КОАЛИЦИЯ: Бойко, Киро и Христо се прегръщат, прецакват Коста Копейкин

27 3 019

В името на стабилността след изборите вероятно ще има немислимо доскоро обединение между ГЕРБ, „Продължаваме промяната” и „Демократична България”.

Това съобщи за „Галерия“ отлично информиран източник. Заверата се заформила още след първите сондажи, показали нулева възможност за получаване на 121 гласа от когото и да било, както и за съставяне на стабилно мнозинство между само две политически сили.

Така здравите сили решили, че единственият изход е тройна коалиция. И поради лични разногласия и недолюбвания между лидерите най-логично е те да не се изпъчат най-отпред, а да дадат път на по-диалогични фигури, твърди източникът.

Оказало се, че Борисов нямал нищо против да мине по-назад, ако и Кирил Петков, и Христо Иванов направят същото. За ген. Атанасов се разбирало от само себе си. Впрочем, съпредседателят на ДБ и без друго нямал никакви амбиции да се бута под прожекторите.

Герберите настоявали и за още нещо пред ПП – ако Бойко Рашков се класира за депутат, да не го издигат за вътрешен министър. Така оставал старият вариант да го направят шеф на КПКОНПИ с условието, че няма да докара нито един от „банкянските тигри” до съд.

От новата тройна коалиция имало голяма вероятност да се изолират БСП и „Възраждане“.

За ДПС пък било ясно, че ще си уреждат неформалното властово участие чрез ГЕРБ, както и досега.

Борисов обаче продължавал да залъгва Костя Копейкин, че двамата ще управляват заедно. Голяма част от напомпаните резултати на „Възраждане” били поръчани именно от лидера на ГЕРБ. Целта му била да приспи иначе бдителния Костадинов, за да си оплете кошницата по евроатлантическа линия.

Последното, колкото и да е майтап, е напълно правдоподобно. Проруски партии няма как да бъдат в управлението в близките 2-3 години, смята източникът на „Галерия”.

Реклама

Привържениците на „Продължаваме промяната” изобщо не подозирали за подобен сценарий, докато по-активните гербери давали да се разбере, че нямат нищо против такъв вариант, ако ръководството го реши.

В „Демократична България“ пък се чудели даже дали не е най-добре да се обединят в обща парламентарна група с „Промяната“ и ГЕРБ, но според юристи това не било възможно поне на този етап.

Единственият начин е в Правилника за работата на бъдещото Народно събрание да се регламентира такава възможност, макар че и в досегашните правилници не е било забранено.

Проблем би възникнал единствено ако избирателите се възпротивят, че така им се подменя вотът – гласували са за някой, който да ревизира управлението на Борисов, а този някой се коалира с ГЕРБ.

Депутати, навъртели вече поне малко стаж, умували по варианти в бъдещия ни парламент да има все пак някакви аналози на партиите в Европарламента.

Категорично против евентуално правителство на „националното спасение” били от БСП, но те така или иначе отиват в опозиция, твърдят запознати. Затова пък ДПС били готови да подкрепят каквото и да е мнозинство, стига да запазят икономическата си власт и влиянието си в определени региони.

В потвърждение на слуховете за съвместни следизборни действия, след като до предизборни не се стигна, е и една предстояща проява, наречена „Заедно за независима България”.

„Продължаваме заедно” е название на фейсбук група, изградена от доброволци в подкрепа на ПП и ДБ. Организаторите на тази група приканват симпатизантите на двете политически сили на общо шествие в подкрепа на демокрацията.

„Заедно всички, на които ни е писнало от беззаконие и мафиотско управление в България, да заявим ясна подкрепа за ПП и ДБ за победа на изборите в името на Независима България”, пише в призива към участниците.

27 Коментара
 1. Ради казва

  Прегръдката им с комунягите не може да бъде надмината – по-голямо дъно нЕма

 2. Мариана Сумистката казва

  КОЛКО ПЪТИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ НЕ СЪМ ТРЪБА.

