РАЗВОД: Лиляна Павлова заряза мъжа си, чака дете от чиновник-милионер

11 41 771

В дом за близо 3 милиона лева ще проплаче второто дете на бившия регионален министър от кабинета „Борисов” Лиляна Павлова, научи „Уикенд”. Павлова, която се скри от политиката и клюките, се появи наскоро на събитие бременна в седмия месец и в началото на октомври се очаква да се сдобие с второ дете.

Както „Уикенд” пръв писа, бившият министър на Бойко Борисов ще роди на 44 години, а с половинката й ще посрещнат наследника в огромен апартамент на топлокация в София.

По-любопитно обаче е друго – половинката и щастлив бъдещ татко не е съпругът на Павлова – Пламен Николов, а съвсем друг щастливец. Оказва се, че Лиляна тихомълком се е разделила със съпруга си и от 3 години е в обятията на нов мъж.

Бившият шеф на „Автомагистрали” във второто правителство на Бойко Борисов – Парашкев Кръстев, е новият човек до някогашната министърка и баща на детето, което тя чака.

Дъщеричката й от брака с Пламен Николов – София, вече е на 15 години и живее далеч от майка си в Люксембург, затова и Павлова се отдала на връзката с Парашкев Кръстев.

Двамата със съпруга ѝ се развеждат още преди 3 години, тъй като Павлова открила любовта с Кръстев покрай обиколките по построените от ГЕРБ друмища и магистрали.

Реклама

Влюбените заживели под един покрив почти веднага, след като пеперудите запърхали в стомаха на любителката на скъпи чанти „Диор” и „Прада”. Новият партньор на Лиляна обаче няма никакъв проблем да изпълнява прищевките й, тъй като след като бе отстранен от „Автомагистрали” от служебния премиер Огнян Герджиков, Парашкев Кръстев започва бизнес с имоти по морето.

Отстраняването му от властта се случва заради тежкия инцидент в тунел „Ечемишка”, при който жена в автомобил бе убита от паднало в тунела осветително тяло. Имено „Автомагистрали” отговаря за поддръжката на съоръжението, а бруталният инцидент взе главата на Кръстев 4 дни след трагедията редом с още шефове на пътищата.

Това не променя нищо в битието на тогавашния началник на магистралите, просто му дава възможност да започне частен бизнес.

Компанията му „Созополис риъл естейт” е само една от фирмите на магната, който върти, според Търговския регистър, 460 служители, а годишният му оборот за 12 месеца е близо 700 000 лева, видя „Уикенд”.

Още в началото на връзката на Лиляна Павлова с Парашкев Кръстев обаче из ведомствата и на двамата се шушука, че любовта им е и сериозен конфликт на интереси, тъй като министърът на регионалното развитие се води шефка на любовника си. Това не пречи на влюбените, които и до днес са заедно, а наскоро купили и огромно жилище, в което да посрещнат наследника си.

Лиляна Павлова и новия й любим са инвестирали в имот, достоен за кулата на Тръмп, намиращо се на столичния бул. „Джеймс Баучер”, където се ширят в жилище от над 350 квадрата.

Цената е главозамайваща – апартамента струва малко над 2,5 милиона лева, въпреки че имоти в сградата, където се помещават новодомците, се продават само на цени в евро. Сумата не е непосилна нито за Лиляна Павлова, която тихо бе инсталирана като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, след като страната ни предаде щафетата на председателството на ЕС, нито за магната Парашкев Кръстев.

11 Коментара
 1. дрон RQ-8 казва

  Лиляна Павлова е ИСКАЛА Бойко да и направи ДЕТЕ /мъжко/което като порасне да стане велик лидер и дори държавник от световна величина
  Даже Лиляна е ХОДИЛА при“ врачката на мутрите“ неква леля от Димитровград и е питала ЩЕ ИМА ЛИ ЧАВЕ от БОЙКО
  Врачката я изгонила и казала да не са занимава с БОКО
  За компенцация че НЕ била заплодена от лидера БОКО
  Същия я ДАРЯВА с едни 30 МИЛИОНА ЕВРА взети за неосъществен ремонт на яз.СТУДЕНА Перник които пари Лиляна КУПУВА малък скромен ХОТЕЛ в ЦЕНТЪРА на ЛЮБИМИЯ и град МАДРИД-столицата на Испания пляс бонус висок управленски пост с голема заплата в управата на межд.банка .хранилка от която нищо не зависи но е за наши хора ГЕРБери /

 2. ЦВЕТКОВА ПСИХО казва

  УБИЕЦ ! ОЧАКВАМЕ СЪДИЛИЩА В АНАРХИЧЕКАТА ЙЕРАРХИЯ….

