„Бежанците ни превземат“: ГЕРБ с нова предизборна лъжа за Бойко Спасителя

5 1 858

Поради своето географско положение България се пада на пътя на бежанците, засилили се към богатите страни от ЕС. Всеки ден у нас влизат между 500 и 900 нелегални мигранти, призна директорът на „Гранична полиция“ Росица Димитрова.

ОПГ ГЕРБ активно използва националния проблем, за да си прави гаргара с избирателите-гербопитеци. Според новата партенка на 2 октомври целият народ трябва да гласува за шайката, защото само Бойко Борисов може да спре наплива на бежанци, което, естествено, е плоска и нагла лъжа, поредната от щаба на мафиотската партия.

Според изнесената статистика и ако се запази тенденцията излиза, че за година в България проникват над 300 000 чужденци, сред които има и вербувани от „Ислямска държава“ терористи.

Ако кризата в онази част на света продължи, след 10-ина години броят на нашествениците може да се изравни с броя на българите. Ама те не искали тук, искали в Германия. Никой не ги пита какво искат.

Почнат ли да тежат на Германия, която закъсва и без това, Берлин има право да ги репатрира в първата страна от ЕС, в която са стъпили. Коя е тя? България… Прилагането на Дъблинския регламент може да ни напълни с няколко милиона мигранти далеч преди да са минали десетина години.

Защо стана така? Нали Турция трябваше да ги спира, защо не минават в Гърция, както по-рано, а идват у нас, пита Васил Василев. 

Едното обяснение е, че гърците вдигнаха огромна стена по границата с Турция, обезопасиха я и сега са много по-спокойни. Така щяхме да сме и ние, ако бяхме построили същото.

Реклама

През 2015 г. писах заедно с Игнат Раденков писмо на тогавашния премиер Борисов, увещавайки го да вдигне стената и обяснявайки колко евтина може да излезе.

Вместо това, повлиян от истериите на Плевнелиев, тогава президент, Борисов издигна една смехотворна за мигрантите телена мрежичка, която те могат да преодолеят, докато си играят на прескочи-кобила. 

Другото обяснение идва от злите езици. Според тях мигрантският наплив можел да се свързва с изборите.

Отвън подсказвали, че само Борисов може да склони Ердоган да затвори пътя на мигрантите към България. Само той. Ако не бъде избран – да си носим последиците. Внушението  било: Бойко или мигранти. Изберете сами ! 

Борисов или не Борисов, мигрантската напаст ще виси дълго над главите ни. Затова едно от нещата, които трябва да се направят, е да се построи 4 м висока железобетонна стена по 280 км ни граница.

Струва пари, но ако няма такава стена, ще харчим много повече за издръжка на мигрантите, за обуздаването им и за ликвидиране на пораженията от нашествията. А, трябва на всяка цена да отхвърлим и Дъблинското споразумение, като обявим, че няма да приемаме и заселваме мигранти, независимо кой ги праща – Белгия, Германия или който и ще да е. 

(Из предаването „Не се страхувай“ с Васил Василев, излъчено на 12 септември 2022 г. по Евроком)

5 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  БЕЛЕЗНИЦИ- ХОЛОКОСТ

 2. ОТВРАТЕНА казва

  Я ВИЖ ТИ– НА ВРАТА НА РУМЕН РАДЕВ ВИСЯТ БЕЛЕЗНИЦИ……

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ„ НА ТЕЗИ„ КОИТО СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ МЕЛАЧКАТА ЗА ХОРА„ И СА БИЛИ ТВЪРДЕ ЗАЕТИ СЪС СОБСТВЕНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА ТЪКАН И БИОЛОГИЧЕН ОРГАНИЗЪМ„ ЗА ДА СПЯСЯТ ДРУГИ ОТ ТРАГИЧНАТА ИМ СЪДБА НА ЖЕРТВИ НА МЕСОЯДИТЕ.

 4. ОТВРАТЕНА казва

  СВЕЖИ ЛИНЕЙКИ ДА ИМАТЕ ЗА ХОРА С ТУМОРИ НА КРАКА…?

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ВАШИТЕ ГЛАВОРЕЗИ ИМАТ ЛОШИ ПРИЯТЕЛИ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.