Бойко официално показа Ванина, в ГЕРБ са горди с любовницата на Борисов (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

14 11 471

Бойко Борисов официално показа една от най-близките си жени в живота – пиарката, тръгнала от спортното министерство Ванина Колева. Двамата са досущ като  Киро и Лена. Борисов вече води дамата на сърцето си и любима масажистка Ванина навсякъде със себе си. Дамата не се посвени да се покаже в Бургас дори пред камерите, като на няколко пъти нежно се отърка в партийния лидер, пише Alarma.bg.

Ванина се показа пред камерите и доволно позира, докато не бъде снимана до любимия Бойко, а после се качи в колата, която самият Борисов шофира.

През годините Ванина е вярна любовница и спътница в живота на Бойко. За разлика от останалите любовници на Борисов, Ванина е добре поддържана и тунингована, а и е умна и образована и Бойко не се срамува да я показва пред приятели, а вече и пред цяла България.

Ванина освен, че придружава бившия премиер навсякъде в страната, е верен негов ескорт. Неведнъж смуглата красавица е заявявала, че масажира Бойко всяка нощ.

Любовта им, за разлика от тази на Киро и Лена, не е забранена, въпреки че възрастният ловърбой поддържа връзка и с Натали.

Всички знаели за Ванина, а и двамата били свободни, т.е., няма как да ги обвинят в прелюбодейство.

Реклама

Напътите на синоптички и други водещи, размахващи есемеси, не дали успех и Ванина остава №1 в сърцето на Бойко.

На снимките от Бургас се вижда, че Ванина е плътно до Бойко. На заден план се вижда как пиарката тича, а всички чинно я чакат. На друга снимка Ванина пресреща Бойко, докосва го и нежно му шепне.

На трети кадър Ванина се качва в автомобила на Бойко. Красавицата се вози навсякъде с Бойко, а той е видимо доволен от присъствието на любимата си край него. Ванина е облечена в шармантна скъпа рокля и маркова чанта, очила и кецове.

Роклята разкрива силиконовите ѝ прелести, пред които мъжете не могат да останат равнодушни.

За какво са му на Бойко избори, след като върти любов с такова секси парче, шегуват се гербопитеците около Баце. Не му е до политика вече, след като вози любовницата навсякъде с него, коментираха и присъстващите репортери.

14 Коментара
 1. ДЕДЕ И МИА казва

  КАТО СИ НАМЕРИТЕ ЖЕНА СУПЕР МОНОГАМНА, ВСЕОТДАЙНА , СЕМЕЙНО ОРИЕНТИРАНА И ОТВРАТИТЕЛНО РЕВНИВА„ ВЕДНАГА И НАПРАВЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК !!!

 2. A- ha - ha ! казва

  ЛОШОТО Е„ ЧЕ СТРЕЛКАТА НА БАРОТОМЕРА ОТДАВНА Е УДАРИЛА НА ДРУГО МНОГО ПО – ВИСОКО МЯСТО„ БОКЛУЦИ……. ЗМИЯТА„ УМИРАЙКИ ХАПЕ ВСЕ ПО– ЯРОСТНО„ А СКОРО НЯМА ДА ОСТАНЕ И НИТО ЕДНА СНИМКА В ИНТЕРНЕТ…..

 3. ОТВРАТЕНА казва

  Текстът, както знаете, ще бъде УПОТРЕБЕН в съдебната зала.

 4. VIRTUALLY казва

  “ WE ALL LIVE IN AMERIKA“.

 5. A- ha - ha ! казва

  ЕЛЕКТОРАТЪТ МИ Е ПО– ДОБЪР ОТ ЕЛЕКТОРАТЪТ ТИ……

 6. ОТВРАТЕНА казва

  МАЛОУМНИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИ КРАДЛИВИ КОПЕЛЕТА…..

 7. Мариана Сумистката казва

  ПЕДЕРАСИ НЕЩАСРНИ УМОПОМРАЧЕНИ

 8. Мариана Сумистката казва

  ОРАНЖЕВА МАРИАНА„ ОТКАЧЕНИ УМОПОМРАЧЕНИ ПЕДЕРАСТИ !!!!!!!!!!!!

 9. ОТВРАТЕНА казва

  ЩЕ ВИ НАПРАВИМ ПОКЯЗНО ДА ПРАВОСЪДИЕ„ МАЛОУМНИ ФАШИСТИ„ КЪЛНА СЕ В ЮДА………

 10. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ КОРИГИРАМ ИДЯЛНО.

 11. ОТВРАТЕНА казва

  КИРИЛЕ„ ПРИЧИНЯВАШ ТЕЖКИ МОРАЛНИ И ФИЗИЧЕСКИ ЩЕТИ НА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК „ КОИТО ИМА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ. А НЕ СИ НЕДОСЕГАЕМ.

 12. ИСТИНАТА казва

  Той бил показал, а КОГА ще бъде ПОКАЗАНА ИСТИНАТА за:КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, ХАЗАРТА, Барселона,…………………………., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА му ОПГ „герб“?! ЗНАЕ ли ТОЙ, че НИЩО НЕ е ЗАБРАВЕНО и НЯМА да се ЗАБРАВИ?!?!?! НАРОДЕ????

 13. Со керез казва

  Абе, народняци, що не си турите очилата – каква красавица е тази кокошка?

 14. Ярославь казва

  Ванчето разправяла на преятелки че БОКО НЕ го вдига много му емеек
  Използвал език и 2 пръста ,като да езика за да стане грапов кат шкурка пиел лимон и едри кристали химайлайска сол

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.