 3. A- ha - ha ! казва

  ВЕЧЕ ГИ ИМА……. И ЗАМИРИСА НА МЪРША……

 4. КОЧА казва

  Я ГО ПОКАЖЕТЕ ТОЯ ГЕРОЙ БЕ ,ДЕТО Е ОПЛОДИЛ ТАЯ СВИНЯ ,КАК И Е НАМЕРИЛ МАЗНАТА ПУТКА ИЛИ Е РЪГАЛ В НЯКОЯ ГЪНКА НА ТЪРБУХА И .И ПОСЛЕ С ЛЪЖИЦАТА КАТО ОГНЯР НА ВЛАК, Я В ГЪЗЪ

 5. Чекмеджето казва

  Свинкята от СвинеУгоителното на ЦК на БКП се освинила от външен нерез! БОКо тиквата бесен – минал към ГЕРБ-Мата-Харите от мъжки пол (например от Симитрли)!

 6. дрон RQ-8 казва

  КОЯ е Лиляна Павлова
  БАБА и ЛЕЙЛЯ е от ТУРКМЕНИСТАН по СОЦА баба Лейля като виден член на КПСС и агент на КОМИТЕРНА в МОСКВА полуава от НАЙ-високо ниво да отиде във ВАРНА за да се ожени /по стар КГБ трик / за местното доверено на МОСКВА и КПСС лице дедото на ЛИЛЯНА кйто е от Етропле и пръв съратник о партизанския отряд “Чавдар“на БКП лидера Тодор Живков
  Като най-близък съратник на бай ТОШО дедоото на Лиляна оглавява пост министър на ЙИМИЕСКАТА Промишленост и нещо като логистик на ДЕВНЕНСКИЯ ХИМИЧЕСКИ ЗАВОД за торове
  КГБ за да контролрат и следят инвестиците си в ув СОЦ България имат навик на Местните БУШОНИ да биват ОЖЕНВАНИ за РУСКА гражданка/служителка и УХО на Москва. която да КОНТРОЛИРА местния бушон -дерибей да НЕ КРАДЕ и да НЕ ПРОДАВА НЕрегламентирано продукция на трети вражи страни .
  ТОРОВЕТЕ имат 2-на употреба от суровината за ТОРОВЕ/Амониева селитра/ се правят ЕКСПЛОЗИВИ и БОМБИ

 7. инжинер-генеколог казва

  тлъстата през гъзъ ще ражда

 8. Корифей К. Корифеев казва

  Отвратителна гнус! Мазна, залоена, грозна като плашило ! На кой ще му стане , за да легне с нея??? Прилича на много ошишкавяла Кончита Вурст!
  Никога няма да забравим какво каза за пенсионерите, „…..В българските пенсионери не разумно да се „инвестира“, чрез повишаване на пенсиите им, защото те и без това си заминават до някоя и друга година….“
  Външния и вид отговаря НАПЪЛНО с душевния и вид!

 9. Д-р Менгеле казва

  Тази е толкова уродлива, че дори дъртият примат от Банкя до нея изглежда като манекенка. Дядо и може да е от Етрополе, баба ѝ от Туркестан, но прабаба ѝ и дядо ѝ са категорично от Южна Индия и се казват макаци.

 10. Борислав Манджуков казва

  Жалко
  ЗА ПРОФЕСОР ПАВЛОВ ОТ ВСУ
  ЧЕ ИМА ТАКАВА ДЪЩЕРЯ
  ЕРУДИРАН И СВЕСТЕН ЧОВЕК Е

 11. Д-р Менгеле казва

  И той е същия киликанзер като нея. Мангуста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.