

 4. Самьiй Вежливьiй из люде казва

  Тоя е от сектата на старозаторските ТАМПЛИЕРИ

 5. Самьiй Вежливьiй из люде казва

  Тоя е от сектата на старозагорските ТАМПЛИЕРИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.