Само в Narod.bg: Корнелия и Калоян Методиев удрят КЗП през медии на Иво Прокопиев, искат Комисията за червена бухалка

24 2 761

Корнелия Нинова и нейният началник на кабинета докато бе вицепремиер – Калоян Методиев, стоят зад медийна атака срещу служебния министъра на икономиката Никола Стоянов през медии от обръча на Иво Прокопиев, алармира запознат с драмата източник на Narod.bg.

Целта на тандема Нинова-Методиев е да поставят свой човек за председател на Комисията за защита на потребителите, която е под шапката на Министерството на икономиката. А КЗП им е нужна, защото в неправилни ръце се превръща в унищожителна бухалка, пред която треперят всички – от мобилни оператори, електроразпределителни дружества, през топлинните дружества, та до най-забутаните квартални капанчета.

В момента временен шеф на КЗП е 38-годишният управител на шивашка фирма от Смолян Иван Френкев. Преди дни бакалавърът по икономика бе „уволнен“ от Корнелия Нинова при нейно участие в bTV. При Цветанка Ризова шефката на БСП заблуди зрителите, че всички назначения, които е направила като министър на икономиката, са изметени от служебния кабинет, включително временният председател на КЗП Иван Френкев.

„Това не е вярно, наистина има предложение за смяна на Управителния съвет и председателя, но то не е гласувано и реално смоленчанинът все още управлява Комисията за защита на потребителите. Само че след лъжата на Корнелия той се изплаши и буквално изчезна – спрял си е телефона и е неоткриваем. Вероятно си мисли, че така ще му се размине и от временен ще стане постоянен шеф на важната комисия“, обясни източникът ни.

Реклама

Трябва да се провери дали в опит да повлияят на настоящия служебен министър на икономиката, за да поставят свой човек начело на КЗП, Корнелия и Калоян Методиев не стоят зад публикациите срещу Никола Стоянов в сайтове около Иво Прокопиев, предупреди запознатият с интригите в министерството източник на Narod.bg.

Връзката на дуета Нинова-Методиев с КЗП минава както през бившия председател Димитър Маргаритов, така и през настоящия, който се води безследно изчезнал. В соцредиците се говори, че през зимата Калоян Методиев редовно кара ски, като база му е вилата на Иван Френкев в Чепеларе.

Димитър Маргаритов пък, който от 27 март 2015-а е неизменно начело на Комисията за защита на потребителите, бе махнат от поста, за да бъде назначен за заместник-министър в кабинета на вицепремиера Корнелия Нинова.

За да заслужи благоразположението на ВИП дуета, Маргаритов е плащал 3000 лева на месец на Калоян Методиев, като по документи го водел съветник в КЗП, макар че политологът бъкел не разбира от 11-те закона, с които борави КЗП – Закона за защита на потребителите плюс още 10 секторни стопански закона.

Очаквайте продължение на драмата в КЗП и дали Корнелия Нинова и Калоян Методиев ще успеят да я превърнат в червена бухалка – само в Narod.bg.

24 Коментара
 1. Филателистка казва

  ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СТРЕЛЯМ АЗ„ БОКЛУЦИ !!!

 2. ОТВРАТЕНА казва

  НАЛИ ВИ КАЗАХ„ ЧЕ СТЕ ГНУСНИ ДОЛНОПРОБНИ ОНКОЛОГИЧНИ ЧЕРВЕИ….

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ПРИСТРАСТЕНИ СТЕ ДА РЕЖЕТЕ И ИЗНАСИЛВАТЕ„ НАЛИ ДОЛНОПРОБНИ СВОЛОЧИ? ВАШИТЕ ИЗЧАДИЯ СА НА ПЪТ ДА ВИ ОРГАНИЗИРАТ ЕДИН КОНЦЕРТ….

 4. ОТВРАТЕНА казва

  НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ.

 5. НЯМА ВЕЧЕ ШОКОЛАДИ„ БОНБОНИ казва

  КРАЙ НА ДУБЛАЖИТЕ, МЪРШИ….

 6. ОТВРАТЕНА казва

  СМЪРТ НА ФАШИЗМА„ ГНУСНИ ДЕМОНИ !!!

 7. Рецидив казва

  ЩЕ ВИ ЗАКАРАМ НА ЕКСКУРЗИЙКА ИЗ ЕВРОПАТА…..НЯКОИ ЩЕ ВЪРНА ОТТАМ….

 8. ОТВРАТЕНА казва

  АЗ СЪМ ВИЖДАлА МНОГО УБИЙСТВА И ОСТАНАХ ПОРАЗЕНА ОТ ПОСИНЯЛО ДО ТЪМНОСИНѝО ЛИЦЕ НА ЧОВЕК „ КОЙТО ОИЕ ВОДА ОТ ЧЕШМАТА В ГРАДИНКАТА ПРЕД “ КРИСТАЛ“ КАТО МАЛКА…..

 9. ОТВРАТЕНА казва

  С ТИЯ МОТОРЕТКИ ЩЕ ВИ ПРОМЕНЯ И МИКРО И МАКРО КЛИМАТА„ МЪРШИ……

 10. ОТВРАТЕНА казва

  ЖАЛКИ КАСАПИ

 11. ОТВРАТЕНА казва

  ТОЗИ ПЪТ СТЕ ЗАМЕСЕНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ, А?

 12. ОТВРАТЕНА казва

  ГИГАНТСКА РАКОВА КЛЕТКА

 13. ОТВРАТЕНА казва

  ВИЕ БУЛКА В КАТАФАЛКА С БЯЛА РОЗА МЕЖДУ ЗЪБИТЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ, МЪРШИ ?

 14. ОТВРАТЕНА казва

  АЗ ИМАМ ВЕЧЕ ДВУГОДИШЕН ДОГОВОР С ВАШИТЕ ПОГРЕБАЛНИ АГЕНТИ.

 15. ОТВРАТЕНА казва

  САМО„ ЧЕ ВЪРТИМ В МОМЕНТА ПРОГРАМАТА ОТ ЛЯТОТО НА 2018 ГОДИНА.

 16. Мариана Сумистката казва

  САМО„ ЧЕ С МНОГО ПО – УСЛОЖНЕН ВАРИАНТ…..

 17. БУРГАСКАТА казва

  СХЕМАТА “ СКЛЕРОЗА НА БЯЛА РОЗА “ ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО

 18. БУРГАСКАТА казва

  МЕДИЦИНСКАТА БЯЛА РОЗА ЩЕ ВИ СМАЧКА ДО КРЪВ ТОЗИ ПЪТ“

 19. ОТВРАТЕНА казва

  ШЕ ВИ СМАЧКАМ МЕДИЦИНАТА ДОЛНА СМРАД….

 20. ОТВРАТЕНА казва

  ДА НЕ ВИ ПРИПИША 80 % ОТ ИНФАРКТИТЕ НА ПИРОГОВ, ГНУСНИ ДЕМОНИ….

 21. ОТВРАТЕНА казва

  ФАШИЗЪМ, НАЛИ?

 22. ОТВРАТЕНА казва

  ИМА ЕДНА МНОГО ГРОЗНА СХЕМА : РЕКЕТ + ИНФАРКТ, БОКЛУЦИ….

 23. ОТВРАТЕНА казва

  ЕГАТИ БИЗНЕСА

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.