ДРАМА: Деница Златева открадна мъжа на обмудсмана Диана Ковачева

11 23 123

Новият шеф на „Булгаргаз” – Деница Златева, е истинска мъжемелачка в личните отношения. За това припомниха социалисти, след като президентът Румен Радев чрез служебния кабинет инсталира на поста „тяхното момиче”, дългогодишен международен секретар на БСП и вицепрезидент на Социнтерна и истинска разбивачка на сърца на поста, пише „Уикенд”.

Соцфурията с руси букли се прочу не толкова като депутат, шеф в Столетницата и международник, а като… крадла на съпрузи.

Хубавата Златева отмъква мъжа не на кого да е, а на астралната си близначка и бивш министър на правосъдието от ГЕРБ Диана Ковачева.

Днес омбудсман на България, през 2012 г. Ковачева е само омерзена от развода си с Венцислав Караджов съсипана жена, след като Златева решава да присвои хубавия юрист от Централната избирателна комисия.

Въпреки че Караджов е щастливо женен за правосъдната шефка и двамата имат момченце, той избира да зареже половинката си и да се впусне в афера със социалистката.

Парадоксално, Златева е родена на същата дата и в същата година – 16 юли 1975 г. като Ковачева, чийто съпруг оплита в мрежите си.

Борбата на русата социалистка за годежен пръстен се увенчава с успех, а Караджов й пада на колене с бижуто с диаманти на летище „София”.

Фактът, че двете дами са родени на една и съща дата, и имат астрална връзка изобщо не тревожи Златева, която нехае за кармата и оставя сина на любовника си Петър да расте с разведени родители.

Сватбата на Караджов и Деница Златева потопи в мъка красивата правосъдна шефка, ала това изобщо не притеснявало социалистката, днес успешно положила мощни телеса в управленското кресло в „Булгаргаз”.

За което, ако се вярва на зли езици, тя няма никакъв експертен или управленски опит. Караджов, заслепен от тогава младата и привлекателна хубавица, зарязва жена си Диана и дори няма нищо против да се венчае за нея навръх петък 13-и – поредно доказателство, че Златева, която избира датата, не се вълнува от суеверия.

Реклама

Научила за любовта между съпруга си и младата социалистка, Диана Ковачева сама подава молбата за развод. Караджов пък се оправдава, че партийните му дела като юрист в ЦИК от квотата на БСП го събрали с апетитната Златева. Пътят до сватбата обаче е дълъг.

Преди Караджов и новата директорка на „Булгаргаз” да си кажат „да”, юристът и правосъдният министър преживяват тежък развод.

Най-сериозни са битките за момченцето им и имотите на фамилията. Двамата имали разправия при делбата на множество имоти, като обстановката била усложнена допълнително от факта, че повечето от тях са приписани на родителите им.

Съпругът Венцислав Караджов бил отстъпил правата върху апетитен имот в село Рударци на тъста си, а сериозен проблем създавало и луксозно жилище в центъра на София, намиращо се на ул. „Денкоглу”. На дневен ред за разпределение били поставени още един апартамент в столицата и парцел в Бургас.

Поради сложността на ситуацията, дори и най-близките до фамилията не могат да кажат как съпрузите са поделили имотите помежду си и до днес, но за Ковачева приоритет били правата върху малкия Петър, въпреки че двамата родители едва не стигнали до бой в съдебната зала – всеки искал детето да е при него и да получи най-доброто, а и го обожавали искрено.

Момченцето, днес пораснал тийнейджър, все още е с майка си и двамата често са засичани самички да се разхождат по бул. „Витоша” в столицата и в парка на НДК.

Ковачева никога не позволява сина й да бъде видян с нея в компанията на друг мъж, тъй като омбудсманът е наясно, че веднага клюките за личния й живот ще рефлектират върху сина й.

Докато тя е самотна майка, Деница Златева и Венцислав Караджов се носят на крилете на любовта. Младите влюбени пътуват заедно, работят заедно за успеха на БСП, а Караджов се издига до председател на Комисията за защита на личните данни.

Кражбата на съпруг обаче докарала голяма беда върху Златева – мъжа й започнал да вижда прекалено много прилики и в лошите черти на новата си половинка, които забелязвал и при старата.

Двамата със Златева започнали да странят един от друг, скандалите и обвиненията били ежедневие. Говори се, че Венцислав Караджов дори съжалил на глас пред социалистката, че е изоставил хубавата си съпруга и сина си, за да се врече на нея, като обвиненията били предимно заради момченцето му, което съдът постановил, че ще е под грижите на майка си.

Само за година, злочестия неверник установил, че бракът му с Деница Златева е провал и подал молба за развод, който също се проточил с разправии и скандали, но за щастие завършил безболезнено и за двамата към днешна дата.

11 Коментара
 1. A- ha - ha ! казва

  ЗНАЕХ СИ ЗАЩО НЕ ВИ ПОДХОЖДА ДЕВИЗА “ РАБОТА„ РАБОТА„ РАБОТА“…..

 2. ОТВРАТЕНА казва

  ТО Т’ВА НЕ Е ТЕНИЗ„ А БОУЛИНГ……

 3. A- ha - ha ! казва

  АЗ ВЕЧЕ СЕ САМООЛИЦЕТВОРИХ С БАЛДУИНОВТА КУЛА……

 4. ДЕДЕ И МИА казва

  САМО ПРОСТИЯТ ЧОВЕК ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКА ЗА ПРЕД ДРУГИТЕ.

 5. ОТВРАТЕНА казва

  СПОМНЯМ СИ ЗА ЕДНИ ЕКСЦЕСИИ ОТ ТИПА НА : “ НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА ИМИГРИРАМЕ“……..

 6. УШИ КАТО ПЕПЕЛНИЦИ казва

  НА ВАС К’ВО ВИ ПРЕЧИ ДА НАПРАВИТЕ ЕВЛЮЦИОНЕН СКОК- ДИСАГИТЕ, ПРОСТОТИЯТА ИЛИ ( Ахаха) ТЪРСЕНЕТО НА СЪВЪРШЕНСТВО……?

 7. Рецидив казва

  ТЪЗ ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ ……. МНОГО ИЗТЪНЯ„ ВЕ…….

 8. ОТВРАТЕНА казва

  ТЯ РЕКАТА НАЛИ ЗНАЕТЕ„ ЧЕ НЯМА НАЧАЛО И КРАЙ„ А ИМА САМО БРЕГОВЕ. Е…. ТА ВИЕ СТЕ НА ДРУГИЯ БРЯГ!

 9. BLEICHGESICHTER казва

  АЗ И ВИКАМ “ ЕЛА“, ТЯ ГЛЕДАЙ КАКВИ ГИ ВЪРШИ………

 10. ДЕДЕ И МИА казва

  Ами, стига за днес, че доста работа свърших….

 11. Балканджия казва

  Трита киликанзера и да ми платят, няма да ги открадна. Дори когато стана на сто години!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.