Само в Narod.bg: Започват арести в „Булгартрансгаз“ заради Чирен? САЩ на нокти – фирмата ползва опасни руски технологии

21 8 079

Очакват ли се арести в „Булгартрансгаз“ за корупция и притежаване на класифицирана информация, свързана с националната сигурност? Въпросът е все по-належащ, след като източник на Narod.bg алармира, че компанията „Главболгарстрой“ – любим строител по време на 12-годишната диктатура на ГЕРБ, притежава и използва тайно опасни руски технологии при изпълнението на обществени поръчки, с което е на мушката на САЩ!

Както вече писахме, голямата битка на „Главболгарстрой“ сега е да лапне обществената поръчка, неслучайно разбита на три части, за изграждане на нови газови мощности в Чирен. Стойността на поръчката е за над ПОЛОВИН МИЛИАРД лева.

Например, без знанието на Владимир Малинов началник на управление „Съхранение на природен газ“ Валери Петров се опитва да промени изискванията към бъдещите кандидати в процедурата, така че те да паснат на неговите началници в сянка от „Главболгарстрой“.

Вече не е тайна, че зад гърба на шефа на държавното „Булгартрансгаз“ Владимир Малинов продажни чиновници се опитват да променят изискванията към бъдещите кандидати в процедурата, така че те да паснат на техните началници в сянка от „Главболгарстрой“, основана от вече покойния Симеон Пешов, личен авер на Баце, категорични са информаторите на Narod.bg.

Примерите вече са налице – без знанието на Владимир Малинов началникът на управление „Съхранение на природен газ“ Валери Петров пробва да измени изискванията към бъдещите кандидати в процедурата, за да станат удобни за ГБС.

Това поражда въпросът за чии интереси работи Валери Петров? Според източникът на Narod.bg пробитият шеф в държавното газово дружество вече е станал оперативно интересен за USA посолството, тъй като да манипулираш газовата сигурност на България с руски технологии намирисва на нещо повече от обикновена далавера за 500 000 000 лева.

Реклама

Индикация за случващото се в ГБС е и фактът, че отявлени специалисти напускат превърналата се в токсична строителна компания заради натиск върху тях от определени ръководни структури за дописване и занижаване на критериите за Чирен.

Проблемът е, че в последствие при възникване на извънредна ситуация животът на стотици, а защо не и хиляди българи в района може да бъде поставен под риск, а документите за строежа на мощностите ще носят конкретен подпис…

Корупционната афера вече дава своите плодове и „Булгартрансгаз“, затова Narod.bg пита: напуснал ли е главният юрист на държавното предприятие Любомир Кръстев, директор дирекция „Обществени поръчки“, подписал и пуснал обществените поръчки за Чирен, и умишленото им разделение?

Според енергиен експерт на Narod.bg използвайки с руски технологии „Главболгарстрой“ излагат на риск цялата централа в Чирен. Ето за това пробитите строители на Бойко стават интересни за посолствата на Европа и Щатите.

Мая Пенчева

Narod.bg ще изкара на светло всяка стъпка от процедурата и цялата истина около аватарите на собствениците на ГБС Калин и Камен Пешови – изпълнителният директор на „Главболгарстрой“ Мая Пенчева и зам.-председатеиля на Управителния съвет Константин Кисев.

Ще се сезират ли ДАНС и прокуратурата за тайното съглашателство на ГБС с олигарха на ГЕРБ-ДПС Христо Ковачки? Очаквайте нови скандални разкрития само в Narod.bg. Ще публикуваме и нови доказателства за умишленото разделение на обществената поръчка за Чирен и ролята на Валери Петров!

21 Коментара
 1. A- ha - ha ! казва

  Детска градина “ Дядовата ръкавичка “ в съревнование с детска градина “ Приказка без край“……..

 2. DEUTSCHE BANK казва

  АЗ НЕ ЗНАМ НА КОГО ЩЕ СА МУ СКЪПИ ОТХОДНИ ВОДИ КАТО ВАС……

 3. ОТВРАТЕНА казва

  КОЙТО ГОВОРИ КАКВОТО СИ ИСКА, ЩЕ ЧУЕ КАКВОТО НЕ ИСКА…..

 4. Careless Whisper казва

  ЩЕ ВИ СМАЧКАМ ФАСОНА„ МЪРШИ……

 5. НА ВКУС И ЦВЕТ ТОВАРИЩЕЙ НЕТ казва

  КОЙТО НЕ Е СЪС ЗАКОНА„ Е ПРОТИВ ЗАКОНА. НАЛИ ЗНАЕТЕ„ МЪРШИ……?

