„Искам дънки №14“: Ето как милионерът от БСП Петър Кънев си поръчал непълнолетно момиче (РАЗСЛЕДВАНЕ на Narod.bg)

9 10 245

Името на депутата-милионер от БСП Петър Кънев, който по линията на печатането на бюлетини е опасно близък и до Бойко Борисов, изтече в разследване на група за проституция и сводничество, разкри източник на Narod.bg от върховете на спецслужбите.

Бизнесменът зад любимата печатница на властта „Демакс“, спонсор на Корнелия и затова отново водач на листата в Бургас за предстоящия на 2 октомври предсрочен вот, е бил активно разследван от ГДБОП в периода 2013 – 2014 г. за участието му в банда за проституция и сводничество.

С използване на СРС-та ченгетата установили, че 68-годишният днес социалист бил редовен клиент на проститутки. По време на подслушването криминалистите изпаднали в шок, след като депутатът си поръчал момичета дори от пленарната зала. Побелелият любовчия викал проститутките за оглед в заведения до Народното събрание. При акцията спецполицаите от ГДБОП разкрили, че е червеният милионер пожелал момиче, което тогава било на една 14 години, т.е., непълнолетна.

Реклама

Кодовото изречение по телефона, когато говорил със сводницата, уреждаща му интимен ескорт, било „Искам дънки №14“. Което означава 14-годишно момиче….

Очаквайте само в Narod.bg серия публикации, в които ще осветлим всичко за скандалната афера, имената на сводниците и проститутките, както и защо случаят не завършва с арест за Петър Кънев през лятото на 2014 г., когато ГДБОП арестува останалите членовете на групата.

За да спасим принципите на плурализма, Narod.bg потърси Петър Кънев за коментар по гнусния казус, тепърва ще публикуваме неговия отговор. В редакцията винаги сме подозирали, че политиката е мръсна работа за хора без особен морал, но не и чак толкова мръсна, че да се използват деца за секс.

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ РАЗКРИТИЯ

9 Коментара
 1. ОТВРАТЕНА казва

  ГНУСНИ НЕПЪЛНОЦЕННИ БАКТЕРИИ

 2. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/piayuz казва

  ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC
  ☞Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.: yerl.org/5vZ5D ☞Пoлиция=Maфия!☜ ☞От 77 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜ ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠: yerl.org/Apamu ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞Ckaжи-ka дядя: yerl.org/huOuS ☞Бей жидов: yerl.org/B1m2m

 3. ОТВРАТЕНА казва

  ПЕРИТОНИТЪТ ВИ ВОНИ ПОВЕЧЕ ОТ НА КОЙТО И ДА БИЛО ДРУГ…

 4. ОТВРАТЕНА казва

  ПОГРЕБАНИТЕ ЖИВИ МЪРШИ СА ТУК „ ПРИ МЕН !!!

 5. A- ha - ha ! казва

  НЯКОИ ИНДИВИДИ ЯВНО НЕ ЗНАЯТ„ ЧЕ ИМА И ПО– КРАСИВИ ГЛЕДКИ ОТ НАПУДРЕНИ ДЪРТАШКИ ГЕНИТАЛИИ……

 6. A- ha - ha ! казва

  НАПРЕД! НАРОДНОСТТА НЕ ПАДА„ ТАМ ГДЕТО ЗНАНЬЕТО ЖИВЕЙЙ……..

 7. АХМАТ - СИЛА казва

  Този БСПедераст да го пуснат да му се изредят брадатите юнаци на Кадирката! Гад мръсна! На изборите през октомври – само 0.00005% за тази хайдушка партийка БСП!

 8. Д-р Менгеле казва

  Бахти уродливия и извратен мЪнгал (по тироида ще ги разпознаете). Този само кол в гЪзЪт го оправя.

 9. Д-р Менгеле казва

  Байдъуей, днес са оперирали зетчето на Тръмп,“евреина“ Кушнер за рак на тироида (има мангал, има рак на тироида).

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.