СКАНДАЛ в ефира: Цветанка повтаря лъжите на Бойко, мълчи за Мата Хари и милионите от Черепа

12 4 363

Цветанка Ризова повтаря лъжите на Бойко Борисов, но мълчи за Мата Хари и милионите от Васил Божков. Мълчи, защото и тя папка от крадените пари.

Това написа преди минути във фейсбук топ дисидентът Петър Бояджиев по повод участието на Кирил Петков в предаването на Цветанка Ризова.

Ето пълния текст, има повод за размишления:

Заради Кирил Петков си причиних да слушам днес БТВ, въпреки, че имам алергия от  Цветанката. Тя винаги се държи като адвокат на хванат крадец, пред съда.

Крадецът отрича, въпреки всички доказателства, и адвокатът повтаря към обвинението и съдията, ама госпада, нима не виждате, че моят клиент ви казва, че нищо не е откраднал. Тя не пита Кирил Петков, какви са намеренията му.

Реклама

Какво и как ще прави. Вземала едно листче и чете лъжите на патологичният лъжец Борисов и повтаря, ама вижте какво казва Борисов.

Гледал съм много интервюта във Франция. Журналистите поставят въпросите които си поставя обществото и искат кандидатите да дадат отговор на обществото.

Тя повтаря само очевидните лъжи на Борисов във формата на въпроси. Да сте я видели да поставя въпроси на Борисов, които повдига вече години обществото.

Да го пита коя е Мата Хари или какво е правил спарите на Божков. Ами няма да я видите, защото и тя папка от крадените пари.

12 Коментара
 1. ЗЛАТНО ПРАВИЛО казва

  АКО ЗМИЯ ПЛЮЕ В ЕФИР„ ЗНАЧИ„ ЕФИРЪТ Е НЕИН.

 2. ОТ ВИСОТИТЕ казва

  ИГРАТА ОБРЪЩАТ САМО ГЕНИИТЕ И НЕВИННИТЕ. ЗА ОСТАНАЛИТЕ Е НЕПОСИЛНО ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ…..

 3. Мариана Сумистката казва

  РАЗЧИТАМ НА БАЩА СИ ДА МИ ДАВАТ ОБИЧ И МОРАЛ В ЖИВОТА….. ВСЕ ОЧЕ СЕ СЕЩАМ ЗА МЛАД ТРИДЕСТГОДИШЕН ЧОВЕК„ С НЕРАВНОСТОЙНО СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ„ КОЙТО СЕ ВЪЗПЛАМЕНИ ПРЕД ВСИЧКИ ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, И НИКОЙ НЕ ГО РАЗУБЕДИ…..

 4. ДЕДЕ И МИА казва

  ЯВНО ПОСЛЕДНИЯТ КОМЕНТАР БЕШЕ НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН……

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ВИЖДАМ„ ЧЕ СТЕ МОЖЕЛИ ДА НАЛЕЕТЕ ЕДНО МАЛКО УИСКИ НА ЧОВЕКА„ КОЙТО Е ЗАСТАНАЛ ПРЕД ВЛАКА“ АМА„ ПУСТО– ПЕДЕРАСТИЯТА ВИ ПРЕЧИ…. ТОВА„ КОЕТО ЗНАМ ЗА ВАС БИ СРИНАЛО И НАЙ– СКРОМНИТЕ ВИ ОЧАКВАНИЯ……..

 6. ОТВРАТЕНА казва

  ИМАМ ЕДНО БОЛНО ТУК„ ДЕТО БУКВАЛНО УДАРИ В ТАВАНА И НАЙ- ГРОЗНИЯ МАЗОХИЗЪМ„ КОЙТО БИ ВИ ИЗТРЕБАЛ ПРЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ. ДОЛНИ ВМИРИСАНИ УРОДИ….

 7. ОТВРАТЕНА казва

  ДА ВИ ИМАМ ТЕНИСА“….

 8. Мариана Сумистката казва

  ВЗЕХ СИ ОТПУСК ДА ИЗПРАТЯ ПАТОЛОГИЧНИЯ ЛЪЖЕЦ РУМЕН РАДЕВ В ЗАТВОРА. ЗА РАЗВРАТ…..

 9. Мариана Сумистката казва

  МНОГО БЪРЗО ЩЕ СИ ОЧЕРТАЯ ГРАНИЦИТЕ НА МОРАЛА„ ДОЛНОПРОБНИ УРОДИ…..

 10. Лево Ръков казва

  Тая джофра мяза на евтина надуваема секс кукла от сексшопа в Дружба!

 11. курвалан казва

  тази тъпа путка с визия на преяло насекомо ,за никакъв хуй не става ,тъпа ,грозна ама и нея я сърби там , а тъпкача е човек на буцко…. събрела е по силен от тока …..и истината

 12. !!! казва

  Тъпа, нагла и грозна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.