Корнелия потъва! БСП структури работят тайно за Стефан Янев и Мая Манолова

8 3 223

Уникален резил може да преживее БСП и нейният лидер Корнелия Нинова на предстоящите избори, ако не се случи някакво чудо. Социалисти довериха пред „Галерия“ за мащабни бунтове срещу листите и начина им на определяне. За първи път в цялата нова история не са питани районните организации за номинации по места.

Корнелия Нинова е прескочила устава и кандидатите за депутати са били утвърдени директно от ръководството.

„Не само че е нарушение на правилника на самата партия, но е нещо нечувано и изключително арогантно“, оплака се лидер в голяма столична организация на БСП.

„Целта на Корнелия е ясна – в парламента да влязат само верните й хора. Ако организациите номинират своите любимци и естествени водачи, може в парламента да влязат доста „инакомислещи“.

Той довери, че брожението е абсолютно масово по цяла България. Нещо повече, активистите на столетницата се готвели масово да саботират „червените“ кандидати за места.

Реклама

Те вече работят за естествените партньори – Стефан Янев и Мая Манолова. При това го правят абсолютно безплатно, поне по региони.

Това е голям удар за Корнелия Нинова, която не се понася органически с Мая. Ако има друга жена, която лидерът на БСП да мрази толкова, това е вицепрезидентът Илиана Йотова, довериха социалисти.

Вътрешни социологии сочат, че при висока избирателна активност партията може да падне до 6 процента и 15 депутати.

Това ще е исторически крах и шансът на Нинова да се закрепи с ново участие във властта. Никой към този момент обаче не може да каже каква ще е конфигурацията след изборите на 2 октомври, камо ли дали БСП ще влезе пак в ролята на незаобиколим фактор.

„Не успее ли Кака да се закачи пак за властта, лошо й се пише. Този път опозицията в партията, колкото и да е разединена, ще се стегне и ще я бутне. Не че с тази липса на нови идеи някой може да спаси в момента пропадането на БСП“, призна високопоставеният социалист.

8 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  БЪЛГАРСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ„ ФАШУГИ…. # ЦИАНКАЛИЙ……?

 2. ОТВРАТЕНА казва

  КАТО ПРОПАДНА СДЕЛКАТА С ГАЗА ПО ВАША ВИНА„ ТЪКМО ПО– МАЛКО ЕМИГРАНТИ ЩЕ ВИ ПОСЕЩАВАТ……

 3. ПРОСТИТУЦИЯТА ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ казва

  А И ТУРИСТИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИДВАТ С ЛИЧНА ОХРАНА……

 4. ОТВРАТЕНА казва

  АКО ИСКАТЕ ДА ВИ ОТСЕРВИРАМ ЗА ПОСЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО- ОБАДЕТЕ СЕ …… ТЕЛЕФОНЪТ МИ Е : XXX _ XX XX XX

 5. Рецидив казва

  МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ДИРЕКТНИ – С КАМИОНИ ДА УБИВАТЕ СВИДЕТЕЛИ НА НИЗКИТЕ ВИ БЪДЕЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

 6. U.N.C.L.E SAM казва

  Корнелия е ЧЕРКЕЗКА има грузински и цигански жилки като много жители на с.Крушовица и близките Врачански села

  По Турско НАЙ-много черкези са се заселили в Врачанските сера и около Чирпан Пловдивско

 7. ИСТИНАТА казва

  Нещо не разбрахме, КОЯ „бсп“ ще БУТАТ, ТАЗИ дето нарече себе си „герб“, ТАЗИ дето ПОДМЕНИ листата за Евровота или ТАЗИ на ИЗЛЪГАНИТЕ?!?!?! КОЯ????

 8. Д-р Менгеле казва

  Капанската ми баба казваше на циганите черкези. Всъщност, това не са никакви черкези, а азиатски цигани, които са били разменени за българи, май при Екатерина, но трябва да проверя.
  Ако си мислите, че мангалите напъплят само Европа, грешите. Цунами цигани заливат Персия и Централна Азия. Там са ги наричали лило/лало/лулу/лоло. Е, повечето вече са претопени, но има все още и по-малко интегрирани.
  Корнелията, ВИДИМО, тироида, си е мангалка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.