Тема на Narod.bg: Лилия Биланова – сводницата, която уреждала непълнолетни момичета на Петър Кънев

9 5 181

Маститият социалист и водач на БСП листата в Бургас Петър Кънев е протекъл в разработка на ГДБОП за участие в банда за проституция и сводничество. Разследването е проведено в периода 2013-2014 г., но е заметено под килима…

Narod.bg вече разкри, че депутатът, опасно близък и до ГЕРБ по линия на печатница „Демакс”, която от години бълва бюлетини за всички избори, е спипан със специални разузнавателни средства да поръчва непълнолетни 14-годишни проститутки дори от сградата на парламента!

Кодовото изречение, с което Петър Кънев викал невръстната жрица на любовта, е „Искам дънки №14“, като числото указва годините, на които иска да е проститутката.

До момента, обаче, не беше ясно кой приема поръчката от другата страна на слушалката, но Narod.bg разби и тази тайна – петимният за детски ласки социалист е давал нарежданията на сводницата Лиляна Биланова!

Реклама

Наш източник от средите на Темида, изключително гневен от смачканото разследване, обясни, че именно Биланова е центърът, около който се завихряла гнусната търговия с плът, като набирала момичета са ВИП клиенти, сред които и днешният водач на БСП-листата в Бургас, който е на достолепните 68 години.

Доказателствата срещу възрастния любовчия Петър Кънев са бетон – червеният депутат е записан в над 100 разговора и безброй есемеси със сводницата Лиляна Биланова, като пазарлъците за доставка на проститутки са документирани със СРС-та, категоричен е източникът на Narod.bg.

Тайната комуникация между депутата и сутеньорката продължила толкова дълго, че между двамата имало взаимно доверие и илюзия за някакъв вид извратено приятелство, категоричен е магистратът пред Narod.bg.

Прелюбопитен е и фактът, че в периода 2013-2014 г., когато ГДБОП подслушва и записва порно бандата, Лиляна Биланова е била на едва 17 години.

Очаквайте само в Narod.bg продължение на темата – коя е Лиляна Биланова и с кой бандит е имала връзка, докато е намирала проститутки за Петър Кънев

9 Коментара
 1. НА ДЯДО БОЖЕ ПАЧКАТА казва

  АМАН ОТ “ ВЛЮБЕНИ КЛЕПТОМАН/ КИ БЕЙ

 2. ВИЦЪТ УМРЕ казва

  “ Ако обаче турист се загуби в планината или остане под небето в отдалечено населено място в студа, какво може да направи сам, за да не измръзне, докато дойде помощ? „Много трудно е сам да си помогне. Най-добре е да е облечен топло и да разтрива ръцете и ходилата си. Ако има влажни дрехи, да ги смени със сухи и топли, стига да си носи. Да се скрие на завет, където няма вятър и влага“, съветва проф. Хаджийски.

 3. СВИДЕТЕЛКАТА казва

  МОЕТО ПОЧТЕНО АЗ ПОЗДРАВЯВА ТВОЕТО ПОЧТЕНО АЗ

 4. ОХО....... И ПИТАШ казва

  ИМА ЛИ НЕЩАСТЛИВЦИ, КОИТО ПРЕДИ ДА УМРАТ, ГЛЕДАТ ДА ЗАТРИЯТ ЦЯЛ НАРОД……?

 5. УБИХ СА ДА ТА ОБИЧАМ...... казва
 6. ОТВРАТЕНА казва

  АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА„ СВИДЕТЕЛИ СТЕ НА НЕЧОВЕШКИ НАТИСК И ФАШИЗЪМ !!!

 7. ☠Мордор-унищожителя на сводници☠ yerl.org/H0HZX казва

  ☞Пpeди 37 гoдини Пokpъcтиx c kaлaшниka и нoжa, 37 xиляди тypчeeщи ce цигaнинa и aшлъдиcъx ceдeм xиляди kъдънkи. ☞Ckopo пaк шъ aшлъдиcвaм! ✞Aмин✞ ☞Ckopo ниe БЪЛГAPИТE-Hacлeдници нa Poдa ДYЛO, щe Лиkвидиpaмe 144-гoдишня Жидo-Цигaн-Pycko-Тypckо-Kpaвapckи КЛОЗЕТ-БГ, и ще започнем ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEMИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ нa Maйka Бългapия!: yerl.org/jqo5d ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: yerl.org/crXJp ☞Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: yerl.org/hKTWt ☞Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи: yerl.org/vhyAT ☞Гнycнa, дoлнa, пoдлa cвoдничka пo Гopянckи: yerl.org/jIPMs ☞❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG

 8. […] Доказателствата срещу възрастния любовчия Петър Кънев са бетон – червеният депутат е записан в над 100 разговора и безброй есемеси със сводницата Лиляна Биланова, като пазарлъците за доставка на проститутки са документирани със СРС-та, категоричен е източникът на Narod.bg. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.