Само в Narod.bg: Симеон II слугувал на КГБ

5 3 473

Подмяната в България е започнала далеч преди появата на Киро и Асен – оказа се, че Симеон Сакскобургготски, който като премиер на „жълтото правителство“ (2001-2005 г.) щеше да ни оправи за 800 дни, е слугувал на КГБ, разкри Narod.bg!

Симеон II попаднал в мрежите на руската репресивна служба в годините около навършването на пълнолетие, т.е., около 1955-а година.

Новината дойде от пост на един от малкото истински дисиденти и борци срещу комунизма – Петър Бояджиев.

Ето поста, в който лъсна унизителната за Сакса истина, останала скрита до този момент:

Реклама

Днес Симеон Сакскобурготски е присъствал на погребението на депутата от ДПС и олигарх Камен Костадинов и е казал много похвални думи за него.

Пиша това с надежда да разберете как съм се чувствал аз и други политически емигранти, когато мнозинството българи врякаха преди години „царят, царят ще ни оправи“. Аз се  познавам със Симеон. Както той, така и аз знаем кой кой е. И много други в  в емигрантските среди знаеха.

Аз дори имах и възможността, поради по специални отношения с френската администрация, да знам, че е вербуван директно от КГБ някъде около пълнолетието му.

И не бях само аз, разбира се. Но кажете ми, какво можехме да направим? Ами тогава щяхте да ни изядете заедно с кокалите. Животът е такъв. Трябваше българският народ да изстрада и това, за да помъдрее поне малко“, завършва поста си Петър Бояджиев.

5 Коментара
 1. Lucid & Ferrous казва

  Добър ден. Само мноооо-го глупав народ може да си довлече тази дърта, крадлива мадридска сврака.

 2. Д-р Менгеле казва

  На Каменчо мангалските генки са множко – както знаем, маймуните не живеят дълго без патериците на елитарна медицина. За справка вж. Дж.Рокфелер – 7 трансплантации на сърце, 2 чифта бъбреци и неизвестен брой тестиси.

 3. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/dcttuz казва

  卐☞Heil Hitler!☜ 卐☞Sieg Heil!☜ ➤ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa! ☞От 77 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!: yerl.org/dEX68 ☞Фильм «Пoбeг из Гyлaгa»: tiny.cc/yeotuz ☞С български субтитри «Бягcтвo oт Гyлaг» го има на: tiny.cc/yeotuz ☞So weit die Füße tragen_Deutsch mit English Subtitles: tiny.cc/0fotuz ☞ЖИД=EBPEЙ=ЦИГAH!!!☜ ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: yerl.org/B1m2m

 4. J.English MI5 казва

  Кобурга е имал огромни дългове но хазарт в Монако които со били изплатени от Руските служби КГБ които разбира се поискали ВЕРБОВКА и услуги
  КГБ активира своята клетка покойния ПГУ ДС генерал Любен Гоцев да ХОДИ и ръчка в Мадрид Кобурготски са го навива за бг премиер
  ДС ген.Гоцев на младини изкарва земи 30 месеца школовкаКГБ в Москва и за напред вярно служи на Руските служби до смърта си наскоро
  ДСген.Гоцев е засечен в Мадрид на посещение над 20 пъти в рамките на 1,5год от Испанските служби

 5. Някой си Ebt. казва

  Хайде бре бре, Ами Вие като сте агенти на хамериканското ЦРУ какво да ви правим???

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.