ДРАМА: Валери Симеонов крие 3 деца

1 7 908

Три деца крие от медиите бившият лидер на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов, научи „Уикенд”.  Съпругата му Венера, за която патриотът се венча преди броени дни, е майка на три деца, а Симеонов пази в тайна многолюдната си породена фамилия, разказаха активисти на НФСБ за вестника.

Венера Тодорова, която се венча за началника си в партията на морския бряг, е многодетна майка, а заради съжителството със съпруга си още като годеница се наложило да се нанесе в дома му с цялото си домочадие.

Самият Симеонов има пораснал син – Даниел, който имаше дългогодишни проблеми с наркотиците и публично уязви баща си пред медиите преди години. Симеонов се е отказал отдавна от момчето, но е приел като свои порасналите деца на изгората си и вече съпруга Венера.

Чрез любимата патриотът още коли и беси в уж реформираната си партия НФСБ, която си смени името на „Силна България”, избра за заместник на новия лидер Борис Ячев именно любимата на Валери – Венера.

„В живота ми така се стекоха нещата, че трябва да живея някъде с жената на моя живот и с нейното семейство“, разказа с половин уста за пълната къща бившият вицепремиер, но въпреки че покани медии в дома си в луксозния столичен кв. „Изток”, така и не обяви, че живее с трите деца на половинката си.

Реклама

Близки до устатия бивш вицепремиер разкриха, че Симеонов се грижи за челядта на Венера като за своя, а за да докаже любовта си към майка им дори поръчал съвместен портрет на двамата, който окачил в хола си.

Като координатор на партията, Венера Тодорова успява да се вклини в сърцето на Симеонов и освен негова годеница става още кандидат за евродепутат на НФСБ, водеща в партийната телевизия СКАТ, дописник във вестника на формацията, областен шеф и днес – дясна ръка на новия началник на патриотите Ячев и уши и очи на съпруга си, уж оттеглил се от политиката.

След шест години любов и съвместно съжителство, изисканото сватбено тържество се състоя на морския бряг в „Бийч Резорт” в бургаския квартал „Сарафово”.

Присъстваха най-близките съратници на Симеонов и приятелите му, които отпразнуваха важната за новото семейство дата 1 септември 2022 г. във VIP залата на стилния ресторант „La Casa Grande”, но не и синът му. За сметка на това трите му нови деца бяха плътно до майка си.

Блондинката не разчита само на доходите на съпруга си, а сама е от години в търговските среди, където развива успешен бизнес.

1 Коментар
  1. мив казва

    ако приличат на майка си, нормално е да не ги показва!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.