СКАНДАЛ и РАЗВОД: 20-годишна красавица открадна мъжа на Николина Ангелкова

6 13 410

Николина Ангелкова и мъжът й Христо са се развели тайно преди около 2 години, научи „Уикенд”. Бизнесменът и бившата министърка на туризма умишлено са запазили в тайна новината за разтрогването на брака си. Ясно е, че Христо е инициатор на раздялата и има нова жена в живота си, която представя за своя половинка – 20-годишна красавица.

От доста време се носят слухове за развод в семейството, което няма общи снимки от няколко години. Преди време бившата министърка на туризма беше открехнала завесата над личния си живот и сподели, че двамата не нощували в една спалня, но не заради катаклизми в брака ѝ, а и заради неговото хъркане.

После Ангелкова избягваше да коментира семейния си живот и нито е потвърди, нито е отрече дали все още съжителства с мъжа си, като запази мълчание по темата. От известно време Христо е махнал семейния си статус от фейсбук, както и почти всички снимки с бившата си жена, но не афишира и новата си връзка.

Ангелкови са си разделили имотите и парите, които са придобили по време на брака си. Те изкараха заедно по-малко от 8 години. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с хора от Индия, САЩ, Австралия и много други държави.

Реклама

Малко преди да се оженят двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която вече е на 9 години. Момичето е останало да живее с майка си, а с татко си се вижда през уикендите и в определените от съда дни.

Близки до разпадналото се семейство издадоха пред „Уикенд”, че Николина се е решила на пластичната операция на носа след като Христо я зарязал.

Бившата министърка хукнала да си прави разкрасителни процедури като мъжът й поискал развод, като се надявала да си го върне с корекциите, но без успех. Бизнесменът не се впечатлил от разхубавилата се екс министърка и непреклонно подписал документите за разтрогване на брака им.

Според информацията в момента Христо има връзка с 20-годишна девойка и отношенията им били сериозни, като дори планували сватба и деца, за ужас на Николина.

6 Коментара
 1. МАМИТО ВИ ЩЕ ОПРОПАСТЯ.... казва

  ПИСНА НИ ОТ МАЛОЛЕТНИ НИМФОМАНКИ….

 2. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ МЕ КАРАЙТЕ ДА ВИ ПОДЛОЖА ВСИЧКИ ДОКТОРИ НА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ….

 3. Мариана Сумистката казва

  ДА НЕ ВИ ОТСТРАНЯ НА НЯКОИ ОСТРОВ НЯКЪДЕ ПОД ГЪЦИЯ И ТУРЦИЯ……

 4. ОТВРАТЕНА казва

  НЕ ВЪРВИ….. МИСЛЯ„ ЧЕ ЩЕ ВИ ОТСТРАНЯ НЯКЪДЕ ДО ЛУНАТА…..

 5. ОТВРАТЕНА казва

  КАТО МИНИМУМ ЩЕ СИ НАМЕРЯ НАЙ– ДОБРИЯТ АДВОКАТ…. КАТО МУ ДАМ ВСИЧКИ ДЕЛА ЗА ИЗНАСИЛВАНИЯ…..

 6. ОТВРАТЕНА казва

  КАТО ГЛЕДАМ ИМА НЯКОИ„ КОИТО КАРАТ ДЕЦАТА СИ ДАИМ СЕ ПОДЧИНЯВАТ ПО ЕДИН МНОГО ОСОБЕН НАЧИН….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.