Бойко с нов лупинг: ГЕРБ прегръща ДПС! (ВИДЕО)

7 2 612

След като преди по-малко от денонощие председателят на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов каза, че „има много формули, но формула ние и ДПС не съществува“, днес (1 септември) позицията на партията вече далеч не е толкова категорична. Това се разбра от изказванията на Борисов и заместника му в партията Томислав Дончев.

Първо Дончев каза, че ГЕРБ иска управление с партии, които нямат идеологически различия. Това не изключва партията с председател Мустафа Карадайъ, която казва за себе си, че защитава евроатлантическите ценности.

После на брифинга за идеите на ГЕРБ за антикризисни мерки се появи Бойко Борисов. Той вече не изключваше никого конкретно от формулата за управление на страната, обяви, че е съгласен на „всичко, което гарантира спокойствие и стабилност“, включително правителство на малцинството.

Борисов все пак каза, че „основният ни спор“ е с „Продължаваме промяната“, като ги нарече неколкократно „партията на посредниците“, повтаряйки тезата на ГЕРБ, че заради търговците цената на природния газ се увеличава допълнително.

Реклама

„В тази ситуация трябва да се говори с всички, защото минимум национално съгласие е необходимо на следващия парламент. България е залята от кризи. В парламента има теми, по които трябва да бъде търсен максимален консенсус“, каза Томислав Дончев.

„Естествено, с всички не може да се управлява. Когато всички са в управлението, народът е в опозиция“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ, но не каза кого изключва от управлението.

Не се разбра еднозначно какъв хоризонт на управление си представя ГЕРБ, за която засега социологическите проучвания сочат, че ще бъдат първа по резултат политическа сила след изборите на 2 октомври.

Първо бяха представени мерки и визии на партията за поне един пълен мандат, както самите представители на ГЕРБ отбелязаха. После Борисов сметна, че „тука става въпрос за правителство, което може да ни преведе през зимата“ и насочи към обявените от ГЕРБ приоритети, около които да се търси обединение.

ВИДЕОТО ТУК

7 Коментара
 1. Аха казва

  ПФФ, ПО ДЯВОЛИТЕ БОКЛУЦИТЕ….. НАЙ– ПОСЛЕ И АЗ ДА СЕ ОГЛЕДАМ СУТРИН В ОГЛЕДАЛОТО И ДА СИ ПОДСВИРКВАМ : “ NO MONEY, NO HONEY „

 2. Рецидив казва

  ДА ВИ КАЖА„ ТЕЗИ ХОРА ОТ СНИМКАТА ИЗГЛЕЖДАТ ВСЕ ЕДНО СА ВИДЕЛИ ПРИЗРАК…..

 3. !!! казва

  Каквито и лупинги да прави смешника, няма да му помогнат.

 4. ИСТИНАТА казва

  ОБЕДИНЕНИЕ ДА, но за ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИНА за:КТБ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, ПЪТНАТА КАРТА, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,………………………….., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ“герб“!!! Да го НАПРАВИМ БЪЛГАРИ!!!

 5. †❤️Baля oт Бypгac❤️ yerl.org/wBGsB казва

  ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв: yerl.org/Y7Ce5
  ☠Цигaнин-cвoдниk = гнycнa вoнящa xиeнa: tiny.cc/cnbyuz

  ☞От 77 години България е под милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz

  ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz

  ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜

  ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68

 6. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/H0HZX казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞От 77 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: yerl.org/B1m2m

 7. ☭Бaбa Mитpoфaнa казва

  ☞Долу сатанинската антибългарска цигaн-секта ГЕРБ+PзБ+СДС+ДПС!: yerl.org/MTs5G ☞Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци, циганина Цветан Цветанов и циганина Бойко Борисов!: yerl.org/ezFcx ☞Да чукат камъни за тунела под Шипка милиционеро-болшевишките гадове гнусни!!!: yerl.org/QUCjM ☞Heзaбaвнo дa ce вkapaт зaд peшeтkитe, дokaтo нe сa дyxнaли в чyжбинa!: yerl.org/4wQiJ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.