 3. Мариана Сумистката казва

  НАЛИ ЗНАЕТЕ„ ЧЕ ОМРАЗАТА НЯМА ГРАНИЦИ„ ДОЛННИ МЪРШИ……

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ЗАЩО ПЪК БЕНАТОВА ДА ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ЗА ВСИЧКО….

 5. БЕЗ ЦЕНЗУРА казва

  АКО НЯКОЙ ДРУГ ТИ ПЛАЩА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ПРИ ОНКОЛОГИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ„ ТОВА НЕ Е УБИЙСТВО, А БРАТСКА ПОМОЩ, НАЛИ? ХРИСТО„ КАК Е ДУПЕТО, ИМА ЛИ ТРИПЕР….?

 6. ОТВРАТЕНА казва

  СПОРЕД МЕН- ДА

 7. С ПРАЗДНИКОМ казва

  АЗ ПРЕГЛЕЖДАМ ДОКУМЕНТАЦИЯТА НА КОЛЕГИТЕ……

 8. ОТВРАТЕНА казва

  МОЛЯ ВСИЧКИ С МАСКИ; ОБРАБОТВАМ ЕДНО ДЕЛО ПО СКЛОНЯВАНЕ КЪМ СВИДЕТЕЛКИ ПОКАЗАНИЯ….. ( АЗ СЪМ ПРЪСТЧЕ БЕЗ АЛКОХОЛ )

 9. Мариана Балъкчиева казва

  ОП, ИЗПЛЪЗНАХ СЕ…..

 10. БУРГАСКАТА казва

  ТЯЛОТО ТЪРСИ ТРУПОВЕ.

 11. Долу БКлП казва

  Евро-атлантическите „народни“ „демократи“, членки на ЕНП, са клонинги на различните БКП-кланове: БКП-ГЕРБ+СДС=Яшар-Тато, БКП-ДБ=Андерй-Луканов, БКП-ПП=Огнян-Дойнов! Водени от миналата в задкулисие БКП-олигархична! И кадрово, и организационно, и системно! Така че общата им парламентарна група няма да е изненада! А патриоатрстващите „Копейки“ -„българофили“ са също клонинги на БКП+Б3НС+ДС! Борбата е кой повече обществен и евро- ресурс да ГЕПИ! Избирателите и човеците – партийни вълци ги яли! Долу Българските Клептомански Партии!

 12. ОТВРАТЕНА казва

  НОВИНА: Я ДА ПРЕСКОЧА ДО РАБОТОДАТЕЛЯ„ ДОКАТО ТОЙ ТИ ДОНЕСЕ ЧАША КАФЕ С БЯЛА РОЗА.

 13. ОТВРАТЕНА казва

  ЧУДЯ СЕ ДА СЕ РАДВАМ ЛИ„ ЧЕ СЪМ ЖИВА„ ИЛИ ДА ЗАПОЧВАМ БИТКА С РАКА……

 14. ОТВРАТЕНА казва

  НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ С НАЙ– НЕВИННИЯ ПРОКУРОР ДОСЕГА ЩЕ РАЗГЛЕДАМЕ НЯКОИ НАЛЕЖАЩИ И ОСЪЩЕСТВИМИ ДЕЛА…..

 15. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  НАГРАДИХ КАМЕН В. ЗА ПЕСЕНТА “ АЗ НЕ СЪМ ИЗБЯГАЛ “
  ЦУНКИ

 16. ДРЪЖ МА ДА НЕ ПАДНА...... казва

  А ТОНЧО, ЕХ„ ТОНЧО ! ТО НЕ БЕШЕ ЛЮБОВ„ ТО НЕ БЕШЕ ЧУДО…….

 17. ПЕНКА ГРАМАТИКОВА ОТ СЕЛО ГРАМАТИКОВО казва

  ГЕНЕРАЛА – НА ПОРТРЕТ !

 18. МИНКА МИНИРАНАТА казва

  МАРТИНА, ИЗЛЕЗ И СЕ ПОКЛОНИ ! ( АЗ В ДЪРЖАВАТА НА БОКЛУЦИТЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ САМО С БОКЛУЦИ„ Я……)

 19. ДЕТСКА ГРАДИНА казва

  ОБАЧЕ САМО„ АКО ПРИЕМЕШ, ЧЕ КАМЕН МИ Е СЛАБОСТ…..

