Шумен в потрес: Синът на вицепремиер се ожени за бръмчалка

3 10 828

Историята за Пепеляшка пресъздаде за шуменска хостеса вицепремиерски син преди броени дни у нас, научи „Уикенд”. Синът на дясната ръка на Пламен Орешарски в правителството му Даниела Бобева и топ финансист Никола Филипов си каза „да” с русото изкушение от подножието на Мадарския конник Женя Петкова.

Двойката се венча в тесен семеен и приятелски кръг след дълга връзка, а само най-близките на фамилията са наясно как позастаряваща шуменска бръмчалка е успяла да се вклини в елитарната фамилия на вицепремиера Даниела Бобева и съпруга й Любомир Филипов.

Женя, която се изживява първо като хостеса, а след това като слабо успешен инфлуенсър в социалните мрежи, успяла да оплете младия финансист Никола Филипов, който дори паднал на колене и предложил пръстен. На сватбата ВИП-гости били д-р Калоян Денков и любимата му Дора, но щастливата булка умишлено или не, не е публикувала снимка на също толкова щастливата си свекърва.

Запознати разкриха пред „Уикенд”, че Бобева, която е и преподавател по финанси в УНСС не била никак във възторг от избора на сина си да се венчае за провинциалистка, драпаща до елитарното й семейство.

Докато свекърът на хостесата бе на топпозиция в МВР, а жена му – вицепремиер и спрягана за близка до Ахмед Доган, снахата Женя върти онлайн магазин, в който се продават от хавлиени кърпи до бижута, свещи, диадеми и чайове.

Битпазарът-бизнес на снахата не кореспондирал особено с навиците на Бобева и семейството й, но бившият вицепремиер предпочела да си замълчи и да остави наследника си Никола сам да стигне до някои прозрения.

Реклама

Манията на булката по разкрасителни процедури пък била повече от неприятна на фамилията на бившата политичка, тъй като увяхващата бръмчалка вадела парите за интервенциите от джоба на любимия Никола, а не от своя, който едва попълвала с неумели реклами в социалните мрежи, където се радва на ограничен брой последователи.

На този фон състоянието на семейството, в което влиза бившата хостеса от Шумен наброява два апартамента  – единият от 96 квадрата, другият от 109 квадрата, плюс магазин и къща с двор.

Въпреки че се описва като успешен пиар и организатор на събития, Женя досега не е организирала нищо запомнящо се, освен собствената си сватба, за която според запознати младият съпруг се бръкнал доста надълбоко, за да угоди на любимата си.

Въпреки че бе вицепремиер само за краткия мандат на Орешарски, свекървата на Женя се прочу с топли връзки с ДПС чрез нейния съпруг Филипов.

Лично предложение на Пламен Орешарски, Бобева веднага е назначена за дясната му ръка с благословията на движението, а съпругът й – по онова време шеф на „Човешки ресурси” в МВР, започва чистка на хората на Цветан Цветанов в системата.

Младоженецът пък е контрапункт на жена си – Никола Филипов е топ финансист и експерт по инвестиционни проекти, учил и живял в Лондон, а днес е и управител на инвестиционна фирма, както и  един от създателите на „Съвет за икономически и публични политики“.

3 Коментара
  1. дедо Пене казва

    Собственик на инвестиционна фирма, топфинансист…..т.е. голям лъжец, който борави с чуждите пари но не подлежи на банковите правила и норми! Жена му и да излъже клиент, той ще изхвърли продукта купен от нея и ще забрави, но при лоша инвестиция е възможна загуба над 50% и е възможен инфаркт или самоубийство на клиента.Да не се дуят като въшки, семейството на Бобева, лижещо ръцете не крадеца-престъпник Доган!!!

  2. Мариана Сумистката казва

    НЕ МИ ТРЯБВАТЕ ПЕРСОНАЛНО„ ОТРЕПАНИ НАРКОМАНИ…… ПРОСТО ВСИЧКИ ЩЕ НАУЧАТ ЗА “ ЗАБАВЛЕНИЯТА “ ВИ……

  3. ОТВРАТЕНА казва

    ИЛИ НА ВАС ПОСТОЯННО ВИ СМЕНЯТ ДРОГАТА „ ЗА ДА ЗАБРАВИТЕ ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА ТАТЕ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.