 6. ДЕДЕ И МИА казва

  НЕ СА ЛИ ВИ УЧИЛИ В УЧИЛИЩЕ ДА НЕ СИ ИГРАЕТЕ С ВЗРИВООПАСНИ МАТЕРИАЛИ И ДА СИ ИЗБИРАТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ….?

 7. A- ha - ha ! казва

  УЛОВИХМЕ ВСИЧКИТЕ КАЛИНКИ- ИЗНУДВАЧИ И ГИ ПУСНАХМЕ ДА ПРЕОБРАЗУВАТ ЕКОСИСТЕМАТА…

 8. A- ha - ha ! казва

  Подаръци ще има за всички от сърце.
  За Новата година да тропнем ний хорце.

 9. Египетската казва

  ПОЗДРАВ ЗА ГУБЕЩИТЕ И НЕНАМЕРИЛИТЕ СЕБЕ СИ :

  ( Wakarimashita ? )

  https://www.youtube.com/watch?v=3iwW-wW3unc

 10. ОТВРАТЕНА казва
 11. A- ha - ha ! казва

  НЕ ГИ СЪДЕТЕ ТВЪРДЕ ЖЕСТОКО……. ТО ДА НЕ Е КАТО ДА ВЗЕМЕШ ОТ БЕБЕ БИБЕРОН….??

 12. A- ha - ha ! казва

  Времето ще бъде петнисто и непостоянно за сезона….

 13. ОТВРАТЕНА казва

  ПАЧАВРИ

 14. ОТВРАТЕНА казва

  МИЛИАРДИ ДЪЛЖИТЕ „ ДОЛНИ СВОЛОЧИ„ ЗАРАДИ ПЕДЕРАСТИТЕ…..

 15. ОТВРАТЕНА казва

  ПРИБЕРЕТЕ СИ ВМИРИСАНИТЕ ЧЕРВА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШИ….

 16. ГНУС„ ГНУС„ ГНУС..... казва

  Е, ДА ДЕ, ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИ – КАТО ВАС. И „ АКО НЕ МЪРСУВАТ„ КАТО ВАС, СТАЖУВАТ САДИЗЪМ.

 17. Мариана Сумистката казва

  И НЕ ДАВАЙТЕ НА ПЕДЕРАСТИ ДА ГЛЕДАТ СТАРИТЕ ВИ ХОРА„ ГЕРБАДЖИЙСКИ МЪРШАЦИ !!!

 18. КИЛИЙНОТО УЧИЛИЩЕ казва

  АЗ СЕ ЧУДЯ КОЙ ОЩЕ ОСТАНА ЗАБЛУДЕН? МАШИНИТЕ ЩЕ ВИ ИЗБИРАТ, НЯМА ДА ВИ ИЗБИРАТ ОТ СТОТИНКИ„ ПОХАРЧЕНИ ЗА ЦИКЛОСТИЛ„ Я….

 19. ИСТИНАТА казва

  АРЕСТИТЕ трябва да ЗАПОЧНАТ с „Другарят-Господин“ Бойко Методиев Борисов!!! И да ЗАВЪРШАТ с „Господин-Другар“ Бойко Методиев Борисов!!!

 20. U.N.C.L.E SAM казва

  Няма нафта ,няма ГАЗ
  Бай Ставри маже БОКО с цикртидрина МАЗ

  ГАЗ във БГземи ИМА
  На сайта на Американски Геоложки Институт USGS има разсеретени карти от Ц.РУ от 2002 год на всички находища с нефт и ГАЗ по света .
  За България е посочена с голяма мерна точка ллокация КАМЧИЯ
  Това е тчно ПОД Детския РУСКИ санаториум Камчия купен с прилежащите 30.000 Акра гори и земи на юг от Варна от бившия които на МОСКВА Юрий ЛУЖКОВ и неговата еврейска жена Елена Батурина(НАЙ-богата бизнес дома в цяла Россия)
  Лужков и женка му Батурина са сред НАЙ-ГОЛЕМИТЕ акционери в ГАЗПРОМ, Сургутнефтгаз,Лукойл все свързани с ГАЗТА и продажбата и

  ЦЕЛТА на Руския Детски Санаториум Камчия да бъде РУСКО владение ТАПА която да СТОПИРА евентуални бъдещи разработки концесии за да може БГ Икономика да е РОБ за вечни времена на измамници от Газпромбанк и Москва.
  А подобно огромно ГАЗОВО находище/езеро се явява конкуренция на ГАЗПРОМ и намаля драстично печалбите на Москва и още по лошо зависимости скрито Москва цака бг политически елит

 21. piper doll казва

  ラブドール販売 日本は女性に幅広い支援を提供するために女性のセックスロボットを提供します

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.