България ликува: Бойко се отказва от политиката!

14 2 860

В над 20-минутна реч в Разград днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на счупената държава и заплаши електората, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори. Новината докара до екстаз България, изсмуквана от гербопитеците повече от 12 години.

„Избирайте бе, мили мои! – каза Борисов в типичния си тон. – Избирате тях – аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам?! Пет пъти!“.

Реклама

Бившият премиер каза, че това е най-лесната кампания за ГЕРБ, защото държавата е счупена. „Айде, преди нямаше с какво да сравня“, вметна той с лист за цената на тока в ръка. Борисов изброи куп неща, които без него вървят на провал – всичко бе в стил: „Селяните са наши, а цената на олиото расте. Защо?!“.

Лидерът на ГЕРБ се обяви за най-опитния човек в управлението „и особено в геополитиката“, но после – „за да не прозвучи нескромно“, сложи царя малко по-високо пред себе си. Каза, че се учи от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и като спомена имената на Иван Костов, Първанов и даже Станишев, заяви, че с тях до ден днешен има диалог.

Борисов може и да е стъписал електората на ГЕРБ, но някои видяха в заплахата му искра надежда. Ето какво написа по този повод във фейсбук Любомир Аламанов:

14 Коментара
 1. Рецидив казва

  ИМАМ ЕДНО ГУМЕ„ С КОЕТО ЩЕ ВИ НАРИСУВАМ„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШОЦИ….

 2. А СЕГА НОРМАЛНО казва

  А ЗАЩО ДА ИЗБИРАТ ЧОВЕК„ КОИТО НЯМА ДА ГИ РЪКОВОДИ?

 3. РАЗБИРАМ ВИ„ НО...... казва

  Е, А ПЕНСИОНЕРИТЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ„ КАТО НЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ДО НАПЕЧАТВАНЕТО ДОРИ НА БЮЛЕТИНИТЕ…..?

 4. АЛИ БАБА И ШЕСТИЦАТА казва

  САМО, ЧЕ„ ГНУСАРИ, В ТЕНИСА ПРОТИВНИКЪТ Е ЕДИН……

 5. ДЕДЕ И МИА казва

  ЖИВЕЙ С ДОСТОЙНСТВО !

  ПОДПИС: УЕЙН ДАЙЪР

 6. ОТВРАТЕНА казва

  АРЕ„ ДА ВИ СПОЛЕТИ И ВАС ТАКАВА ДОБРОТИЯ, ГНУСНА ПАПЛАЧ !!!

 7. БКПеец казва

  Почнал е да сънова кошмарни сънища: как неговите герберопитеци сами ще го гътнат за да не останат следи от грабежа и да прехвърлят цялата вина на него!

 8. Аха казва

  Ей, сега ще трябва да търпите, че истинскинските побратими на пернатите германци са не кой да е , а най- големият им враг- поляците……

 9. Д-р Менгеле казва

  Мнооого е зле с тироида този дедо.

 10. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞От 77 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: tiny.cc/edayuz

 11. Добри Джуров С Танковете казва

  НЕ МОГАТ ДА ГО ГЪТНАТ ПРО ПОЛОЖЕНИЕ„ ЧЕ ТЕ СА РАЗФАСОВАНИ ВЕЧЕ НА СЪСТАВНИТЕ СИ ЧАСТИ„ БОКЛУЦИ…..

 12. A- ha - ha ! казва

  УБЕДИХ СЕ„ ЧЕ БЕСЕПАРИТЕ ЩЕ ГИ ЦЕПЯТ КАТО ЦИРЕЙ, ЗА ДА ДИ ИЗВАДЯТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО…………

 13. Рецидив казва

  ДАЛ“ НЯМА ДА ВИ ПРОДАДАТ ДОЙЧОВЦИТЕ НА БАШ ТУРЦИТЕ, НЕ ЗНАМ…….ТИЯ ТУК МНОГО ПАРА СА ДАЛИ ПО ПРОСТУТКИ……

 14. Очевидец казва

  Предпоследно отказва ли се или не се отказва бай Барон Мюнхузен? В едната статия пишете, че се отказва , а в съседната статия пишете, че оставал?!? То стана, като на времето са карали сиганите срещу една шкембе чорба и една бира да викат пред Народното Събрание “Горе Стамболов !“, а опонентите му, срещу три кебапчета и едно реване, да викат “Долу Стамболов !“. И предплатените и от двете страни сигани , за да си изпълнят коректно обещанията, са започнали да викат наведнъж :
  Горе-Долу Стамболов! Горе-Долу Стамболов!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.