Балонът „Възраждане” се спука, ДБ отвя Копейкин

3 3 257

Балонът „Възраждане” на Костя Копейкин се спука! Дори изпадналата в нокдаун „Демократична България” успя да изпревари руската пета колона според последното проучване на „Маркент Линкс”.

Седем партии ще влязат в парламента след предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, ако изборите бяха сега. Това показват резултатите от социологическо проучване на агенцията по поръчка на bTV.

Реклама

Допитването е проведено сред 1067 души в периода 27 август – 3 септември по методите на пряко-лично интервю и онлайн анкета.

Според социологическото проучване ГЕРБ води с малко над пет процентни пункта на „Продължаваме промяната“ – 22.9% подкрепа за партията на Бойко Борисов сред заявилите, че ще гласуват, срещу 17.8 на сто подкрепа за формацията на Кирил Петков и Асен Василев.

Това е първото социологическо проучване, излязло по време на предизборната кампания, което регистрира преднина на „Демократична България“ пред „Възраждане“.

3 Коментара
  1. НЕ СИ МИ ПРИЯТЕН, ША ЗНАЙШ.... казва

    ИМА И ДРУГО– ТЕ ТАКА И ТАКА ЗНАЯТ„ ЧЕ СТЕ КРАДЦИ И МИЗЕРНИЦИ, МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ КРАДЕТЕ……. ИЛИ СТЕ ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА…….?

  2. λεφτα казва

    ИмА и ОщЕ – НЕ ПРИЛИЧАШ НА ЧОВЕК !

  3. Мими Минохвъргачката казва

    НЕ ОБИЧАМ ХОРА„ КОИТО СА БИЛИ В ПАРТИЯТА НА БОЙКО БОРИСОВ„ А НЕ МУ ЦЕЛУВАТ РЪКА !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.