 20. ОТВРАТЕНА казва

  АМИ…. КЪРВАВИТЕ ПАЧАВРИ СА ОЩЕ ТУК!

 21. КРЪВНОТО казва

  ПРОСТО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ В ГЛАВНИТЕ РОЛИ СА ТРЕТОСТЕПЕННИ АКТЬОРИ ( ПОВЫРНАХ )

 22. ОТВРАТЕНА казва

  ДРОГАТА НА НИКОГО НЕ ПРОЩАВА…..

 23. ОТВРАТЕНА казва

  ЗМИИ

 24. ОТВРАТЕНА казва

  БОКЛУЦИ

 25. ПОВЪРНАХ казва

  МОГА ДА ОСЪДЯ СЪЮЗА НА АРТИСТИТЕ„ ЗАЩОТО В НЕГО НЯМА АРТИСТИ.

 26. ОТВРАТЕНА казва

  ДРОГИРАНИ СВИНЕ !!!

 27. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/H0HZX казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz
  ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO

  ☞От 78 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz

  ☞Пoлиция=Maфия!☜: yerl.org/LgIUu
  ☞БOП – Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd
  ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa – бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M

  ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R

  ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz

  ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V
  ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5Jodg
  ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz

  ➤B xoд e тaйнa, гнycнa, мpъcнишka, вpaжecka мoбилизaция нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco!: yerl.org/qVJXK
  ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf

  ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz
  ☞Дa cвaлим милициoнepo-цигaнckaтa пacминa-бългapoмpaзци oт влacт!: tiny.cc/y1duuz

  ➤Канибала Боко-Българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: yerl.org/uCgWa
  ➤Бизнecмeнът Beceлин Дeнkoв взpиви xyнтaтa: Бяx oтвлeчeн пo пopъчka нa Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв!: yerl.org/Sd1ms
  ➤Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо Бopиcoв ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!» ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: yerl.org/Jezgl

  ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Илия Пaвлoв и Жopo Илиeв: tiny.cc/xkwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пoли Пaнтeв и Kokaинoвитe Бocoвe: tiny.cc/tkwyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Иcтинaтa зa 90-тe гoдини: tiny.cc/ihayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa: tiny.cc/pgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Xpиcтo Cтoичkoв, Baлтep Пaпaзkи, Гeшeв и нoвият цap нa цигaнитe oт Bидин: tiny.cc/lgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Бpeндo, Apaбaджиeв и Бaнeв – измaми и дpoгa: tiny.cc/igayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Плaмeн Дъвkaтa-Bapнa, kpaдeни koли и kopyмпиpaни пoлицaи и пpokypopи: tiny.cc/fgayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Poceн Бяca oт Pyce и шoyтo c нeгo: tiny.cc/7gayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Kocтa Aвpaмoв и Toци, бaндити oт минaлoтo и ceгa: tiny.cc/ufayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Hиkoя мeдия нe cпoмeнa 13 aвгycт 1961 гoдинa: tiny.cc/7fayuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Фpeнcka зakycka и paзkaзи зa минaлoтo: tiny.cc/bowyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Bидeo зa Beнци Чиkaгoтo – лидep нa eднa oт нoвитe пapтии: tiny.cc/eowyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Зa бeдcтвeнoтo пoлoжeниe в Бългapия: tiny.cc/howyuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв – Paдocлaв Paдocлaвoв – пъpвa чacт: tiny.cc/gj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв – Paдocлaв Paдocлaвoв – втopa чacт: tiny.cc/mj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Истории за Качамака от Русе и Гошо Мачето от гара Каменец: tiny.cc/qj4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Чepнaтa дaтa 9 ceптeмвpи 1944 г.: tiny.cc/7q4zuz
  ➤Koльo Kитaeцa: Зa Избopитe нa 2 okтoмвpи: tiny.cc/aq4zuz

  ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜: yerl.org/1Cm1x
  ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz
  ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz
  ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz

  ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl
  ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS
  ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg
  ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy
  ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz
  ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz
  ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.