МВР министърът потвърди новина на Narod.bg: Ченгета помагат на бежанците

6 1 809

Вътрешният министър Иван Демерджиев призна, че хора от МВР подпомагат както трафика на нелегални мигранти, така и пътни нарушители, като например Георги Семерджиев, който причини катастрофа, отнела живота на две млади жени на столичния булевард „Черни връх“.

В ефира на Нова МВР шефът обяви, че има съмнения за пропуски на служители на ведомството, които подкрепят каналджиите по границата, с което потвърди новина на Narod.bg за чадър над бежанския поток от страна на пробити служители на Вътрешното министерство.

„Видях много хора които съвестно изпълняват дълга си и това ни мотивира да обърнем внимание на тези, които саботират. Имаме сигнали по тях. Работим по няколко случая със сериозни съмнения за подпомагане.

За между двама и четирима служители става въпрос. Има други в системата, за които има данни, но няма достатъчно доказателства. За повече от четирима има доказателства и по тях се работи. На изпълнителско ниво са повечето”, разкри министърът.

„Различни са действията. Нямаме доказателства да са взимали пари, но са пропускани транспортни средства с мигранти. Има данни, че полицейски автомобил ескортира автомобил с мигранти”, добави Демерджиев.

Реклама

Попитан дали Георги Семерджиев, станал известен с фатална катастрофа на столичния булевард „Черни връх” се ползва от полицейска протекция, министърът отговори:

„Има две дисциплинарни проверки, които са удължени. Изиска се да приключат преди сроковете. Мотивът е да се изчакат материали от прокуратурата. Едната касае Симона Радева, другата – неин колега. Имам съмнение, че са подпомогнали Семерджиев”. Според информацията, с която министърът разполага, и двете проверки ще приключат на 12 септември.

„Не искам да изпадам в подробности, защото са предмет на проверка, но ще бъдат оповестени дисциплинарните мерки. Очаква се да бъде наложено дисциплинарно уволнение поне за едното от двете лица”, разкри Демерджиев.

МВР министърът коментира и зачестилите напоследък нарушения по пътищата, някои от които станали и причина за трагични инциденти.

По думите му мерките, които от МВР са въвели, дават ефект. Той подчерта, че 130 екипа осъществяват линеен контрол, а над 9 хиляди са проверените водачи. Тези действия ще продължат, увери вътрешният министър.

„Вторият въпрос касае действията на съдебната система. Натъкнах се на много леки присъди с алогични мотиви, но това е за органите на съдебната власт. Ще обърнем внимание и ще преценим има ли необходимост от законодателни изменения.

Действително наказаните лица са твърде малко. Наказанията са занижени. Ставаме свидетели на тежки произшествия”, обяви Демерджиев.

6 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  Чудовища…..

 2. НЕЧОВЕШКА СГАН казва

  МОЛЯ„ РЕПЛИКА !

 3. ОТ ВИСОТИТЕ казва

  ИНСТИТУЦИОНАЛНО СТЕ КОНСТИТУЦИОННО НЕДОСТАЧЪЧНИ, ЗАЩОТО СТЕ РОДНИНИ НА СЛАВЧО ТРЪНСКИ….
  https://pik.bg/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8A%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BB-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0-news28810.html

 4. ОТВРАТЕНА казва

  СЪД И СМЪРТ ЗА ПЕДЕРАСТИТЕ !!!

 5. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/H0HZX казва

  ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞Xpaни kyчe дa тe лae, xpaни пoлицaй зa дa тe YБИE!☜
  ☞Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО! ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz
  ☞Дokaтo нe ce oтpeжe главата нa Дидo-пoлицaя, и нeбъдe зakaчeн нa чeнгeл, нeщaтa нямa дa ce oпpaвят!: rb.gy/vj7rp5 ☞От 77 години България е под милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68

 6. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/D8KLR казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞От 77 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: tiny.cc/edayuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.