Бойко размаха пръст на Narod.bg: Няма да се оттеглям!

4 2 267

В над 20-минутна реч в Разград днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на счупената държава и заплаши електората, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори.

Единствено Narod.bg излезе със заглавие, че България ликува, след като Бойко е решил да се оттегли от политиката. Няколко часа по-късно Баце – както винаги, се отметна от думите си и размаха пръст на Narod.bg, който очевидно редовно следи:

„Социология в #Разград! И не! Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!“, написа Борисов преди малко в профила си във „Фейсбук“ и прибави над 60 кадъра със свои ухилени привърженици.

Ето какво каза той пред разградските гербопитеци по-рано:

Реклама

„Избирайте бе, мили мои! Избирате тях – аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам?! Пет пъти!“.

Бившият премиер каза, че това е най-лесната кампания за ГЕРБ, защото държавата е счупена. „Айде, преди нямаше с какво да сравня“, вметна той с лист за цената на тока в ръка. Борисов изброи куп неща, които без него вървят на провал – всичко бе в стил: „Селяните са наши, а цената на олиото расте. Защо?!“.

Лидерът на ГЕРБ се обяви за най-опитния човек в управлението „и особено в геополитиката“, но после – „за да не прозвучи нескромно“, сложи царя малко по-високо пред себе си. Каза, че се учи от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и като спомена имената на Иван Костов, Първанов и даже Станишев, заяви, че с тях до ден днешен има диалог.

Въпреки че у никого няма съмнение, че Борисов може да се отметне от всяка своя дума, някои видяха в заканата му надежда за отърваване от Бойко, но не би…

4 Коментара
 1. Жоро казва

  Американците го натискат лошо да де оттегли , за да се прокара коалицията: ПП- ДБ -ГРОБ-СДС ..
  Няма избор..

 2. Lucid & Ferrous казва

  Добре де, защо ѝ е на територията правителство? С/без правителство, тук държава няма и не може да има.
  Имаме си местни феодали с личен башибозук да им пазят рахатлъка и да приватизират не приватизираното. Европейските помощи ги получават едни и същи хора, т.е. и там няма нужда от счетоводители и разпределители, ЕС направо да им ги дава.
  Сашките и рашките и те си правят каквото си искат по територията. Защо офчото стадо да се харчи за правителство?

 3. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/D8KLR казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞От 77 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: tiny.cc/edayuz

 4. многознайко казва

  Баце!Стига!Знаеш,че незаменими няма.
  Ходи си харчи „спестеното“ и мирясай.
  Тая клета държавица ще я оправи само и единствено фуражка,ама не твойта,щото не е истинска.
  Единственото дето се моля да дойдат такива,които не ламтят само за постове и пустите пари,а да помислят за топяшата ни се нация,която загива…………

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.