Сигнал до Narod.bg: ББ награби още две Мата Хари! Славена се фука с чанта Dior за €5500 и кецове за 980 евро (СНИМКИ)

0 5 036

ББ няма спирка! Докато Натали се вихри по морето с бившия си, с чиято помощ окичи Чичко Паричко с рога като родопски елен, одъртелият плейбой успя да вкара две нови Мата Хари в харема, гласи нов сигнал ексклузивно до Narod.bg.

Наточената Точева се фръцка с чанта за 11 000 лева
Дамската чанта на Мата Хари Славена Точева струва 5500 евро

Свежите попълнения в бордея на Шугър деди са кандидат-депутатките Славена Точева и Мария Димитрова, категоричен е запознатият с любовните щения на овехтелия сваляч.

Големият въпрос е дали повелителят на чекмеджетата вади от пачките по 500 евро за аутфита на новите попълнения. Ако е така, ще му се наложи да харчи сериозни суми, понеже се оказа, че Славена Точева, например, чийто съпруг лежи в испански затвор за наркотрафик, си пада по луксозните марки.

Реклама

Проверката ни показа, че на последните предизборни изяви на шайката брюнетката се фука с чанта Dior за 5500 евро и кецове от същата луксозна марка за „скромните“ 980 евро.

Мата Хари Славена има и бяла Dior…

За капак новата Мата Хари без никакво притеснение се появява пред електората на хунтата с парцалки и чантичка от друг скъпарски бранд – Louis Vuitton. От снимките може да се видят и цените на дрешките на бившата хостеса, които нямат нужда от коментар.

Според източника на Narod.bg пиарите на бандитската партия е време да кажат на любовниците, които се бутат за депутати, да бъдат малко по-скромни, защото народът е без това е бесен на богаташите около ББ и техните метреси.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.