ЧЕСТИТО: Ясен Тодоров с SMS-ите до Бойко ваканцува за €500 на нощ в Халкидики (СНИМКИ)

9 4 235

500 евро на вечер за най-скромната стая без изглед към морето.  Толкова струва в момента почивката в хотел IKOS OCEANIA на Халкидики, където сега отмаря зам.-шефът на Националното следствие и бивш говорител на ВСС Ясен Тодоров. Места няма. Резервации се приемат чак за след 10 октомври, пише bird.bg.

Луксозният ризорт, където нощувката започва от 500 евро

Тодоров, влязъл във ВСС от квотата на „Атака“, стана национално известен през 2016-а с SMS-ите си до Бойко Борисов, припомня Narod.bg. Тогава магистратът призна за изпратения до премиера от хунтата есемес, който министър-председателят на свой ред препрати на председателя на ВКС Лозан Панов. Текстът гласеше: „Лозан Панов отново предложи да Ви викаме във ВСС по записа с двете каки, не го приехме“.

Реклама

Потърсен по телефона с въпрос дали ваканцува в Халкидики, Ясен Тодоров попита: „Има ли особено значение това нещо“ и продължи: „Не е това темата на разговор, отношението Ви към мен не е коректно и не е правилно“.

Не знаем кое е правилното отношение. Ние сме радостни и горди, че българският данъкоплатец може да плаща такива заплати на своите любими магистрати, че да е нормално те да си почиват в най-луксозните петзвездни хотели. Кое не му е коректното, кажете?

П.С. Покрай скандала #Яневагейт Ясен Тодоров каза в едно интервю, че жена му го мислела за „смотаняк“. Но при такава  покупателна способност може да си е променила мнението.

9 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ПРИ ВАС ВСЕКИ ГЕЙТ Е ПРЕДПОСЛЕДЕН„ А ТУК УПОМЕНАТИЯ СМОТАНЯК НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ИЗНУДВА„ НИТО ДА ПРОДАВА НА ВИСШЕСТОЯЩИ “ КЛИЕНТИ“ . ФАКТ.

 2. Мариана Сумистката казва

  ДРУГИТЕ СА РЕДОВНИ, СЛЕДОВАТЕЛНО СА СЪС СТАТУТ НА ИМАЩИ АБОНАМЕНТ. НО РАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ. ( НЕ„ ТОВА НЕ Е СМС. ТОВА Е ЗАПЛАХА ЗА СТАТУТА ВИ ! )

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ПОМИЯРИ

 4. Невежеството като религия казва

  „Може да не си способен да контролираш всяка ситуация и изхода от нея, но ти можеш да контролираш твоето отношение и как да действаш в нея.“
  „Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.“

  Джиду Кришнамурти

 5. ГНУС„ ГНУС„ ГНУС..... казва

  ЕТО ЧЕ ВИ СРИНАХ ВСИЧКИ КОМИТЕТИ НА АСОЦИАЦИЯТА НА СЛЕПИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

 6. ОТВРАТЕНА НА МАКС казва

  ТЕЯ КОЗУНАЦИ ЗА СНИМКИ В КИНОТО НЕ ЗАБАВЛЯВАТ ХОРА„ КОИТО ПИЯТ ЧАЙ…….

 7. DEUTSCHE BANK казва

  THE DEMONIC EXPERIENSE – FRIEND OR ENEMY?

 8. Александър Попов казва

  Ясен е единствения човек в тази държава, който съвестно върши работата си. Не е нужно всеки инакомислещ да бъде очернян по този начин!

 9. многознайко казва

  Добре е захлебил-още като следовател и водещ се в комбина с Пепи Еврото…..разликата му с него /Еврото/е никаква но няма кой да се разрови.Иначе ще стане доста интересно….Много си е повярвал,ама да видим докога

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.