Гавра с Бойко! Гербери гласуват за Рашков, искат да чегъртат Борисов

8 3 676

Бойко Рашков със сигурност ще бъде избран за депутат в следващото Народно събрание, при това с помощ от… гербери!

Бившият МВР шеф и отявлен враг на хунтата ГЕРБ води листата на „Продължаваме промяната“ в Перник, където опонентите са разположили също тежка бойна техника. След вътрешнопартийна драма БСП прати там дългогодишния депутат Александър Симов, а ГЕРБ – чичото на Влади Горанов –  Кирил Ананиев, пише „Галерия“, като се позова на отлично информирани източници.

В тези две партии обаче е имало доста брожения при формирането на пернишките листи и затова местните активисти никак не са ентусиазирани да работят за своите в настоящата кампания.

В БСП разпрата беше сериозна – водачът на листата Любомир Бонев се оттегли с обяснението, че предпочита да работи като строителен инженер. В момента той е шеф на индустриалната зона в града, но е бивш депутат от БСП.

Наред с това там тече дълъг конфликт на местните социалисти с Корнелия Нинова. Кметът Станислав Владимиров, който също бе депутат, много пъти я е критикувал, включително за слабите резултати на предишните избори. Той обвини лидерката в „идейна безпътица“ и „лицемерие“, нарече Нинова „много агресивна, първосигнална и злобна жена“, а ръководството от своя страна сне доверието си от него.

Реклама

Пернишките социалисти са готови да гласуват за кого ли не, включително за Стефан Янев и Мая Манолова, само и само да направят напук на Нинова.

Пернишката листа не за първи път е невралгична точка за БСП. През февруари миналата година председателите на областния и общински съвет на партията в Перник Валентин Петков и Стефан Кръстев отказаха да участват в листите с мотива, че имат особено мнение за начина, по който те се структурират.

При ГЕРБ драмата е малко по-различна. Макар да приемат водача на листата Кирил Ананиев, пернишките гербери скочили срещу второто място, на което кацнал парашутистът Георг Георгиев, който няма нищо общо с Перник. Той е започнал партийната си кариера от столичния район „Слатина“.

През 2014 г. е избран за председател на младите гербопитеци, а на предсрочните парламентарни избори през 2014 г. става депутат от 24 МИР—София. В третото правителство на Борисов е зам.-министър на външните работи.

Наред с това в пернишката организация на ГЕРБ имало бунтари, които искат да изчегъртат Бойко Борисов от лидерския пост в партията. И точно по тази причина работят за отявления му противник Бойко Рашков.

8 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ВИЖТЕ КАКВО– РАЗПОЛАГАМЕ С УМОПОМРАЧИТЕЛНИ СВЕДЕНИЯ ЗА МРЕЖИТЕ„ С КОИТО СТЕ ОПЛЕЛИ БОЙЧЕТО……

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ДА НЕ ВИ ГОНЯТ ПРИЗРАЦИ……

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ВИЕ ПРОЯВЯВАТЕ КОВЧЕЗИ„ ПОГРЕБЕНИЯ, С ОБИЧАЙНИЯ ЗА ВАС “ ТАЛАНТ“ ЗА НАКАРВАНЕ НА СВИДЕТЕЛИ ДА ЗМЪЛЧАТ ЗАВИНАГИ….

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ПРЕПОРЪЧВАМ НА УБИЙЦИТЕ ДА РАЗБЕРАТ„ ЧЕ ИМА ОМРАЗА„ КОЯТО САМО РЕНТГЕНИТЕ МОГАТ ДА Я УЛОВЯТ…..

 5. ОТВРАТЕНА казва

  ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО СТЕ Я ЗАКЪСАЛИ, ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО УПРАЖНЯВАТЕ ИЗНУДВАНЕТО?

 6. ОТВРАТЕНА казва

  А ЗА ПАЛАЧИТЕ?

 7. ОТВРАТЕНА казва

  ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЩЕ ВИ РАЗПЛАЧА МЕДИЦИНАТА…… И ТО МНОГО СКОРО. ЩО ЗА ВИРУС„ А?

 8. ОТВРАТЕНА казва

  АМИ„ АЗ ЩЕ ВИ УБИЯ С ФАКТИ„ БЕ „ МЪРШИ ДОЛНИ…… ЖАЛКИ СВОДНИЦИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.